Seksualno iskustvo

znam, znam, polozaj prsta kao da pozivas k sebi i to.
ajd , do mene je, naravno da je do mene.
g spot je urbana legenda,ja cu na to da se vadim.
Khm khm, imam jedan blasfemični recepAt za pronalaženje g-tačke, koji glasi ovako:

nakon što se malo poigrate jednom rukom (recimo levom) sa klitorisom svog spolovila, uzmite onu najmanju i najmekšu četkicu za zube, i drugom rukom (recimo desnom) je uvedite u unutrašnje odaje svoje pećine, četkicom prema gore. Dok mešate jelo na šporetu onom levom rukom, istovremeno desnom rukom prebirate po svim unutrašnjim tačkama, dok ne naletite na pravu.

Jelo se kuha po osećaju, u velikom Narodnom kuvaru nije precizirana minutaža.... kada bude skuhano do kraja, znaćete.

Elem, dobih na gornji post jednu šokiraTu repku.... pa da pojasnim:
da da, četkica za zube je u pitanju :lol:

Nadam da moja reputacija odmerene gospoje koja štrika i hekla nije ovim ugrožena, i da neću morati pakirati prnje i put pod noge kao Anđelko :lol:

Khm khm, imam jedan blasfemični recepAt za pronalaženje g-tačke, koji glasi ovako:

nakon što se malo poigrate jednom rukom (recimo levom) sa klitorisom svog spolovila, uzmite onu najmanju i najmekšu četkicu za zube, i drugom rukom (recimo desnom) je uvedite u unutrašnje odaje svoje pećine, četkicom prema gore. Dok mešate jelo na šporetu onom levom rukom, istovremeno desnom rukom prebirate po svim unutrašnjim tačkama, dok ne naletite na pravu.

Jelo se kuha po osećaju, u velikom Narodnom kuvaru nije precizirana minutaža.... kada bude skuhano do kraja, znaćete.

nije bitno doba dana?meseceve mene i to? :)

da se zapisnicki utvrdi da sam, malo je reci, zgrozena receptom.
ali isto tako da cu, ako ga ikada, kukavna, primenim, svo prvi big O izazvan stimulacijom Jetija u unutrasnjosti raba bozijeg vitsaveje, nazvati, a kako drugacije, nego-CVETAK.
Bibi ce da procveta :mrgreen:

niste normalne, za sat vremena idem na prvi rodjendan cerki najbolje drugarice, jedini koga mogu tamo da spopadnem je njen otac.drugaricin, ne cerkin.ima 76 godina.ali nosi protezu, to mu sad dodje kao benefit, da se dzoramo za cetkice :heart:

Draze mi je cetkanje od zgrazavanja ;)
:ok:

Elem, za razliku od vibratora, jajeta, prstena i ostalih modernih vibrirajućih igrački na baterije (za koje se kladim da bi retko koja žena izrazila zgražavanje, osim što bi eventualno dodala kako to nije njen cup of tea), četkica ne zahteva ni baterije, ni neka veća ulaganja, osim jedne kupovine u dm-u i jedne kutijice koja će se ista držati u nekoj fioci pored kreveta, ili gde već. Slažem se da malo iskače iz uvreženog koloseka populističkih seksualnih "pomagala", ali božemoj - kapiram da ipak jesmo samosvesne žene koje bez zgražavanja diskutuju na temi o seksualnim iskustvima o svemu što donosi užitak i ne vređa javni red i moral, pa makar deo tog iskustva bila i sirota četkica ;)

Poslednja izmena:
Ako je smeh najbolji afrodizijak, onda znamo zasto se tema ucutala. :) Srecom ja nisam bio ovde neko vrerme, pa nisam sve ispratio, ne da niste u vinklu, nego je vinkla jos uvrnuta u spiralu. :) Slatko sam se nasmejao.
Nego sad ozbiljno o iskustvima. Nije bas korektno da se na zenskom pdf muskarci " raspisu" iskustvima, pa cu temu da stavim paralelno na muski pdf. Ovo zato sto pored emancipacije jos uvek imate musko zenski wc, musko zenske cekaonice, musko zenske svlacionice na kojima insistiraju najvise zagovornice jednakosti. A gde je meni, bre, G tacka, m?

Back