Seksualno iskustvo

vrlo ste neozbiljni. a 'vamo mozak ovo, mozak ono.
e, da se pohvalim da sam malopre dobila prvi konrketan pp od dana registrovanja. znaci, predlog za akciju, znaci, ko sta pije, nek sam locirana ko seksualno target. isplatila mi se nesto cesca upotreba reci yebanje i ti tako prosti izrazi. :manikir:

vidi ja cekam deset godina da mi vaginica kaze nesto drugacije od mozga, ali nije se jos desilo..:mrgreen:
a obrnuto se desilo, da se ona navadi pa nume da se skine ko dete s tresnje, a on: mozak, ukine, pod kaznom zasivanja..onda je zlo i naopako..:sad2:

...pa to nije baš skroz tačno... mada sve je moguće jer se muški i ženski mozak totalno razlikuju...

...elem, može sve lepo da se uklapa i slaže, da postoji želja, volja ali ne i mogućnost... jer mozak zna da udari blokadu i od eksanja ništa...:confused:

moze, naravno d amoze da udari blokadu. bas zato i biram sa kim cu da spavam. :) tj Bibi bira.

zezam se sad, da napomenem, da ne bude zabuna, ispadoh neka teska ebacica, a ja samo u svilu i kadifu da me covek umota i postuje. i eventualno obescasti petkom uvece. dobro, i subotom.

vidi ja cekam deset godina da mi vaginica kaze nesto drugacije od mozga, ali nije se jos desilo..:mrgreen:
a obrnuto se desilo, da se ona navadi pa nume da se skine ko dete s tresnje, a on: mozak, ukine, pod kaznom zasivanja..onda je zlo i naopako..:sad2:

eee, pa to je skroz ok, desavalo mi se, kako se nije desavalo. ali to je zato sto smo zene i ne znamo sta ocemo, sad ce da ti objasne muski forumasi. ;)
:cmok:

- - - - - - - - - -

tek sad? cek samo..pa jes, vreme ti i da se zaljubis i sve..:p

odradjeno :D
:heart:

zvucalo bi drugacije da mogu da kazem sta mislim, a ne da kucam o tome i uopste nisam sigurna, bez zezanja, da sam razumljiva.
a to oko nanjusivanja, nismo deca, koto.mogu ja da ga pozelim na osnovu napisanog sto puta i da se eventualno nalozim na sliku jos hiljadu, ali ako, kad ga vidim, vaginica ne kaze 'pa gde si ti meni, kitonjo :mrgreen: ", moze mozak da svira u trsku.

O, budale. Pa lozis se na ono sto vidis, zato ona i trepce na vidjeno.
Ja da te ucim gde ti je rupa?

- - - - - - - - - -

valjda ce sad perfektna da stigne, onako divno ozbiljna i analiticna. nezno stvorenje jedna ispod te fasadne, tvrde cigle. :)

Nezna ko budak, cim ustane ujutro zaboravi da je zensko, tek negde pred petak se seti.

pa sta sam ja drugo rekla?
a i sto me ti nazva budalom?

kapiram segu, ali je l' treba ja sad na isti nacin da ti uzvratim ili sta?

'ajd necu :)

- - - - - - - - - -

O, budale. Pa lozis se na ono sto vidis, zato ona i trepce na vidjeno.
Ja da te ucim gde ti je rupa?

- - - - - - - - - -

Nezna ko budak, cim ustane ujutro zaboravi da je zensko, tek negde pred petak se seti.

slep kod ociju, pa to ti je.e muski, muski...

ja se i dalje ne slazem sa tim :)

ne u potpunosti, da budem precizna. ide iz glave utoliko sto nam je seks sa voljenom osobom kvalitetniji, sadrzajniji, ajde da kazem zbog predavanja. zbog spustanja zidova, zbog gubitka nekih inhibicija. sa druge strane,seks sa neznancem moze da bude isto tako uzbudljiv, a tesko da ide iz glave.
kad mozak mnogo prica, mislim da seks malo zacuti :)
rekla bih da ***** svog dragog volim, obozavam i postujem vaginom, ne mozgom. obzirom da smo misaona/mislena bica, slazem se da je mozak suveren, poglavar.ali nemojmo zanemariti telo.
najobicniju telesnu pozudu.
koja vodi do najbolje ebacine. ******* sad kad moram da lajem ovuda od rane zore..zato se i ebem bas sa njim, a ne nekim drugim. zbog njegovog mirisa, njegovog ukusa, dodira, fleseva u glavi kad se prisetim nocasnjeg seksa.a volim ga, izmedju ostalog i zbog toga. mozgom.i srcem.
kompleksno je ovo mozgovno pitanje, a ja bacam recenice i znam da zvucim konfuzno i nerazumljivo,ali eto.tako ja nesto ovih dana mislim, pa mislim..:)

Mozak pamti, mozak radi, mozak opušta. I kad je čovek stegnut, i kad je čovek opušten, to sve radi mozak, nebitno da li je seksualna aktivnost, da li je neka druga. Čak i telesne potrebe ti nabacuje mozak, da on ne šalje signale, ti bi umrla žedna. Tvoje telo pomera mozak, jer prvo ide signal mišiću da reaguje, tek se onda ti pomeraš, tako i ljudi kad povrede kičmu ostanu nepokreti, ne, ne pomeraju kičmom noge, ali nervi prolaze tuda koji šalju signale... Itd, itd. A to zašto ti je dobro baš sa njim, je baš zato što je u tvom mozgu sad razvijeno to, da si se opustila, vezuješ ga za lepe trenutke, itd, itd. :)

odcutacu ja i ovo.
neodoljivo je.
apsolutno je ne o do lji vo. :heart:

- - - - - - - - - -

Mozak pamti, mozak radi, mozak opušta. I kad je čovek stegnut, i kad je čovek opušten, to sve radi mozak, nebitno da li je seksualna aktivnost, da li je neka druga. Čak i telesne potrebe ti nabacuje mozak, da on ne šalje signale, ti bi umrla žedna. Tvoje telo pomera mozak, jer prvo ide signal mišiću da reaguje, tek se onda ti pomeraš, tako i ljudi kad povrede kičmu ostanu nepokreti, ne, ne pomeraju kičmom noge, ali nervi prolaze tuda koji šalju signale... Itd, itd. A to zašto ti je dobro baš sa njim, je baš zato što je u tvom mozgu sad razvijeno to, da si se opustila, vezuješ ga za lepe trenutke, itd, itd. :)

ok, ok, pobedili ste. mozak i šlus.
do mene je, ja ne umem da se izrazim kada je ova tema u pitanju. mislim, nisam retard da ne znam gde nam je glavni softver ebo te. no dobro.
u pravu ste.
svi ste u pravu.

i boljarin je u pravu.

odcutacu ja i ovo.
neodoljivo je.
apsolutno je ne o do lji vo. :heart:

- - - - - - - - - -

ok, ok, pobedili ste. mozak i šlus.
do mene je, ja ne umem da se izrazim kada je ova tema u pitanju. mislim, nisam retard da ne znam gde nam je glavni softver ebo te. no dobro.
u pravu ste.
svi ste u pravu.

i boljarin je u pravu.

Pa kako god da se izraziš, ja znam šta ti hoćeš da kažeš, hoćeš da kažeš kako ti telesno reaguješ kada vidiš nekog kitonju, kako ih već nazivaš :D ali jasno je šta to pokreće... E, sad, to može biti različitog intenziteta, e tu već zavisi da li će biti ovo ili ono, tj. u kojoj meri... Jer postoji svršavanje od kog noge klecaju, a postoji i ono gde svršiš čisto džentlmenski, da se ne oseti loše :D

Back