- Poruka
- 42.590
ahahahah..mda, dopalo mi se skroz..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo na pdf "muškarci " se skupljaju pedeji i oni će ti objasniti to za mušku "G" tačku .![]()
Kako kada...Ja imam jednu bezoraznu crnu haljinicu na bretele od satena koju oblačim kao radnu uniformu kada mi treba ona stvar da prostite.
Kad se prošetam po kući u njoj ne moram više ništa da kažem
Poruka je poslata u etar. To je moj način da kažem šta želim.
A vi?
Tražite rečima, trepćete, meškoljite se ili imate neki svoj način da date muškarcu do znanja da vam se radi hopa cupa?
Ja sam recepAt dala, a vi se sad četkajte ili zgražavajte do mile volje![]()
dizvinbes u dupe. kazu tu negde prostata ovo ono. nikad nisam imala dovoljno hrabrosti da se bas posvetim..i ako se se okurazila, uvek je to bilo stidljivo, kao usput..nikad studiozno i ozbljno.![]()
A kako se pronalazi muška G tačka? Gde se mune Prstić da radi dođi dođi?
dobro jel stvarno neko pusi preko kondoma?![]()
Ne grebe.Ne kapiram, ako si ozbiljna, jel te ne grebe?
Ako se stalno ističe da žena najbolje poznaje ženu, onda je valjda logično da muškarac najbolje poznaje muškarca.
De je Bleki da napiše par redova sada kad treba![]()
![]()
dizvinbes u dupe. kazu tu negde prostata ovo ono. nikad nisam imala dovoljno hrabrosti da se bas posvetim..i ako se se okurazila, uvek je to bilo stidljivo, kao usput..nikad studiozno i ozbljno.![]()
alo bre ne pratis fabulu. presli smo na musku g tacku.Ja cu ti kazem gde je. Nema je, a postoji. Teoreticari su joj nasli mesto na saku od ulaza ispod materice, ali ona ne postoji do oderedjenog trenutka koji zavisi od potpuno iracionalnih, iako kontrolisanih situacija.
Meni su sve tačke od A do Z potpuno prihvatljive tako da je ta G tačka samo jedna u nizu, pa joj ne pridajem prevelik značaj. Dokoni ljudi svašta smišljaju
A mušku ne bih tražila nipošto. Toliko nisam ispervertirana
Ne mogu vise da citam... Kakva cetkica?![]()
alo bre ne pratis fabulu. presli smo na musku g tacku.![]()
A kako se pronalazi muška G tačka? Gde se mune Prstić da radi dođi dođi?
Ja bih rekla da muška g tačka postoji.
Kako znam i kako sam to otkrila - neću da vam kažem.... dovoljno sam se izletela sa sirotom četkicom![]()