- Poruka
- 48.596
...i bice doktor...ako ja pravilnu sliku tvog natala imam...a i ti si nesto tako...sesta kuca![]()
ljubim te...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i bice doktor...ako ja pravilnu sliku tvog natala imam...a i ti si nesto tako...sesta kuca![]()
nisam ja, stvarno je moja drugarica u pitanju. ali kada mi je pricala, gledala sam u predmetni sto i crveneci i trepereci.Na kraju ne znam šta se desilo na tom stolu.
razvlačili ste pizzu? mesili kiflice?
mene je strasno pogodilo sto su pre toga duvali
ja nisam nikad
ko zna kakav je to osecaj,kad posle toga...razvlacis pitu![]()
da, da, taj momenat kad tacno padne koprena preko ociju i bude ili da umrem ili da te uzmem.da, da..
secam se jedne voznje, gde on vozi i nesto prica..a ja ga gledam..i cutim..i gledam ga tako intenzicno, da on kapira da ja ne cujem vise nista sta je rekao..i paznja mu se menja..zagleda me u oci..kao da provera da li je dobro video..i kaze u jbt...
penjemo se kod mene cutke, i bukvalno na vratima..u hodniku..
aaa, erotika..![]()
pa dobro da bi se shvatilo, al stvarno su velike bile, pazi ja sam masinski tehnicar, tako da su po mojoj proceni, a cenim takve stvari odlicno imale 2 cm
jel bi tebe ko nadarenu nadposecnu osobu pogadjalo da ti neko kaze da imas IQ ispod 100?
dokle ste stigle sa iskustvom ?![]()
![]()
Prijavljen je![]()
Ja mislim da je to skraćenica od bejbi, ali možda grešim.e, danima se kanim da pitam za sta je bb skracenica, hoce li neko biti milostiv da mi objasni?
perfektna, meni je padalo na pamet sve osim bejbi, a cenim da je to tacan odgovor, kao najjednostavniji.
ja misljah i na bloody bitch, ali mi je to ipak bila prehevi varijanta.
bez broja
cmon give it to me bb..ma ne, nije bez broja, bilo be no number..cmon nn uh ah oh
perfektna, meni je padalo na pamet sve osim bejbi, a cenim da je to tacan odgovor, kao najjednostavniji.
ja misljah i na bloody bitch, ali mi je to ipak bila prehevi varijanta.
bez broja
cmon give it to me bb..ma ne, nije bez broja, bilo be no number..cmon nn uh ah oh
nn je ipak nepoznato lice.
- - - - - - - - - -
tjah nepoznat napasnik.
nn je ipak nepoznato lice. :
na srpskom, ali na engleskom nije, a mi smo ovde anglikanci listom
aaa, evo Freya pojasnila i potvrdila perfektninu izjavu.
blagodarim bb
sad cu cesto da koristim taj izraz, svidja mi se. zvuci moderno, a pohotno, pokazuje da znas engleski, a imas dozu misterije.to je to, skroz.
ima i ovaj spot i ne lici na baju.
Ne daj Boze rata...koji bi to koljač bio. A i zenskaros je.
on je samo za proterivanje rol virsli tjah bula.
Sprechen Sie Serbisch?![]()
da, da..
secam se jedne voznje, gde on vozi i nesto prica..a ja ga gledam..i cutim..i gledam ga tako intenzicno, da on kapira da ja ne cujem vise nista sta je rekao..i paznja mu se menja..zagleda me u oci..kao da provera da li je dobro video..i kaze u jbt...
penjemo se kod mene cutke, i bukvalno na vratima..u hodniku..
aaa, erotika..![]()
wow i ovo je stravanisam imala seksualnih kikseva, u te stvari ne racunam zamrsenu kosu za dugmad kosulje ili poneki grc u ruci/nozi ili upadanje roditelja, sta vec...
nego, razmisljam ja jutros tako nesto o seksu (slucajno se omaklo) i odlutase mi misli na salter levo, na erotiku. nju nekako svi zaobidjemo, a bas je vazan deo seksualnog iskustva. imate li neku eroticnu scenu u malom mozgu, znaci ne ebacinu pneumatikom, nego cistu erotiku, koja vas je ili nije odvela kasnije do sjajnog seksa, a kada je se setite, zaigra vam brk ili vam se malo zeludac spusti u pete, na sekund bar.
da dam primer, tj primer moje drugarice
sede tako drugarica i njen tadasnji decko kod njega, u toku je pokusaj pomirenja posle ogromne svadje izmedju njih. sto za kojim sede je okrugao, na stolu pepeljara, soljice od kafe, case sa picem, bokal sa ledom, telefoni, ma sto qraca da izvinite.
sede, pricaju, svadjaju se, cirkaju, duvaju, pet puta jedno od njih ustaje i vraca se, znaci drama. posle nekih sat vremena, moja drugarica pocinje da prica i primecuje da je decko pazljivo slusa i jos pazljivije gleda, ali da krece da pomera case i ostali inventar. prvo ispred sebe, onda ispred nje, rasciscava sto onako polako, sve vreme gledajuci je u oci.ne menja izraz lica, tu je, prisutan je, samo mu ruke raspremaju prostor koji ih razdvaja u tom momentu. polako i bez zurbe, casa po casa, taccna po tacna. skalnja na kraj stola..
kaze mi drugarica (da kazem i da znamo da taj sto pamti svetle trenutke njihove veze) da joj se grlo steglo, a jezik osusio kao kod siparice.promenila se i atmosfera u sobi i znala je sta ce da usledi, tu na tom stolu i da nista eroticnije od prizora njegovih ruku koje kao da su radile nevezano od njega, nije videla do tada.
ostatak price bi znacio krajnju indiskreciju ukoliko bih ga ovde iznela, ali nadam se da sam bila dovoljno jasna.
- - - - - - - - - -
ma vidi sta su one nakucale, dok ja pustim post
pi!