Treba pomoc ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))Pogledajte prilog 352540Poruka u kineskom kolačiću
ovde

moja deviza ONE, zato se ja najezim kad mi neka kaze da sam fin, nemoj sestro slatka samo fin da mi kazes![]()
Oko toga smo se svi složiliPosle onih tvojih skandaloznih ljubičastih enterijera za turi vadi sa eksplicitnim scenama na zidovima, i one perverzne bele jambolije ova poruka iz kineskog kolačića sudbine zvuči kao ,,oče naš,,odlicno za Banovde
![]()
Jesam al nije forum za takav Talk i ponashanje![]()
![]()
pali me to

Posle onih tvojih skandaloznih ljubičastih enterijera za turi vadi sa eksplicitnim scenama na zidovima, i one perverzne bele jambolije ova poruka iz kineskog kolačića sudbine zvuči kao ,,oče naš,,

yeah treat me like a Bitchpali me to
![]()
- - - - - - - - - -
Idem po lance i po korbač. Brzo se vraćam, budi tu!![]()
)))Idem po lance i po korbač. Brzo se vraćam, budi tu!![]()
Pozuri ahhhhh
i shall spank ur naugty (_(_

Čini mi se da je pitanje bilo upućeno ženama, kad ono sve sami znalci muškog roda.
Mogu ja prva da se upišem sa svojim ženskim odgovorom i biće veoma ličan što ne znači da je i stav većine takav.
Ja volim iskusnog muškarca. Onog koji zna da kad kažem ne to znači da.
Jer, sve što je do tada probao mora da mu je već dosadilo. Turi vadi i nije neki seksualni podvig.
Ako te neko prvo pohebe u mentalni sklop taj je zaslužio da ga pustiš i u međunožje. A tamo tako pohebana u glavu možeš samo da očekuješ apsolutnu kapitulaciju i vrhunski užitak

...meni se taj kvadrat pokazao kao mnogo bitan i jak...mada se on veoma lose tumaci u knjigama...narocito kada povezuje osmu i petu, zabluda do zanosa, nikad stabilna...donosi perverziju i mahom potcinjenost partneru, opijatima, tajnim ljubavima, pogoduje prevarama, perverzijama, menjanju partnera ali i velikoj strasti...
...ako ti je osma u vodoliji...negde ti je druga u devici i tu ti je venera...neptun mora da ti bude u strelcu...gdeeee...kraj pete, pocetak seste?
Pogledajte prilog 352540Poruka u kineskom kolačiću
Te venere u ribama znaju biti i kaludjerice fazon il volu sve one ostecene koje svi cusaju one su bas onako jace emotivno i duhovno od svih venera pa logicno jer je venera najjaca u ribama (nije u padu aman) ne mora biti neki droljeks oma :/ A dobro ima i toga al opet nije tu nista cisto fizicki to je neki moj utisak. One kad vole sve prsti.

Freja je mislila na veneru u ribama pa se nadovezah
...ne bih ja gledala Lilit uopste...prevod, moze da ti bude jaka a da ti je Venera u Ovnu, osma kuca u Jarcu i hebo si cvorka sto se seksualnosti tice
...kako je tebi postavljeno...mene blam da kazem...trebalo bi da budem prostitutka koja spava sa svima bez nadoknade![]()
moja venera nije u ribama, ona je u devici, ali u kvadratu sa neptunom.
Evo ovde:
Plus ta venera tezi savrsenstvu i ako nije sve perfektno znaju tako lutati valjda dok ne skontaju da savrsenstvo ne postoji sta li. Nije lako imati tu veneru to je sigurno.