Seksualno iskustvo

nije Lilly , nego LIlith, pramajka, tj prva Adamova zena, stvorena od prasine, kao i on, a ne od rebra njegovog. :)

koliko se secam price, napustila je Raj svojevoljno, ne zeleci da se potcini Adamu, te stoga kasnije i anatemisana kao demon i olicenje zla, ubijacica dece i svasta nesto.

dakle, nik ti je izveden od jedne vrlo mocne persone :)

moja sirota lilit je u konjukciji sa plutonom. :lol:

- - - - - - - - - -

nije Lilly , nego LIlith, pramajka, tj prva Adamova zena, stvorena od prasine, kao i on, a ne od rebra njegovog. :)

koliko se secam price, napustila je Raj svojevoljno, ne zeleci da se potcini Adamu, te stoga kasnije i anatemisana kao demon i olicenje zla, ubijacica dece i svasta nesto.

dakle, nik ti je izveden od jedne vrlo mocne persone :)

ja mislim da je lilit bila ok zenska, nego su je nagrdili jer je zbrisala u slobodu. :mrgreen:

...a sto gledate Lilit...kak'e veze ima ona, Veneru i osmu kucu gledajte...i njihove aspekte i vladare...

zato sto je lilit isto jedan od faktora sexualnosti...onog najanimalnijeg. gledas pre nje druge stvari - osma kuca ok, polozaj vladara 8 kuce i njegove aspekte i planete u 8 kuci. i gledas marsa, koji pretstavlja izmedju ostalog i sexualnost. venera je ipak ljubav.

boze da neko normalan pokusa da isprati ovu temu zavrsio bi u ludnici:rotf:
ps. ne znam de mi je lilit:confused:

:D

e, taman da napomenem da se ja na temi upljuvah od pricanja, pokusaja da budem duhovita,( iako sam zena, a znamo da zene ne mogu da budu duhovite, osim dok se smejete njihovim salama, ne bi li ih odvukli u postelju belu) savetovanja, usmeravanja, tog nekog poluprostackog, polu ntelektualnog pristupa i sve.
znaci, sebe sam dala, a postavljacica teme mi nijednom nije citirala post.
k'o da sam sugava.
zato opovrgavam tezu o povezanosti nika i Lilith, moze mi se, pa ti nemoj da kvotujes nikad.

inace, do sad pojma nisam imala da je i Lilith horoskopski involvirana, niti gde je meni, niti sa cim je u konjukciji.

Back