Seksualno iskustvo

Outside

Dragi moji forumaši nedelja ujutru je pravi trenutak da vam pustim link za pesmu koja će biti šlagvort za sledeće poglavlje a zatim da vas upitam sledeću stvar
Da li ste ikada vodili ljubav.......na podijumu za igru?
Šalaaa

Ah, a sada stvarno da li ste imali iskustva sa seansama van zidova vašeg intimnog ljubavnog gnezda?
U kolima, na klupi u parku, u liftu, na plaži, na krovu zgrade i ako jeste kakav je osećaj biti izložen riziku da neko može da te vidi ili krišom posmatra?
Da li biste ako niste do sada ukoliko vam se pruži prilika to uradili na nekom javnom mestu?
Da li biste u tom momemtu mislili o tome da je to kažnjivo ili biste se spontano prepustili uživanju bez zadrške?
Da li ste skloni egzibicionizmu ili ste povučena i mirna osoba koja svoj sexualni život poklanja jedino platformi koja se zove krevet?

Poslednja izmena:
Razumem te. I ja isto mislim ali reči ove pesme su tako inspirativne...

Back to nature, just human nature, Getting on back to

I think I'm done with the sofa
I think I'm done with the hall
I think I'm done with the kitchen table, baby

Let's go outside In the sunshine
I know you want to, but you can't say yes
Let's go outside In the moonshine
Take me to the places that I love best

Poslednja izmena:
imali smo to sto nabrajas u pitanjima, perfektna, alii nas je sramota da pisemo o tome.
egzibicionizam mi je jednako zanimljiv kao i voajerizam.
mislim, bio zanimljiv, sad sam u godinama gde otkrivam neke druge, zanimljive, slojeve zadovoljstva tj da nalazim u sebi, ne u okolnostima.ili okolini. :)
doduse, volela bih da mogu, kao u hardcore pricama, da samo sedim i posmatram dvoje ljudi u akciji. bez mog ucesca i bez ijedne reci.da znaju da sam tu, ali da me nema.

imali smo to sto nabrajas u pitanjima, perfektna, alii nas je sramota da pisemo o tome.
egzibicionizam mi je jednako zanimljiv kao i voajerizam.
mislim, bio zanimljiv, sad sam u godinama gde otkrivam neke druge, zanimljive, slojeve zadovoljstva tj da nalazim u sebi, ne u okolnostima.ili okolini. :)
doduse, volela bih da mogu, kao u hardcore pricama, da samo sedim i posmatram dvoje ljudi u akciji. bez mog ucesca i bez ijedne reci.da znaju da sam tu, ali da me nema.
:):ok:
bilo svega
ne lozi me vise

Ne pored im se s tobom ,to nije vazno.vazno je s kim se hebes da li I dalje hoce sme zeli da Se ludira ;)
To je poenta u stvari
Ne očekujem da se u ime i za račun pukog ludiranja kresnemo na Trgu Nikole Pašića.
Već da zavirimo u sebe i shvatimo da li su nam umovi otvoreni za maštanja i igru ili nas je svakodnevnica pretvorila u ravne linije na Ekg-u.
Nisu godine presudan faktor da pustiš mašti na volju. Ali jesu da izađeš Outside, to stoji

Pa eto vidiš i sam kad ne umeš.
Da je prvo opremiš ko što kaže onaj zmaj od Šipova u glavu ona bi sama htela i ne bi bilo bojazni da će te proglasiti manijakom.
Sam sebi skačeš u usta.

Najviše si napaljen kad ti mozak šalje signale.
To ne ide iz one stvari. Ta stvar nije teritorijalno nezavisna i ne funkcioniše sama od sebe. Mozak joj diktira količinu uzbuđenja. Ako me razumeš

To jeste. I to se vrlo lako dokaže i samom masturbacijom, ni ne treba seks. Kad gledaš nešto što te loži najviše, svršiš brže, kad gledaš nešto čisto da se malo naložiš, možeš i po sat vremena.

Zato ja uvek i govorim da je brz svršetak kod oba pola kompliment.

Outside

Dragi moji forumaši nedelja ujutru je pravi trenutak da vam pustim link za pesmu koja će biti šlagvort za sledeće poglavlje a zatim da vas upitam sledeću stvar
Da li ste ikada vodili ljubav.......na podijumu za igru?
Šalaaa

Ah, a sada stvarno da li ste imali iskustva sa seansama van zidova vašeg intimnog ljubavnog gnezda?
U kolima, na klupi u parku, u liftu, na plaži, na krovu zgrade i ako jeste kakav je osećaj biti izložen riziku da neko može da te vidi ili krišom posmatra?
Da li biste ako niste do sada ukoliko vam se pruži prilika to uradili na nekom javnom mestu?
Da li biste u tom momemtu mislili o tome da je to kažnjivo ili biste se spontano prepustili uživanju bez zadrške?
Da li ste skloni egzibicionizmu ili ste povučena i mirna osoba koja svoj sexualni život poklanja jedino platformi koja se zove krevet?

Eto, kad neko lepo misli na vas forumski zivot, mozete komotno da se opustite.
Gde su te inicijative na muskom delu, m?
Kakva si ti to zabavljacica, samo za zenski deo foruma.:)

Poslednja izmena:

Back