Шећернавуна
Aktivan član
- Poruka
- 1.190
Хахахахха, ови ликови су буквлно схватили оно, није битно који си по реду битно је да си последњи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има унуку 37 година и ја је звао кући телефоном, ту њену бабу али пошто није била кући кажем њеној унуци: "Овде њен дечко, знаш ти мене, упознали смо се једном кад си долазила у канцелрију". Чисто из зајеббавања да јој провучем кроз уши. Кад после сат времена зове ова баба. Јеббе ми мајку и све по списку. Каже:..."Јел знаш ти да је она мене два сата испитивала ко у полицији. Да су плакале и она и сестра. Викале на мене како ме није срамота да ја у овим годинама имам толико млађег. Једва сам их убедила да си луд и да волиш тако да се шалиш" !!Јел још увек има године или си и ти запалио свећу?
I ako je nevina ne zaebajprivlaci mi, ukoliko ima veliku ustedjevinu, dobru poziciju il dobru penziju..
Ma nema sanse mi sjebu nesto po kuci55+ žene mogu da vas privuku:
Za pranje i čišćenje stana.
Za kuvanje i serviranje
Za odlazak na pijacu
Za pranje i peglanje
Za sređivanje dvorišta
Za popravku krova, nameštanja antene etc.
Definitivno moze samo da mi buda privlacna u tim godinama ona koja pored mene u njih dodje,ostalo je krparenjeМени као неком ко има око 30 година нажалост нису привлачне, али надам се да ће ми бити привлачне кад остарим. Волео бих да знам да ли су старијим мушкарцима старије жене привлачне, под тим подразумевам и секси, да ли на њих гледају исто тако као што млади момци гледају младе девојке, да су неке њихове вршњакиње добре рибе и слично, ако нема тако неке међусобне хемије онда је стварно досадно бити стар.
Оно што највише смањује привлачност код старијих жена су кратка коса и претерана озбиљност или незаинтересованост за те ствари, кад зраче као да су удате или удовице па их више ништа не занима, кад би се згражавале на помисао на секс и да буду секси, али ако старија жена и даље има распуштену косу, одређену врцкавост и емотивност, онда је буквално као само мало старија девојка, и таква може бити привлачна, али то је баш мањина.
Araon je entuzijast i ljubitelj svih vrsta zena.O Bože sačuvaj![]()
Hahahahahaha hahahahaha...ili da nismo cisti u vugla?55+ žene mogu da vas privuku:
Za kuvanje i serviranje
Za odlazak na pijacu
Za pranje i peglanje
Za sređivanje dvorišta
Marinka je skracena ne verujem da ima 152 cm visine!?Vucicev sluga u opoziciji.Iskreno bas volim matorke ali da ne izgledaju previse tetkasto, recimo super mi je neka od 50 da izgleda kao recimo Marinika Tepić.![]()
I da nema rodbine i da kad rikne da ostavi imovinu haha.privlaci mi, ukoliko ima veliku ustedjevinu, dobru poziciju il dobru penziju..
kaze se "sa Leskovac"Немаш ти везе с Лесковцом.
Privlače me.
Ali kao drugarice![]()
55+ žene mogu da vas privuku:
Za kuvanje i serviranje
Za odlazak na pijacu
Za pranje i peglanje
Za sređivanje dvorišta
Marinka je skracena ne verujem da ima 152 cm visine!?Vucicev sluga u opoziciji.
Hahahaha alal ti vera brate ..Top!Batina jeste bitna ali sta ti vredi ako saucesnik sexa indisponiran?