Seksi i ne seksi zanimanja.

Lara19

Zainteresovan član
Poruka
242
Dragi i drage moje navedite po pet seksi i po pet neseksi zanimanja po vašoj preferenciji :)

Seksi zanimanja:

1) Personalni trener
2) Vojnik
3) Maser
4) Konobar
5) Drvoseča

Neseksi zanimanja:
1) Bibliotekar
2) Prosvetni radnik
3) Kancelarijski službenik
4) Pop
5) Političar

Dragi i drage moje navedite po pet seksi i po pet neseksi zanimanja po vašoj preferenciji :)

Seksi zanimanja:

1) Personalni trener
2) Vojnik
3) Maser
4) Konobar
5) Drvoseča

Neseksi zanimanja:
1) Bibliotekar
2) Prosvetni radnik
3) Kancelarijski službenik
4) Pop
5) Političar

Sve ovo i nekako ali drvoseča??? :hahaha:
Mora da si drvoseču videla samo u Cecinom spotu i filmovima sa Džonijem Depom. Dakle drvoseča nema riđu bradu, četvrtastu vilicu, ne nosi Riplej farmerke, karirane košulje i Timberland cipele - nosi kondure, kineske trenerke, pijačarske dreseve Ronaldinja, građen je kao stalak za infuziju samo povijen, deformisan je i ima šake kao lopate. Te veličine samo mnogo hrapavije. I miriše na groznu kombinaciju benzina, znoja, nafte i ustajalog odela. Seksi, kako da ne :lol:
I kako to da političar nije seksi zanimanje a svi političari najveći zavodnici. Ne sprečava ih u tome ni činjenica da su lopovi, lažovi, debeli, ružni... Mora da je do profesije.
Ostalo se slažem.

- - - - - - - - - -

sofer teskog kamiona :zaljubljena:

Šofer teškog kamiona je obično ložač. Daj mu volan i priliku da dva puta dnevno smara sve oko sebe gde ga je sve naterao i kako je išao na Trtemrtekirhen granični prelaz i ima da plati da radi.

DJ ili generalno neko ko se bavi muzikom.. ustvari samo da nije pevač.. može recimo bubnjar.. :zaljubljena:
pa onda može neki sportista.. ali da nije košarkaš ili odbojkaš, jer su previše visoki za mene.. i da nije atletičar, oni su previše mršavi.. kul su oni koji se bave ekstremnim sportovima..
dalje.. šta fali političarima? oni su po prirodi harizmatični ljudi.. ali naravno, tu se ograđujem od toga da su svi političari sexy, jer je to daleko od istine.. ali oni koji jesu, zaista jesu..
pa onda neki umetnik, ali da nije mnogo ćaknut.. slikar.. glumac..
i naravno, doktori su sexy.. :zper:

a nisu sexy:
policajac
pop
baletan

dopuniću kad se budem setila..

- - - - - - - - - -

naajsexy zanimanje je moderacija,

no sexi svi ostali jer ko leti vredi a ko ne leti - ne vredi ;)

- - - - - - - - - -

Grunf_1000x0.jpg

no sexi svi ostali jer ko leti vredi a ko ne leti - ne vredi ;)

- - - - - - - - - -

Grunf_1000x0.jpg

Ma ovde nije reč o konkretnim predtasvnicima određene profesije, već koliko odredjena profesija čini jendog muškarca/ženu seksi. Kad mi neko spomene personalnog trenera prva aspocijacija mi je mlad, mišićac momak, spreman da pomogne u svakom trenutku. Ana popa mi je prva asocijacija zadrigla debela bradata spodoba u haljini, sa stavovima iz kamenog doba. J auopšte ne znam kako oni nalaze žene, ko su te mućenice?

DJ ili generalno neko ko se bavi muzikom.. ustvari samo da nije pevač.. može recimo bubnjar.. :zaljubljena:
pa onda može neki sportista.. ali da nije košarkaš ili odbojkaš, jer su previše visoki za mene.. i da nije atletičar, oni su previše mršavi.. kul su oni koji se bave ekstremnim sportovima..
dalje.. šta fali političarima? oni su po prirodi harizmatični ljudi.. ali naravno, tu se ograđujem od toga da su svi političari sexy, jer je to daleko od istine.. ali oni koji jesu, zaista jesu..
pa onda neki umetnik, ali da nije mnogo ćaknut.. slikar.. glumac..
i naravno, doktori su sexy.. :zper:

a nisu sexy:
policajac
pop
baletan

Pa ti si već otpilila pola populacije Srbije s tim spiskom.

Poslednja izmena od moderatora:

Back