Seksepil

Definitivno unutrasnjost. Znam devojke koje spolja nisu neke, sasvim skladne, ne kao neke splavarke, grudi u prvi plan i sl. vec sve je to skromno, fino i povuceno, dok je obuceno ;).

Od bezobraznog osmeha, pogleda, gestikulacije, nacina na koji te "isprovocira" :per:, meni je to seksipilno.

Зар још ниси упознат са грудњацима званим протезе? Са њима чак и ти можеш да имаш заносан деколте. :kafa:

hahahahaha, e jeste, nabudze sisice a ono nula bambija. a ove sto imaju to fino prikriju pa dobijes srcani udar kad se skine

То ти кажем. Геџава грађа, нема шансе да ТО има груди. А као има. :lol:

И увек се смејем кад видим такве брусхалтере. Немају рупу јбт! Равно изнутра!

То ти кажем. Геџава грађа, нема шансе да ТО има груди. А као има. :lol:

И увек се смејем кад видим такве брусхалтере. Немају рупу јбт! Равно изнутра!
bila ja u par nekih victoria´s secret prodavnica, reko aj da vidim to cudo sta prodaju. na stranu sto je roba meni buvljak totalni, sve neka sintetika i dezeni ko za striptiz klub, al reko ae ja da vidim neke bruseve posto je uvek tesko naci neke kvalitetne...i krenem da se vatam za neke koji mi deluju moja velicina po korpi, kad ono, bez preterivanja 90% njih toliko napunjeno da ne da mi nista ne bi stalo unutra nego jos u potpunosti gubi smisao onoga sto bi grudnjak trebalo da bude :neutral: znaci uz njega kupis jos i izmedju 2/3 i cele sise U njemu :roll:

bila ja u par nekih victoria´s secret prodavnica, reko aj da vidim to cudo sta prodaju. na stranu sto je roba meni buvljak totalni, sve neka sintetika i dezeni ko za striptiz klub, al reko ae ja da vidim neke bruseve posto je uvek tesko naci neke kvalitetne...i krenem da se vatam za neke koji mi deluju moja velicina po korpi, kad ono, bez preterivanja 90% njih toliko napunjeno da ne da mi nista ne bi stalo unutra nego jos u potpunosti gubi smisao onoga sto bi grudnjak trebalo da bude :neutral: znaci uz njega kupis jos i izmedju 2/3 i cele sise U njemu :roll:

Ма циркус. Баш оно лаж и превара. Како те жене није блам да се скину пред упецаним мушкарчићем, није ми најјасније.

ma da..ne zna čovek šta je ružnije, dal te što se budže pa izgledaju ko nabudžen fića ili one što kad skinu brus a sesi padnu do pupka otprilike...ma grozomorno....:lol:
...mi forumašice smo sve cakum pakum...:manikir:

Nesto sa cime se rodis... Nesto sto zraci iz zene cak i kada je u vreci krompira i ima 56 godina...

sharon-stone-street-style-out-in-los-angeles-june-2014_1.jpg

ko i sve ili mash ili nemash

ja nemam pojma sta je seksipil kad se njemu tako dramaticno prica svuda, jer me seksipil generalne populacije nesto i ne zanima. mislim to je na kraju neka licna sklonost i ne delimo je svi ka istim ljudima. po meni je to vise i od vizuelne i od intelektualne privlacnosti i podrazumeva i neku trecu dimenziju valjda biolosku? missim kad ti nabiju nekog tipa kejt apton na naslovnicu, jedni ce da drkaju na nju drugi da se zgroze. razlicito reagujemo i na vizuelne i na sve ostale stimulacije. a to nije neka vrlina niti osobina niti bilo sta drugo sto cenim u ljudima, jer ko sto rekoh bitno mi je samo u onome ko mene privlaci, a za ostale meni ni iz dzepa ni u dzep.

Back