Seljoberizam

heheheheheehe.....pa ne znam....mada sto bih renovirala stan koji nije moj?
aaaa.....znachi ljubomorna sam sto oni imaju svoj stan koji renoviraju a ja nemam svoj stan.....
bice da je to... :lol:

bash sam seljoberka,nema shta :hahaha:

Не знам да ли се о томе писало на овој теми, али стварно је безвезе водити псе на плажу и то чак и без
поводника, пустити их да онако слободно шетају, прелазе људима преко пешкира, или се чак попишке
на пешкир, или отресу онако мокри од воде, крај неког ко мирно лежи на плажи и сунча се... :evil:
На шта би то личило, када би сви власници паса и уопште сви власници животиња повели своје
љубимце на плажу?!
:roll:

ukinimo pink,sve negativno u ovom drustvu je odatle, i naravno moramo da promenimo sistem vrednosti i onda bez pinka i sa normalnim sistemom vrednosti sve ce biti ponovo uredu

pa nije sve lose na pink-u!
licno ne gledam p..,.uj (osim filmova) znaci da sam i ja "parexelance" ljakse?
ne problem je sto nema vise "kolaricu-panicu", "branka kockice", "pedjolina (dok je imao koncept), "na slovo na slovo", "nedeljni zabavnik"....i jos jako puno KVALITETNIH decijih emisija koje su napravi nacin usmeravala decu ka raznim korisnim stvaima.

treba roditelje animirati da pruze truncicu onog sto su i sami kao deca dobijali....

pa nije jedan basista Zeljko kriv za deformitet cele generacije?

Не знам да ли се о томе писало на овој теми, али стварно је безвезе водити псе на плажу и то чак и без
поводника, пустити их да онако слободно шетају, прелазе људима преко пешкира, или се чак попишке
на пешкир, или отресу онако мокри од воде, крај неког ко мирно лежи на плажи и сунча се... :evil:
На шта би то личило, када би сви власници паса и уопште сви власници животиња повели своје
љубимце на плажу?!
:roll:

slazem se....
ako se pas vodi na plazu,onda to treba da bude neka usamljena plaza a ne npr,plavi horizonti ili slichno....
naravno nije pametno voditi pse na plazu osim ako ima neka debela ladovinka :lol:
ja sam za da vodim unu na plazu ali kao sto rekoh,na usamljenu plazu...neku divlju gde nema nikoga ili gde ima jos ljudi sa psima ili slichno i naravno chistiti za psom,jako bitno i ne dati psu da kaki po plazi nego negde usput,pa se to pokupi i onda si miran sto se toga tiche
u krashicima ima plaza na koju dovode zlatnog retrivera jednog,ali nikad nije pravio probleme.....tako nesto mi ne smeta ali opet je bolje da se ide na pustu plazu....i sam vlasnik je tako mirniji,ne mora da glada u psa non stop i da brine dal ce pas napraviti neku glupost

Poslednja izmena:
Ne znam pod sta ovo da svedem, ali me uzasno nervira kad izadjem da bacim djubre i vidim rasute kese sa stvarima pored kontejnera. Izgleda da su ovi koji prebiraju po kantama postali fensi pa im je sad ispod nivoa da to sto raspu posle i pokupe.:mad: Ne ustezu se ni od toga da raspu organsko smece, zbog cega onda posle smrdi ceo kraj jer djubre stoji na suncu ceo dan. Ne kazem da su "obicni gradjani" bolji, ali sto je mnogo mnogo je...

Zapaliti splavove i šabanske kafiće ...

Više kulturnih institucija , biblioteka , antikvarnica , muzeja , galerija , festival alternativne muzike ...

Više zelenila , pešačkih i biciklističkih staza , igrališta za decu ...

Zapaliti splavove i šabanske kafiće ...

Više kulturnih institucija , biblioteka , antikvarnica , muzeja , galerija , festival alternativne muzike ...

Više zelenila , pešačkih i biciklističkih staza , igrališta za decu ...

ne mozes ljude naterati da slusaju i gledaju ono sto ne vole!ma ja mislim da to i nije problem samo se vi lecite!nego problem je iskvareni odnos izmedju ljudi a za to nije kriv pink!

Back