openbox
Poznat
- Poruka
- 8.704
joj i meni jakoo!, pogotovo nekog bmwea u minicu ili elegantnoj haljiniMeni je jako seksi kad žena dobro vozi !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj i meni jakoo!, pogotovo nekog bmwea u minicu ili elegantnoj haljiniMeni je jako seksi kad žena dobro vozi !
Danas kroz Beograd nema autoputa i može da vozi kako hoće, to je valjda bolje nego da se zaleće ako zna da ne može da isprati brzu vožnju.Данас на ауто-путу кроз Београд жена вози 60 на сат и не хаје.
znaci nikad seksiMeni je jako seksi kad žena dobro vozi !
skroz je sexi kad žena suvereno vlada volanomMeni je jako seksi kad žena dobro vozi !
Skoro sam gledala kako se jedna riba parkira na Adi, imala je veliki auto i na malom prostoru se uparkirala iz prve !
Još i lepo izgleda.
Bila sam oduševljena i vozila sam bajs jedno vreme sa osećajem jaaaaao, mogla bih se muvati sa takvom ribom. Deluje sposobno, moćno.
Jel i vama to seksi?
oš ti pozajmim kresivoDa sam muško kresnuo bih samu sebe![]()
Mozda ako dobro izgleda ,imam prijateljicu koja je metar i zilet ,u mladim danima je bila druga u holadskom kupu u motociklizmu ,takmicila se sa muskarcima ,vozi i auto ko rally vozac nema straha ,nije nimalo zenstveno vise je musko nego zensko.Meni je jako seksi kad žena dobro vozi !
Skoro sam gledala kako se jedna riba parkira na Adi, imala je veliki auto i na malom prostoru se uparkirala iz prve !
Još i lepo izgleda.
Bila sam oduševljena i vozila sam bajs jedno vreme sa osećajem jaaaaao, mogla bih se muvati sa takvom ribom. Deluje sposobno, moćno.
Pre neku godinu sam gledala jednu devojku, deluje sasvim obično, mršava, sa smeđom kosom, kako vozi nekog francuza preko Brankovog mosta, cik cak, upada među vozila, ekstra pretiče, zatim je nestala udesno, na kraju se efektno isključila... ja ono - Vau !
Jel i vama to seksi?
Da mi ne zamerite, ali puno žena deluje nekako nesposobno za volanom.. pomalo izgubljeno, retko podignu ruku, retko se zahvale, gledaju samo sebe nesvesne saobraćaja oko sebe. Ne, ove ribe cap cap, podigne ti ruku, upadne, nasmeši se - na mene to ostavlja utisak da su dobre ribe. Šta kažete?
i jos kad nosi kratku suknjicu a noge rasiri izmedju kvacila i gasa...mmmmmmmmmskroz je sexi kad žena suvereno vlada volanom
Da sam muško kresnuo bih samu sebe![]()
ti sa cigarom u uglu usana i gume menjasskroz je sexi kad žena suvereno vlada volanom
Da sam muško kresnuo bih samu sebe![]()
Meni je jako seksi kad žena dobro vozi !
Još i lepo izgleda.
Pre neku godinu sam gledala jednu devojku, deluje sasvim obično, mršava, sa smeđom kosom, kako vozi nekog francuza preko Brankovog mosta, cik cak, upada među vozila, ekstra pretiče, zatim je nestala udesno, na kraju se efektno isključila... ja ono - Vau !
Jel i vama to seksi?
Da mi ne zamerite, ali puno žena deluje nekako nesposobno za volanom.. pomalo izgubljeno, retko podignu ruku, retko se zahvale, gledaju samo sebe nesvesne saobraćaja oko sebe. Ne, ove ribe cap cap, podigne ti ruku, upadne, nasmeši se - na mene to ostavlja utisak da su dobre ribe. Šta kažete?
i jos kad nosi kratku suknjicu a noge rasiri izmedju kvacila i gasa...mmmmmmmmm![]()
procena efikasne i dobre vožnje počinje od količine vremena koje ti je potrebno od tačke A do tačke BZnači ovako, procena dobre vožnje počinje od onih koji ne voze, koji gledaju ko vozi druga vozila i ko ne pazi kako vozi nego bleji okolo pa im trebaju vozila koja sama koče i drže se bele linije dok oni nisu prisutni za volanom...
Ja sam ti malo sujetan, pa kada za mnom podje kolona žena, sve su dobri vozači, a realno vuče ih osećaj za traženje rupe gde može da se prodje.... dobra vožnja se procenjuje prema predjenoj kilometraži bez kritičnih situacija, što eliminiše brzu vožnju....a ti nisi u toj grupi već u grupi onih koje imaju ugradjeno kočenje i držanje pravca...procena efikasne i dobre vožnje počinje od količine vremena koje ti je potrebno od tačke A do tačke B
e ovo je seksi..nema veze i ako ne umas ni da se isparkiras..sedi tako ceo dan, dovoljno je samo da gledam
Gde sam ja napisala da mora da se vozi brzo da bi se efikasno stiglo od tačke A do tačke B?Ja sam ti malo sujetan, pa kada za mnom podje kolona žena, sve su dobri vozači, a realno vuče ih osećaj za traženje rupe gde može da se prodje.... dobra vožnja se procenjuje prema predjenoj kilometraži bez kritičnih situacija, što eliminiše brzu vožnju....a ti nisi u toj grupi već u grupi onih koje imaju ugradjeno kočenje i držanje pravca...![]()
moje se ne drmusaju. ja redovno vežbam.e ovo je seksi..nema veze i ako ne umas ni da se isparkiras..sedi tako ceo dan, dovoljno je samo da gledam
a tek kad vozis pa se drmusaju i pomeraju...mmmmmmmmm![]()
ma znam bre šalim sema mislio sam da se drmusaju od puta kako trucka
nisam mislio na zategnutost sto je bonus vise![]()
znam, prikoličar je još kompliciranijiPrvo ovo je sleper a ne prikolicar,drugo lik gleda kroz prozor a ne u ogledalo...ovo ide zmurekci...ja ovo vozim...okretna ruda na prikolici neuporedivo teze od slepera za rikverc...no nije to tema
Pogledajte prilog 1782160