Seksualno iskustvo

bogami, nije
da si sest meseci bez sexa, izabrala bi pre bilo kakav, no nikakav
mislim, ja bih, ne znam za tebe
i od nikakvog moz se napravi bar nekakav valjda :cistinaocare:

Slažem se, Posle šest meseci nema filtera u izboru.
ja ne bih. neke stvari bolje ni da ne radis nego da ih radis ofrlje ili sa bilo kim, missim padaju mi sad svakakvi kandidati na pamet i stvarno bolje mi je samoj i bez seksa nego uz seks da dobijes jos i ko zna kakav paket. bez hrane i vode ne mozes ziveti, bez seksa mozes ma kako frustrirajuce bilo, tako da to meni nikako ne drzi vodu.

ja ne bih. neke stvari bolje ni da ne radis nego da ih radis ofrlje ili sa bilo kim, missim padaju mi sad svakakvi kandidati na pamet i stvarno bolje mi je samoj i bez seksa nego uz seks da dobijes jos i ko zna kakav paket. bez hrane i vode ne mozes ziveti, bez seksa mozes ma kako frustrirajuce bilo, tako da to meni nikako ne drzi vodu.

Filteri uvek postoje. Cak i u sasvim iracionalnom zenskom mozgu postoji neki filter, veci je problem sto je taj filter iskrivljen, pa pre prodje kroz njega ono sto ne treba nego sto treba. Dokaz je to sto zene posle apstinencije pogrese na isti nacin kao sto su i prethodnog puta. Tacna formula je bolje imati sex na dva meseca, makar i prolazni nego ga nemati duze vreme iz nekih " opravdanih " razloga. Isti efekat izgubljenog kriterijuma se javlja, ako se neko vreme odbace svi kriterijumi.

sure buddy :manikir: imas li savet za muskarce sa zenskim mozgom, kako oni da se ponasaju?

Ne. Muskarci me ich ne zanimaju, cak ni za bliske nemam savete. Morao bih da pravim model po sebi, a taj nikad ne bi funkcionisao kod drugog. Bilo bi nekorektno savetovati ono u sta ne verujes, a pri tome nisi zainteresovan.

Drugo su konkretne situacije gde savet ogranicen vremenski.

Poslednja izmena:
Screen_Shot003.jpg

Sinoc sam opet vezbao :per: probale ste ovu pozu ?

isto ovako, ali isto. kad ga nemas, nemas ga i vozi.kao sa slatkisima.kriziraskad se skidas sa istih, posle ne kriziras, ne trebaju ti.

@slika-ma, je l ti to avatar i naocare ima?nema bre, cela atmosfera u fulu. osim sto ribica zigleda kao da ima botulizam, ali ok, strast je ponela.

isto ovako, ali isto. kad ga nemas, nemas ga i vozi.kao sa slatkisima.kriziraskad se skidas sa istih, posle ne kriziras, ne trebaju ti.

@slika-ma, je l ti to avatar i naocare ima?nema bre, cela atmosfera u fulu. osim sto ribica zigleda kao da ima botulizam, ali ok, strast je ponela.

mislim, stvarno odkud znate kakav je dok ga ne probate?
ili morate da gorite prvo od ljubavi i emocija dok se ne poseksate?
kad smo ko emocije, da niste ko supermen i emocija na onoj temi gde na prvi pogled u mili sekundi moze psihofizicki profil coveka da uradi ko 10 najbolja profajlera na svetu?

mislim, stvarno odkud znate kakav je dok ga ne probate?
ili morate da gorite prvo od ljubavi i emocija dok se ne poseksate?
kad smo ko emocije, da niste ko supermen i emocija na onoj temi gde na prvi pogled u mili sekundi moze psihofizicki profil coveka da uradi ko 10 najbolja profajlera na svetu?

Lave, ja sam pisala o apstinenciji i nisam sigurna da pratim tok tvojih misli u postu iznad. Znaci, nemam seks duze vreme, sve mi manje i fali, ne razmisljam o njemu i nemam neizdrz. kriterijume ne spominjem, ne zato sto su mi visoki, nego jednostavno nisam tako bazdarena. Nema seksa pa nema, bice ga, dace Bog. odlazak u krevet sa nekim samo zbog podivljalih tj gladnih :D hormona jednostavno nije moj modus operandi.
Ne, ne moram da goriom od ljubavi i emocija, ali necu da se ***** da bih se yebala. Je l tako tesko shvatiti?
I ne bih se na tvom mestu sprdala sa tim milisekundama :) I pod ove stare dane mi se desilo da na prvi pogled osetim taj "ti si moj" impuls i udjem mu u rasirene ruke, kao da sam tu bila sto puta do tada.
Poslusala sam instinkt i nije me prevario.

Lave, ja sam pisala o apstinenciji i nisam sigurna da pratim tok tvojih misli u postu iznad. Znaci, nemam seks duze vreme, sve mi manje i fali, ne razmisljam o njemu i nemam neizdrz. kriterijume ne spominjem, ne zato sto su mi visoki, nego jednostavno nisam tako bazdarena. Nema seksa pa nema, bice ga, dace Bog. odlazak u krevet sa nekim samo zbog podivljalih tj gladnih :D hormona jednostavno nije moj modus operandi.
Ne, ne moram da goriom od ljubavi i emocija, ali necu da se ***** da bih se yebala. Je l tako tesko shvatiti?
I ne bih se na tvom mestu sprdala sa tim milisekundama :) I pod ove stare dane mi se desilo da na prvi pogled osetim taj "ti si moj" impuls i udjem mu u rasirene ruke, kao da sam tu bila sto puta do tada.
Poslusala sam instinkt i nije me prevario.
ti si kvotovala nju ja sam procotao njen i tovj post, ona prica o kriterijuma, ti kvotujes, ja isto...

shvatam nisam reko da moras trebas, al ako pricamo o nekvalitetnom seksu onda sam reko sto sam reko

ne znam dal si nu porcitala na drugoj temi ona tvrdi da kad vidi facu coveka prepozna karakter i procita sloznost gena, najmanje 300 g u nazad :lol:

a taj instinkt, danas to zovu ljubav na prvi pogled, ja u to verujem :)

ti si kvotovala nju ja sam procotao njen i tovj post, ona prica o kriterijuma, ti kvotujes, ja isto...

shvatam nisam reko da moras trebas, al ako pricamo o nekvalitetnom seksu onda sam reko sto sam reko

ne znam dal si nu porcitala na drugoj temi ona tvrdi da kad vidi facu coveka prepozna karakter i procita sloznost gena, najmanje 300 g u nazad :lol:

a taj instinkt, danas to zovu ljubav na prvi pogled, ja u to verujem :)

razjasnismo se nekako :)
ok ok nisam propratila tu temu, svako o svojoj muci valjda prica.
iako nije ljubav na prvi pogled, a ono je bar osecaj..uh..pripadanja?poverenja?poklapanja..ne znam, sta god da je, vredno je cekanja, taman trajalo i mesec dana. :)

Back