Seljoberizam

grad je pun seljaka strasno,zato poslednjih godina izlazim samo kod vuka ne mogu da gledam one selajke u centru grada, cast izuzecima,ovo je grad sa pogresnim sistemom vrednosti koji ce se jos dugo ispravljati.

danas bas citam , ana nikolic kupuje stan kod gradske bolnice ..... eto kako nas seljaci ubijaju ... dosla iz paracina ( verovatno neki pichkovac u blizini paracina ...jedno 70km ) i pravo u centar..... e zato sam ja zbrisao ....

Ja imam 20 godina, a pre neki dan sam se vozio u GSP troli i tamo na kružnom toku Slavije neki klinac, ali bukvalno klinac vozi kabriolet... zamalo da je izazvao sudar ali je vozaču ispsovao celo porodično stblo... meni je to seljoberizam...
i pogrešan sistem vrednosti...

Ma starsno,a kada vidim one seljake kada idu na spalvove njezim se ,a sistem vrednosti nam je tragi komican, sto si losiji to si bolji to je nas sistem vrednosti to je sistem vrednosti ovde u bg.

a jel neko izvalio kako se oni brzo zaposljavaju u beogradu???? znaci bukvalno dodju i ceka ih posao ....a spremni su sve da rade samo da budu u bg ....

Dotichni su obrazovaniji od polovine Beograda i zato dobijaju posao k'o iz pi***e.

Inache,ja sam rodjeni :lol: beogradjanin i trpim isto kao i vi "seljoberizaciju" Beograda. :P

A oni bogatashi,pa,to su uglavnom mamini i tatini sinovi/cjerke. : )

sinoc nadje moj pas jeza.....i sad njushka jeza a ja chuchim pored i slikam preplasenog jeza i smaram ga....ustvari taj deo price nije uopste bitan...
elem, tu je neka zgrada i chujem otvaraju se vrata,pogledam gore a neki bilmez gleda sa terase i sagne se,uzme kesu sa djubretom i baci je sa terase...gde ja zivim jeee..... :roll:
a kontish mu je kod zgrade :otkacio:
i nisam mogla da izdrzim...alapacha i viknem mu da je seljober....samo me pogledao i usao u stan :otkacio:
seljoberchina glupa....

Neka si mu rekla;)

U mojoj staroj zgradi ima jedan takav covek...Sa 10 sprata baci kesu punu kora lubenice ili kupusa.:eek::roll:..i tako na asfaltu to stoji....dok se ne raznese ....:neutral:

Druugarice i ja htele da uzmemo kesu,odnesemo mu pred vrata,sa porukom da je jako primitivno bacati tako djubre..

Al nijedna nije htela da uzme kesu u ruke...

:lol:na ovoj temi izgleda (sa casnim izuzecima) paradira skup fasista koji odredjuju ko sme da se useli u beograd a ko ne... sreca pa ste nule koje svoje bedne ideje - kakvih bi se svaki civilizovan covek iz urbane sredine postideo - necete imati gde da promovisete... uzas...

na bmw mastera i sve koji odobravaju sta taj nick pise... to je cist fasizam.

tvoj post recimo mi je skroz okej :heart: - i sama se grozim ljudi koji ne vode racuna o cistoci grada i uopste o uredjenju zivotnog prostora i o cinjenici da je ovaj grad nas da ga cuvamo i brinemo o njemu.

:lol:na ovoj temi izgleda (sa casnim izuzecima) paradira skup fasista koji odredjuju ko sme da se useli u beograd a ko ne... sreca pa ste nule koje svoje bedne ideje - kakvih bi se svaki civilizovan covek iz urbane sredine postideo - necete imati gde da promovisete... uzas...

ko je fasista? nema tu cast izuzecima bre, imenuj tj. napisi koji nick i zasto je fasista...
sta si ti majka tereza?

Back