Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
njen pogled je uvek bio i ostao teleci, bez blagog dela, eto jos jednog primera zene koju guraju a koja nidje veze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što mene nervira onaj izimitirani sexepil
kur.va vs svetica, te musave face i blagoteleći pogledi
ala nata bekvalac
![]()

ja nemam pojma sta je seksipil kad se njemu tako dramaticno prica svuda, jer me seksipil generalne populacije nesto i ne zanima. mislim to je na kraju neka licna sklonost i ne delimo je svi ka istim ljudima. po meni je to vise i od vizuelne i od intelektualne privlacnosti i podrazumeva i neku trecu dimenziju valjda biolosku? missim kad ti nabiju nekog tipa kejt apton na naslovnicu, jedni ce da drkaju na nju drugi da se zgroze. razlicito reagujemo i na vizuelne i na sve ostale stimulacije. a to nije neka vrlina niti osobina niti bilo sta drugo sto cenim u ljudima, jer ko sto rekoh bitno mi je samo u onome ko mene privlaci, a za ostale meni ni iz dzepa ni u dzep.

što mene nervira onaj izimitirani sexepil
kur.va vs svetica, te musave face i blagoteleći pogledi
ala nata bekvalac
![]()
ma da..ne zna čovek šta je ružnije, dal te što se budže pa izgledaju ko nabudžen fića ili one što kad skinu brus a sesi padnu do pupka otprilike...ma grozomorno....
...mi forumašice smo sve cakum pakum...![]()

Inače, videla sam tu ženu izbliza..izgleda sjajno...
interesantno je da se prica o seksipilu prenela na pricu o grudima..i to od strane zena
da li su one najveci zenski adut?
dovoljno da znas da se yebala sa smrdljivim siptarom narko bosom i sva njena lepota ode u vetar... nije stvar u zenskoj lepoti ili negovanosti jer treba biti zesca debilka da sa lovom koju ima ne ume da se sredi da lici na nesto, vec u onome sta iz nje izbija a iz ove izbijaju samo jad i beda....
- - - - - - - - - -
šta je izvor tvog konstantnog besa lepi
pričaj čiki
![]()
dovoljno da znas da se yebala sa smrdljivim siptarom narko bosom i sva njena lepota ode u vetar... nije stvar u zenskoj lepoti ili negovanosti jer treba biti zesca debilka da sa lovom koju ima ne ume da se sredi da lici na nesto, vec u onome sta iz nje izbija a iz ove izbijaju samo jad i beda....
- - - - - - - - - -
jesu ako im upadnu u supu pa je njima lade
- - - - - - - - - -
eve vam zenskog seksepila na tone
https://www.google.rs/search?q=riha...&sa=X&ei=0kXJVOv9NIbUaqf5gNgF&ved=0CAYQ_AUoAQ
- - - - - - - - - -
šta je izvor tvog konstantnog besa lepi
pričaj čiki
![]()
hocem deko ali me prvo malo cvrse stegni za q tim drhtavim rucicama
- - - - - - - - - -
na krsti samo spomenes smrdljivog siptara i oma iz centrale stize direktiva
- - - - - - - - - -
otkud znas da ona nije bila sa siptarom?
siptar joj ne treba jer je bogatija od njega
nis razumela poentu posto od mnogo vezbanja misici postanu jaci i cvrsi ali sinapse u mozgu omlitave.... zena je debilka par ekselans, seljoberka koja cak nije ni pevaljka, koja nema ni stila ni ukusa a o obrazovanju necu da govorim...mala rijana je za nju sve suprotno i kao vrh ima urodjeni seksepil koji samo kreten ne moze da vidi... a take osobe ako nis znale ne lezu i sire noge sa svakim debilom ma kaka faca bio samo da bi stavile recku jer to rade iz razloga sto imaju psihicki poremecaj sto im se najbolje vidi bas na onoj fotki....
- - - - - - - - - -
jesu ako im upadnu u supu pa je njima lade
- - - - - - - - - -
eve vam zenskog seksepila na tone
https://www.google.rs/search?q=riha...&sa=X&ei=0kXJVOv9NIbUaqf5gNgF&ved=0CAYQ_AUoAQ
Pa dobro...ali nju tako debilnu seljoberku, bez stila i ukusa ne mlati frajer i ne potkradaju je knjigovodske tvrtke.

hocem deko ali me prvo malo cvrse stegni za q tim drhtavim rucicama
- - - - - - - - - -
na krsti samo spomenes smrdljivog siptara i oma iz centrale stize direktiva
- - - - - - - - - -
siptar joj ne treba jer je bogatija od njega
nis razumela poentu posto od mnogo vezbanja misici postanu jaci i cvrsi ali sinapse u mozgu omlitave.... zena je debilka par ekselans, seljoberka koja cak nije ni pevaljka, koja nema ni stila ni ukusa a o obrazovanju necu da govorim...mala rijana je za nju sve suprotno i kao vrh ima urodjeni seksepil koji samo kreten ne moze da vidi... a take osobe ako nis znale ne lezu i sire noge sa svakim debilom ma kaka faca bio samo da bi stavile recku jer to rade iz razloga sto imaju psihicki poremecaj sto im se najbolje vidi bas na onoj fotki....
ma jok, svetska zvezda postane zato sto je niko nije gurao nego je prirodan nevidjeni talenat
ajde i da te podrzim za natu jer je ni ja ne volim, al si uprskao ovo sa rijanom
izgleda lepo, al tu gde je sigurno nije stigla sa stisnutim kolenima
bilo je tu gorih od siptara
samo sto nije nasa, pa ti nije gadno
- - - - - - - - - -
ti znas sta ona trpi... ne znas kakav je mozak sponzorki, to normalan muskarac ne moze da izdrzi ni 5 minuta kada pocnu da analiziraju lovinu, tacno da ima picku od platine... da me ne vuces za jezik.... onaj jadnik nije uzalud teo da se rokne kad je shvatio u koju debilku se zaljubio i sa njom dobio dete...
a sto se tica mlacenja, rijana je horoskopski riba a ne znas sta ribe vole u sexu i to preko svake mere
inace mala je radije sa lujkama drugaricama sa kojim se zaebava no da bude sa nekom dilejom a to govori poprilicno o zrelosti njenog uzrasta
ajde prosvetli me
ti znas sta ona trpi... ne znas kakav je mozak sponzorki, to normalan muskarac ne moze da izdrzi ni 5 minuta kada pocnu da analiziraju lovinu, tacno da ima picku od platine... da me ne vuces za jezik.... onaj jadnik nije uzalud teo da se rokne kad je shvatio u koju debilku se zaljubio i sa njom dobio dete...
a sto se tica mlacenja, rijana je horoskopski riba a ne znas sta ribe vole u sexu i to preko svake mere
inace mala je radije sa lujkama drugaricama sa kojim se zaebava no da bude sa nekom dilejom a to govori poprilicno o zrelosti njenog uzrasta
pa moram da zaradim parice![]()
Ali zato Rijana stoicki izdrzava udarce - seksepilno u pm. Za muskarca siledziju.

pa moram da zaradim parice![]()

nis skontala... lika je obozavala ali u zanosu i kad smrknu odlepe svako na svoj nacin a zena kad navali i trazi jos ako naleti na tvrdokornu musku zivinu kojoj nije samo da taramblacenja, onda je taki po pravilu opzidi preko zubala![]()

))))Sram i sprd da te bude ! Sad baudolino neće da nam otkrije tajnu šta vole horoskopske ribe .
Ja sam horoskopska riba i hoću da znam šta volim !![]()
sta ono bi 
ribice imaju predivan senzibilitet.
a vodolije su lude))))

Sram i sprd da te bude ! Sad baudolino neće da nam otkrije tajnu šta vole horoskopske ribe .
Ja sam horoskopska riba i hoću da znam šta volim !![]()