Seksualno iskustvo

Hvala na linku.
Priznajem kriva sam po svim tačkama optužnice. Naročito po ovoj.
,,Pojedini primerci trolova se koriste prefinjenim dijalektičkim i retoričkim metodama i tako se kamufliraju i često dugo vremena ne budu primećeni,,

Klečaću na kukuruzu uz trideset oče naš i ostala bajanja da se iskupim za trolovanje. A možda ću da podmetnem i guzu za šibanje vrbovim prutićem:mrgreen:

Hvala na linku.
Priznajem kriva sam po svim tačkama optužnice. Naročito po ovoj.
,,Pojedini primerci trolova se koriste prefinjenim dijalektičkim i retoričkim metodama i tako se kamufliraju i često dugo vremena ne budu primećeni,,

Klečaću na kukuruzu uz trideset oče naš i ostala bajanja da se iskupim za trolovanje. A možda ću da podmetnem i guzu za šibanje vrbovim prutićem:mrgreen:

da si musko, kao sto mislim da nisi, ovo boldovano bih rado pomogla, kao izvrsiteljka. :mrgreen:

iss kakvi ste to ljudi, pa vrlo je opterecujuce pisati, a imati osecaj da se obrve ispred drugih monitora dizu i porucuju e, daj, sta sad mrsis tu, sisance jedno.
mada, kapiram da je na ovom forumu ispricano vec sve o svemu, glupo bi bilo ocekivati neki, ne znam kako zanimljiv, sled postova.elem, odyebaste me sa erotikom, k'o ja jehovine svedoke onomad.
ali nisam htela o tome, nego sam htela da priupitam zene koje ce da virnu na temu za pomoc.
imam neki koktel predvece, formalan je, ali ne ono formalan formalan, nego onako, dopusteno je i malo nonsalancije, ali svedene. :mrgreen:
e sad, htela sam da obucem svetlo braon pencil suknju i zelenu (nezrela banana zelenu) strukiranu kosulju, ali posto se plasim da ne delujem kao Elmer ili rtanjski lovocuvar, smislila sam da stavim jarko narandzastu esarpu i narandzastu tasnu, ko im ebe mater bas.
ili da se manem tih detalja, kao pokazivaca stila?

oranz je deplasirana
ebi im originalnu kevu sa upecatljivim roze detaljima, na braon-zelenu kombinaciju
Olja Ivanjicki stajl

na tekuci pravac u kome tema pichi imam da dodam sledece-imam jednu finu i smesnu pikanteriju iz mladosti gde potpuno gola mv stoji u hodniku necije stambene zgrade
al cu da vam je ispricam u ponedeljak

oranz je deplasirana
ebi im originalnu kevu sa upecatljivim roze detaljima, na braon-zelenu kombinaciju
Olja Ivanjicki stajl

na tekuci pravac u kome tema pichi imam da dodam sledece-imam jednu finu i smesnu pikanteriju iz mladosti gde potpuno gola mv stoji u hodniku necije stambene zgrade
al cu da vam je ispricam u ponedeljak

Wow, to mora da je bilo zbog nekog ekstra dase, cim je tako kipelo lonce da se nije moglo sacekati iza vrata stana. :lol: :ok:

ja tipujem da su neciji matorci upali na gajbu, dosli sa placa jer su se posvadjali usput.
ova nasa deca ne znaju koliko su blagoslovena mobilnim telefonima, nema iznenadjenja.

ja jednom zatekla dvoje in flagranti u svom liftu, skamenila se i drzim ona vrata, ne pustam.jedva me drugarica odvukla, kao ej bre pusti ljude.a sto sam morala peske do osmog sprata ebe se njima.

ja tipujem da su neciji matorci upali na gajbu, dosli sa placa jer su se posvadjali usput.
ova nasa deca ne znaju koliko su blagoslovena mobilnim telefonima, nema iznenadjenja.

ja jednom zatekla dvoje in flagranti u svom liftu, skamenila se i drzim ona vrata, ne pustam.jedva me drugarica odvukla, kao ej bre pusti ljude.a sto sam morala peske do osmog sprata ebe se njima.

Boze bruke nas su jednom njegova keva i sveca gledale u dnevnoj iz dvorista nisu bile spustene roletne a od zavesa nismo primetili nista (msm od zavesa lol) mrak napolju unutra svetlo gospode boze haos je nastao kolko je ta zena podivljala tada :/

Back