Seksualno iskustvo

Ovde sam stala i kao pravi streber zeljan znanja da nastavim... :lol:

Ja imam jednu bezoraznu crnu haljinicu na bretele od satena koju oblačim kao radnu uniformu kada mi treba ona stvar da prostite.
Kad se prošetam po kući u njoj ne moram više ništa da kažem
Poruka je poslata u etar. To je moj način da kažem šta želim.
A vi?
Tražite rečima, trepćete, meškoljite se ili imate neki svoj način da date muškarcu do znanja da vam se radi hopa cupa?
Kako kada...
Obesim mu se o vrat i spustim njegove sake na moju guzu, ili mu sednem u krilo, ili se privijem uz njega ako lezimo, ili ga probudim ujutru mazeci ga, ili stanem ispred njega uvijena u peskir i pustim da sklizne (zeznuto je malo kada to radis na terasi :rumenko: ), ili na plazi gde smo golisavi i nema mnogo ljudi povuces suncobran nize i :zper: , ili... ili...

dizvinbes u dupe. kazu tu negde prostata ovo ono. nikad nisam imala dovoljno hrabrosti da se bas posvetim..i ako se se okurazila, uvek je to bilo stidljivo, kao usput..nikad studiozno i ozbljno. :(

Meni su sve tačke od A do Z potpuno prihvatljive tako da je ta G tačka samo jedna u nizu, pa joj ne pridajem prevelik značaj. Dokoni ljudi svašta smišljaju
A mušku ne bih tražila nipošto. Toliko nisam ispervertirana. Neka je nađe sam

Poslednja izmena:
dizvinbes u dupe. kazu tu negde prostata ovo ono. nikad nisam imala dovoljno hrabrosti da se bas posvetim..i ako se se okurazila, uvek je to bilo stidljivo, kao usput..nikad studiozno i ozbljno. :(

Ja cu ti kazem gde je. Nema je, a postoji. Teoreticari su joj nasli mesto na saku od ulaza ispod materice, ali ona ne postoji do oderedjenog trenutka koji zavisi od potpuno iracionalnih, iako kontrolisanih situacija.

Meni su sve tačke od A do Z potpuno prihvatljive tako da je ta G tačka samo jedna u nizu, pa joj ne pridajem prevelik značaj. Dokoni ljudi svašta smišljaju
A mušku ne bih tražila nipošto. Toliko nisam ispervertirana

Muska G tacka postoji tacno onoliko koliko su muskarac i zena isti. Sada sam je izmislio da docaram razliku i kao marketing za temu na muskarci.:)

Back