Seljoberizam

od tvojih postova ja ne mogu da spavam!
u kom delu grada zivis? molim te reci mi....kod tebe ispadose sve lakse do ljaksea:thumbdown:

chukarichka padina.....
ali samo u mojoj zgradi i dve do nje....ostale zgrade su chiste...
de bas meni da zapadne...
Goran je popizdeo bio toliko da je hteo da se ...u liftu...naravno ne stvarno,ali palo mu je na pamet u naletu besa :lol:

:sad2:
sreca u nesreci je da smo podstanari...
nadam se da cemo kupiti nesto nase,ali u normalnom komshiluku...ovaj stan i da mi poklone ne bih ga prihvatila...mada mozda i bi...prodas nekom selji i preselis se u gradsku sredinu...

pre neko veche smo bili na kalishu i tamo neki mentol stavio neku plavu lampicu u usta i svetli ko mali zeleni(u ovom slucaju plavi) i na mobu pustio muziku i kao djuska...
umrli smo od smeha....
posle toga neki drugi lik ide sam sa sobom nosi neku svesku,pricha nesto,viche,diskutuje sam sa sobom...posle je legao u travu i malo dremnuo pa opet ispochetka...ali to ne spada u seljoberizam....
ali sta se sve moze videti to je chudo...

Seljobereizam je to sto su mi se u komsiluk doselili sami seljaci, ima ih sa svih strana i svi navalili na Vracar, dosli do malo para i pravac Hram, a sa sobom i dalje sire miris sela.

fajt,fajt,fajt!!!!!
evo ja nemam selo.......
i mrzim kada dodjoshi od grada pokushavaju da naprave selo...chast izuzetcima kojih ima dosta....ali opet,previse je onih koji se ponasaju bahato i aljkavo....fuj

a043.gif

papuce ispred vrata i taj rad :)

ma da su papuche,ne bi mi smetalo....
nego ostave djubre ispred svojih vrata u hodniku da smrdi ceo dan....jbte,imaju terasu,zasto ne izbace na terasu ako vec nece da im smrdi u gajbi i ako ih mrzi da ga bace u kontejner odmah.....
plus ono sto bacaju sa terase i po zgradi....
pljuju po hodniku i ostalo....ali nikada da uhvatim nekog od njih na delu....a to mi je najveca zelja...pa da ih priupitam dal znaju gde se nalaze ili tripuju da su u selendri
a sto je najgore bila sam brdo puta u ortakovom selu i nema djubreta nigde....sve je manje-vishe chisto...lepota prava...nije mi jasno kako to tako...ko su onda ti koji dodju...pristojni seljaci ih oterali da im ne prljaju selo... :lol:

ma da su papuche,ne bi mi smetalo....
nego ostave djubre ispred svojih vrata u hodniku da smrdi ceo dan....jbte,imaju terasu,zasto ne izbace na terasu ako vec nece da im smrdi u gajbi i ako ih mrzi da ga bace u kontejner odmah.....
plus ono sto bacaju sa terase i po zgradi....
pljuju po hodniku i ostalo....ali nikada da uhvatim nekog od njih na delu....a to mi je najveca zelja...pa da ih priupitam dal znaju gde se nalaze ili tripuju da su u selendri
a sto je najgore bila sam brdo puta u ortakovom selu i nema djubreta nigde....sve je manje-vishe chisto...lepota prava...nije mi jasno kako to tako...ko su onda ti koji dodju...pristojni seljaci ih oterali da im ne prljaju selo... :lol:

kako je jedan nas pevac davno rekao : " ja sam paorsko dete, i davno sam naucio da razlikujem seljake od seljacina"
e pa nas su na zalost napali ovi drugi ... i to u velikom broju ... prepoznatljivi sa 100km
cim ih vidis kako kao oslobodioci idu po sred ulice ... sve ti je jasno odakle su stigli

chukarichka padina.....
ali samo u mojoj zgradi i dve do nje....ostale zgrade su chiste...
de bas meni da zapadne...
Goran je popizdeo bio toliko da je hteo da se ...u liftu...naravno ne stvarno,ali palo mu je na pamet u naletu besa :lol:

jao...Ja cesto navracam u taj kraj...Zgrade su,koliko je meni poznato,jos i ok...Ali okolina...djubre da se trava od njega ne vidi...
A vec dva puta sam videla i neke cige sa konjem...

Живим у фином крају, тако да ме стварно изненађују ове приче које се овде чују, једино на шта имам
примедбу је псећи измет, који "фини" власници паса не желе да покупе и баце у ђубре... :confused:

jao...Ja cesto navracam u taj kraj...Zgrade su,koliko je meni poznato,jos i ok...Ali okolina...djubre da se trava od njega ne vidi...
A vec dva puta sam videla i neke cige sa konjem...

ima konja koliko oces....imam ja svog drugara.....lep i ima jedno plavo oko..
ne smetaju meni konji,nego ljudi...balega se raspadne i nema je vishe,a tetrapak i kesa ostaju dugo,dugo...nisu konji krivi sto ih cige drze u katastrofalnim uslovima

ali ja vise nemam rechi.....sinoc sam odlepila.
Prvo da kazem samo da u zgradi ima jedna zena koja ima vuchijaka koji je star 6 godina ali deluje mnogo starije posto ne brinu o njemu uopse :thumbdown:
e sad,setaju ga smo dva puta dnevno po nekih 10-15 minuta.... juche jadan nije mogao da se suzdrzi pa se ukakio u liftu i vlasnica debilka umesto da ochisti to,ona ostavi i neko je to sluchajno razmazao po celom hodniku van lifta......
Ta ista zena sto ima vuchijaka sada trenutno menja vrata u gajbi i ko zna sta jos radi,bushe po ceo dan i to bash kada je kucni red,a ispred vrata od stana je stavila kameru i onaj reflktor koji se ukljuchuje na pokrete :eek::eek::eek::eek:

sinoc izadjem da proshetam psa i neki pametni kreten,takodje iz moje zgrade samo ulaz pored je otvorio prozor i odvrnuo tv do daske i tako gledao dnevnik neki ili sta je....u pola dva nocu.....
znachi stala sam ispod njihovog prozora i pochela da umirem od smeha....nisam vise mogla da verujem sta se desava sa ljudima :dash::dash::dash:

Back