Seksualno iskustvo

moja deviza ONE, zato se ja najezim kad mi neka kaze da sam fin, nemoj sestro slatka samo fin da mi kazes :)

:D

Nema dobrog seha ako si fin. :) Oko toga smo se svi složili

- - - - - - - - - -

odlicno za Ban :mrgreen: ovde :lol:

Jesam al nije forum za takav Talk i ponashanje :per: :)
Posle onih tvojih skandaloznih ljubičastih enterijera za turi vadi sa eksplicitnim scenama na zidovima, i one perverzne bele jambolije ova poruka iz kineskog kolačića sudbine zvuči kao ,,oče naš,,

Čini mi se da je pitanje bilo upućeno ženama, kad ono sve sami znalci muškog roda.
Mogu ja prva da se upišem sa svojim ženskim odgovorom i biće veoma ličan što ne znači da je i stav većine takav.
Ja volim iskusnog muškarca. Onog koji zna da kad kažem ne to znači da.
Jer, sve što je do tada probao mora da mu je već dosadilo. Turi vadi i nije neki seksualni podvig.
Ako te neko prvo pohebe u mentalni sklop taj je zaslužio da ga pustiš i u međunožje. A tamo tako pohebana u glavu možeš samo da očekuješ apsolutnu kapitulaciju i vrhunski užitak

Lepo rečeno.

"...kad kažem ne to znači da..." A meni do sada nije bilo jasno, što mi sve žene govore, ne, nemoj, neću,...

"Nemoj Žiko videće me tata, a sve vreme za muškost ga hvatam...":hahaha:

U pravu si, žena nikada ne kaže ono što misli, nego ono što misli prikaže na drugačiji način, odnosno kada ono što misli hoće i da kaže to ne kaže direktno, nego priča i priča i priča. Tako da oni iskusni razumeju odma, manje iskusni kasnije, još manje iskusni kasno a neki nikada.

Poslednja izmena:
...meni se taj kvadrat pokazao kao mnogo bitan i jak...mada se on veoma lose tumaci u knjigama...narocito kada povezuje osmu i petu, zabluda do zanosa, nikad stabilna...donosi perverziju i mahom potcinjenost partneru, opijatima, tajnim ljubavima, pogoduje prevarama, perverzijama, menjanju partnera ali i velikoj strasti...

...ako ti je osma u vodoliji...negde ti je druga u devici i tu ti je venera...neptun mora da ti bude u strelcu...gdeeee...kraj pete, pocetak seste?

od kvadrata se kod mene ispoljava idealizovanje i jurim za tim idealom. a inace sam pushac sto bi neptun u 6 kuci i doneo (meni je neptun u 6, venera u 3. strelac i devica). dobro regujem na injekcije za divno cudo, ali pod anestezijom sam se budila. nije mi ostecen sluh npr. ne znam u kasnijim godinama, ali mi je sluh sada i vise nego odlican i tako...umem da dobijem nekada neku alergiju, i to prodje. ali ako se lepo preko leta suncanm, nema nikakvih problema. s godinama sma pocela da dobijam boju, kao klinka vecno tragicno bela ili pregorim.
msm, cela karta je bitna u svakom slucaju

Te venere u ribama znaju biti i kaludjerice fazon il volu sve one ostecene koje svi cusaju one su bas onako jace emotivno i duhovno od svih venera pa logicno jer je venera najjaca u ribama (nije u padu aman) ne mora biti neki droljeks oma :/ A dobro ima i toga al opet nije tu nista cisto fizicki to je neki moj utisak. One kad vole sve prsti.

Te venere u ribama znaju biti i kaludjerice fazon il volu sve one ostecene koje svi cusaju one su bas onako jace emotivno i duhovno od svih venera pa logicno jer je venera najjaca u ribama (nije u padu aman) ne mora biti neki droljeks oma :/ A dobro ima i toga al opet nije tu nista cisto fizicki to je neki moj utisak. One kad vole sve prsti.

moja venera nije u ribama, ona je u devici, ali u kvadratu sa neptunom.

Back