ilona
Primećen član
- Poruka
- 761
Nisam imala takva iskustva,ali sam za opciju dve plus jedan, i mislim da sigurno moze da osvezi dugu vezu/brak, kao sto je vec neko pomenuo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni su uredu sve verzije semextraparbgd:Sta mislite o seksu u troje, par koji je vec godinama u vezi... i sada im se pridruzi jos jedna devojka, tako sto ova iz veze posmatra svog decka u krevetu sa ovom novom..... pitam ozbiljno
Nina2:Nije to guranje prsta u oko vec otvaranje ociju. A Mackica ns me zna i znam da ce shvatiti.
Nina2:To zna samo ona i mozda tako i treba da ostane.
mackica ns:Ej, ljudi, pa nisam ni videla da se ovde moji postovi izvlače iz naftalina.
Mislila sam da sam sve rekla u vezi 'trojki' i ostalih sličnih tema.
Izazvali ste me 8) ...
Nisam ja sve ovo pisala (i ovde, i u 'sendviču') zato da bih nekog nagovarala, još manje da bih propagirala grupni sex i ostalo, a najmanje da bih se 'hvalila' svojim iskustvima (koja, btw uopšte nisu velika, sve što sam probala, bilo je sa svega 3,5 momka - u životu).
Vidim da postoje ljudi koji razmišljaju o tome, ali nemaju hrabrosti, ili prilike, da to probaju. Svi moji postovi na ovu temu su pisani samo zbog toga što ja znam koliko sam i sama razmišljala i kako sam se osećala pre nego sam uradila. I, koliko mi je bio potreban neko da me podrži, ili NE podrži, ali da mi neko sa iskustvom nešto kaže. Ja sam stvarno samo želela da pomognem.
Drugo... NinočkaPa, i bilo je malo guranje u oči, ali dobro... Stojim iza svega što sam napisala. Nisam ništa zaboravila, ni što sam mislila, ni što sam rekla, tako da ne znam da li je to podsećanje bilo upereno prema meni, ili drugima koji nisu možda videli sve. Ma, nema to ni veze...
Malo se zapitam da li ti stvarno živiš nekim savršenim životom i u savršenoj vezi, pa možeš samo drugima da ukazuješ na njihovu (našu) nesavršenost, ili si samo dovoljno pametna (što ja, očigledno nisam) da ne iznosiš svoje probleme pred oči javnosti.
Sve što sam ja pisala, što je prouzrokovalo toliko različitih mišljenja, komentara, osuđivanja ili podrške, znači samo da su ovo stvari koje muče i o kojima razmišlja mnogo ljudi... Ljudi koji traže podršku ili savet. Ja sam ispričala sva svoja iskustva, što je, nadam se, nekom pomoglo.
I, ponavljam, stojim iza svega što sam ikada napisala, čak i da sam promenila mišljenje, i to bi bilo potpuno ljudski - nesavršeno, a, pogotovo što nisam...
mackica ns:Drugo... NinočkaPa, i bilo je malo guranje u oči, ali dobro... Stojim iza svega što sam napisala. Nisam ništa zaboravila, ni što sam mislila, ni što sam rekla, tako da ne znam da li je to podsećanje bilo upereno prema meni, ili drugima koji nisu možda videli sve. Ma, nema to ni veze...
Malo se zapitam da li ti stvarno živiš nekim savršenim životom i u savršenoj vezi, pa možeš samo drugima da ukazuješ na njihovu (našu) nesavršenost, ili si samo dovoljno pametna (što ja, očigledno nisam) da ne iznosiš svoje probleme pred oči javnosti.
Sve što sam ja pisala, što je prouzrokovalo toliko različitih mišljenja, komentara, osuđivanja ili podrške, znači samo da su ovo stvari koje muče i o kojima razmišlja mnogo ljudi... Ljudi koji traže podršku ili savet. Ja sam ispričala sva svoja iskustva, što je, nadam se, nekom pomoglo.
I, ponavljam, stojim iza svega što sam ikada napisala, čak i da sam promenila mišljenje, i to bi bilo potpuno ljudski - nesavršeno, a, pogotovo što nisam...
naravno, i opet si u pravu...ipak moram da dodam da je vrlo malo onih drugih...Gazdarica:Sindi, zaboravila si da napomenes NEKI muskarci... Ovako, sve se svodi na jos jednu od mnogobrojnih generalizacija...
denylop:samo vredno...
posle vanilica pravac teretana