gost 369478
Primećen član
- Poruka
- 951
nema veze delikatne price, al brate tolike bradavice....![]()
A mozda se samo hteo pohvaliti kako je dobro zagrijo ---> ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema veze delikatne price, al brate tolike bradavice....![]()
A mozda se samo hteo pohvaliti kako je dobro zagrijo ---> ?
kaze covek opisno ko njegov mali prst...pa ne znam koliko da sma zagrejana meni bradavice nisu tolike.![]()
Ti znaš da muškarci vazda uveličavajuOd guštera naprave pitona
haha pa to sapadavise pod seh nezgodama
bilo davno, mrkli mrak a ona imala bradavice ko moj mali prst, ubo sam oko na bradavicu![]()
nije smesno bas je boleloAnegdote su smešne priče, nemaju mnogo dodirnih tačaka sa perverzijama.
Uostalom kad si preživela Anđelka možeš i nekoliko sočnih pričica, jer u konačnom temu si sama zadala.
Šta si htela da pričamo o štrikanju đempera za muževe, i o bodovima klot i frket
- - - - - - - - - -
Jao![]()
ybt....![]()
nema veze delikatne price, al brate tolike bradavice....
- - - - - - - - - -
sisa ko ladno oruzje.![]()
pa jeste, niakd vece nisam video ni na slikama
jel vas muskarce pogadja kada vam se za ego kaze da je djokica. msm, ja stvar nazovem pravim imenom.
- - - - - - - - - -
ja sma videla velike bradavice u onim filmicima, ali bas tolike..
pa dobro da bi se shvatilo, al stvarno su velike bile, pazi ja sam masinski tehnicar, tako da su po mojoj proceni, a cenim takve stvari odlicno imale 2 cm
jel bi tebe ko nadarenu nadposecnu osobu pogadjalo da ti neko kaze da imas IQ ispod 100?
u stavri pitanje je bilo dal volimo iskusne ili manje iskusne. ja se izrazila da volim vise iskusne. neiskustvo me odbija.
bila sma brza i odgovorila prosto na prvoj strani
koliko filozofiranja oko prostog pitanja
sto djokica a ne djoka?
rece mi jedan bivsi dvano - nije to djokica, to je qurcina...posle smo se smejali.![]()
a i on je imao vodoliju na vrhu 8 kuce...mogu da je od toga drugacije skontao i prihvatio. ima taj horoskop istine..e i sto rece freja dal mozemo o kantu posle sexa. sa njim sam umela posle da bistrim politiku.a tu je i merkur u konjukciji pa me lozi i igra reci.
Sedi i popij kaficu počeli su sa biserima![]()
nista tebe ja osim prve recenice ne razumem
ili oavkav primer, ono imas lepe sise, stoje ko u devojci a on ti kaze, joj vidi sisici i cereka se
kazem ne shvatamo svi isto.
- - - - - - - - - -
nek pazi samo da ga taj sisic ne opali i ne utepa.![]()
Lepo vam je rekla Vitsi ne preterujte sa natalnim kartama a vi navalili ko besni, škorpija ovo vodolija ono.
Ajde malo da pričamo o sexualnom iskustvu za promenu.
Da li je neko spreman da ispriča neku seksualnu anegdotu?
pa to bi ti ja isto reko
...kakvu anegdotu bwe...stvarno mislite da ce neko doci i iz duse napisati kakve sve prljavstine radi u krevetu...sve moje vode iz natala bi se kladile da nece![]()
rece mi jedan bivsi dvano - nije to djokica, to je qurcina...posle smo se smejali.![]()
a i on je imao vodoliju na vrhu 8 kuce...moguce da je od toga drugacije skontao i prihvatio. ima taj horoskop istine..e i sto rece freja dal mozemo o kantu posle sexa. sa njim sam umela posle da bistrim politiku.a tu je i merkur u konjukciji pa me lozi i igra reci.
Čik !...kakvu anegdotu bwe...stvarno mislite da ce neko doci i iz duse napisati kakve sve prljavstine radi u krevetu...sve moje vode iz natala bi se kladile da nece![]()