swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
jao boze fuj..sva sreca pa ne zivim u zgradi..mrzim smrad lifta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od tvojih postova ja ne mogu da spavam!
u kom delu grada zivis? molim te reci mi....kod tebe ispadose sve lakse do ljaksea![]()
fajt,fajt,fajt!!!!!
evo ja nemam selo.......
i mrzim kada dodjoshi od grada pokushavaju da naprave selo...chast izuzetcima kojih ima dosta....ali opet,previse je onih koji se ponasaju bahato i aljkavo....fuj
papuce ispred vrata i taj rad![]()
...ko su onda ti koji dodju...pristojni seljaci ih oterali da im ne prljaju selo...![]()
ma da su papuche,ne bi mi smetalo....
nego ostave djubre ispred svojih vrata u hodniku da smrdi ceo dan....jbte,imaju terasu,zasto ne izbace na terasu ako vec nece da im smrdi u gajbi i ako ih mrzi da ga bace u kontejner odmah.....
plus ono sto bacaju sa terase i po zgradi....
pljuju po hodniku i ostalo....ali nikada da uhvatim nekog od njih na delu....a to mi je najveca zelja...pa da ih priupitam dal znaju gde se nalaze ili tripuju da su u selendri
a sto je najgore bila sam brdo puta u ortakovom selu i nema djubreta nigde....sve je manje-vishe chisto...lepota prava...nije mi jasno kako to tako...ko su onda ti koji dodju...pristojni seljaci ih oterali da im ne prljaju selo...![]()
chukarichka padina.....
ali samo u mojoj zgradi i dve do nje....ostale zgrade su chiste...
de bas meni da zapadne...
Goran je popizdeo bio toliko da je hteo da se ...u liftu...naravno ne stvarno,ali palo mu je na pamet u naletu besa![]()
http://www.esnips.com/doc/f24ceb11-...ad41/ore-Balaaevi---Ne-lomite-mi-bagrenje.mp3
pominje komshije...primitivce...
E pa vidis moji su svi iz Beograda, otac, majka, babe i dede sa obe strane, prababa i pradeda i nemam selo, a volela bih ponekad da ga imam (da odem za vikend).ma jel??a jesu li svi tvoji iz grada??nemas selo i niko ti nije sa sela?
jao...Ja cesto navracam u taj kraj...Zgrade su,koliko je meni poznato,jos i ok...Ali okolina...djubre da se trava od njega ne vidi...
A vec dva puta sam videla i neke cige sa konjem...