- Poruka
- 48.596
postavlja se pitanje - sta kad nema nista na vidiku, ni izgleda na sexa?
jel onda dobar i prosecan djokica?
mali qurac je mali qurac kako god okrenes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postavlja se pitanje - sta kad nema nista na vidiku, ni izgleda na sexa?
jel onda dobar i prosecan djokica?

jel se ovde jos prica o pozama?
mislim sta bih mogla novo da cujem sto nisam do sad![]()

ja uvek volim da cujem tudja iskustva, sa bilo kog polja, nije kao da sam blazirana francuskinja ili seksigrad Samanta.

Nije brate, nije! Napisao sam sve tri poze, okej tri i po poze koje poznajem, ali ono iskreno ko u ispovedaonici.
A fetiše ono misim čini mi se rekao bih da nemam. Osim što već duži niz godina napominjem da se ne bi trebalo brijati dole. Ali ne insistiram, ono trpim ebiga, daj šta daš.
Okej, dobro, ponekad nekoga zavezati za krevet, ebati sa šajkačom u opancima i tako te neke sitnice valjda smatramo uobičajenim igricama.

Shvatili smo ko pre a ko kasnije da na ovom forumu treba držati prstiće u stavu mirno kad mozak počne da insistira da podeli svoju intimu sa svetom čije reakcije ne poznaje.jsa sam neiskusan inace bi tako podelio sa vama tako neke eroticne i seksualne detalje![]()
mislis orgazmicna?![]()

Shvatili smo ko pre a ko kasnije da na ovom forumu treba držati prstiće u stavu mirno kad mozak počne da insistira da podeli svoju intimu sa svetom čije reakcije ne poznaje.
- - - - - - - - - -
Da baš to ali ne bih htela da me Vitsi pogrešno protumači, nije upućeno na njenu adresu nego smo se igrali rečima.![]()
Zbogradi nepotrebnog Kurzschluss-iranja izazvanih rasporedom dirki na tastaturi?
Hoce te sprave da varnice kada osete trolice.

zenski trol..trolka, trolistkinja.![]()