Seksualno iskustvo

mene brine tranzitni saturn u kvadratu sa venerom koji ce se desavati u toku 2016 godine. nisu u kontaktu u natalu, osim sto mi je saturn u vagi. necu kvadrat, necu :rida:

- - - - - - - - - -

i ti dosla na terpaiju na temu. :lol:

- - - - - - - - - -

i u solaru mi je za 2016/17 taj uzasavajuci kvadrat. :rida:

- - - - - - - - - -

cak i da rodjendan dosekma na drugom kontinentu promenicu samo solarne kuce, ali kvadrat ostaje. :rida:

- - - - - - - - - -

nisam nikada pokusala da zamenim energije...dal je to moguce. :think: da potrosim kvadrat na nesto bezazleno. :sad2:

javlja mi se da ce biti suncano i nepogoda

da cu da vidim visoku, crnu zenu, atraktivnu, a posle cu da vidim plavu malo stariju, ali vitku ko devojka, privlacnu bas

zatim ce da slede tri korpulentne, jedna mala, pa srednje visine i jedna visoka bivsa rukometasica

javlja mi se da cu da imam trosak, ali necu da se sekiram

Lepo vam je rekla Vitsi ne preterujte sa natalnim kartama a vi navalili ko besni, škorpija ovo vodolija ono.
Ajde malo da pričamo o sexualnom iskustvu za promenu.
Da li je neko spreman da ispriča neku seksualnu anegdotu?

Drzi se astrologije ili put pod noge sa ovu temu :manikir:

Anegdote su smešne priče, nemaju mnogo dodirnih tačaka sa perverzijama.
Uostalom kad si preživela Anđelka možeš i nekoliko sočnih pričica, jer u konačnom temu si sama zadala.
Šta si htela da pričamo o štrikanju đempera za muževe, i o bodovima klot i frket:strika::strika:

- - - - - - - - - -

haha pa to sapadavise pod seh nezgodama :lol:

bilo davno, mrkli mrak a ona imala bradavice ko moj mali prst, ubo sam oko na bradavicu :rumenko:

Jao :p

Poslednja izmena:

Back