Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
kako moze biti moja stvar koliko je neko imao zena?
jel mu pise na celu? jel zapisujete? jel pamtite? jel bi i na koji nacin trebalo da me zanima?![]()
Pise mu u krstenici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako moze biti moja stvar koliko je neko imao zena?
jel mu pise na celu? jel zapisujete? jel pamtite? jel bi i na koji nacin trebalo da me zanima?![]()
Dobro, ovo je ionako vasa sexualna tema, ali... sa 50, hm . Tvoja stvar.![]()
ma da.
kad bi se zaebavali![]()
cini sa da ipak ima vise nepoznatih, a i ne odgovara na pitanje zasto bi to trebalo da me zanima?Pise kada je rodjen, dobra si sa brojevima i znas koliko je X-Y=50+
Ovde jesu dve nepoznate, ali Y uzmes kad spava.![]()
cini sa da ipak ima vise nepoznatih, a i ne odgovara na pitanje zasto bi to trebalo da me zanima?
U prirodi volimUtisci?
imali smo to sto nabrajas u pitanjima, perfektna, alii nas je sramota da pisemo o tome.
egzibicionizam mi je jednako zanimljiv kao i voajerizam.
mislim, bio zanimljiv, sad sam u godinama gde otkrivam neke druge, zanimljive, slojeve zadovoljstva tj da nalazim u sebi, ne u okolnostima.ili okolini.
doduse, volela bih da mogu, kao u hardcore pricama, da samo sedim i posmatram dvoje ljudi u akciji. bez mog ucesca i bez ijedne reci.da znaju da sam tu, ali da me nema.
Imali smo, a sad je to pluskvamperfekat
Ali...
Adrenalin je moćni afrodizijak
To je poenta u stvariNe pored im se s tobom ,to nije vazno.vazno je s kim se hebes da li I dalje hoce sme zeli da Se ludira![]()
Pa eto vidiš i sam kad ne umeš.
Da je prvo opremiš ko što kaže onaj zmaj od Šipova u glavu ona bi sama htela i ne bi bilo bojazni da će te proglasiti manijakom.
Sam sebi skačeš u usta.
Najviše si napaljen kad ti mozak šalje signale.
To ne ide iz one stvari. Ta stvar nije teritorijalno nezavisna i ne funkcioniše sama od sebe. Mozak joj diktira količinu uzbuđenja. Ako me razumeš
Outside
Dragi moji forumaši nedelja ujutru je pravi trenutak da vam pustim link za pesmu koja će biti šlagvort za sledeće poglavlje a zatim da vas upitam sledeću stvar
Da li ste ikada vodili ljubav.......na podijumu za igru?
Šalaaa
Ah, a sada stvarno da li ste imali iskustva sa seansama van zidova vašeg intimnog ljubavnog gnezda?
U kolima, na klupi u parku, u liftu, na plaži, na krovu zgrade i ako jeste kakav je osećaj biti izložen riziku da neko može da te vidi ili krišom posmatra?
Da li biste ako niste do sada ukoliko vam se pruži prilika to uradili na nekom javnom mestu?
Da li biste u tom momemtu mislili o tome da je to kažnjivo ili biste se spontano prepustili uživanju bez zadrške?
Da li ste skloni egzibicionizmu ili ste povučena i mirna osoba koja svoj sexualni život poklanja jedino platformi koja se zove krevet?