Seks u troje...

extraparbgd:
Sta mislite o seksu u troje, par koji je vec godinama u vezi... i sada im se pridruzi jos jedna devojka, tako sto ova iz veze posmatra svog decka u krevetu sa ovom novom..... pitam ozbiljno
Po meni su uredu sve verzije sem
da muskarac bude sa muskarcem
i bitno je da niko nije zapostavljen
ali to zene najbolje umeju da odrade
i da stvarno uzivaju neovisno dali
su sa dve ili dva! :wink:

Nina2:
Nije to guranje prsta u oko vec otvaranje ociju. A Mackica ns me zna i znam da ce shvatiti.

Da, nazalost ljudi se menjaju...ili su uvek isti, samo mi nismo sposobni to da vidimo od slepe zaljubljenosti...muskarci kazu da u trojku nikad ne bi uveli zenu koju vole...samo onu s kojom imaju dobar sex...

Ej, ljudi, pa nisam ni videla da se ovde moji postovi izvlače iz naftalina :idea: .
Mislila sam da sam sve rekla u vezi 'trojki' i ostalih sličnih tema :roll: .
Izazvali ste me 8) ...
Nisam ja sve ovo pisala (i ovde, i u 'sendviču') zato da bih nekog nagovarala, još manje da bih propagirala grupni sex i ostalo, a najmanje da bih se 'hvalila' svojim iskustvima (koja, btw uopšte nisu velika, sve što sam probala, bilo je sa svega 3,5 momka - u životu).
Vidim da postoje ljudi koji razmišljaju o tome, ali nemaju hrabrosti, ili prilike, da to probaju. Svi moji postovi na ovu temu su pisani samo zbog toga što ja znam koliko sam i sama razmišljala i kako sam se osećala pre nego sam uradila. I, koliko mi je bio potreban neko da me podrži, ili NE podrži, ali da mi neko sa iskustvom nešto kaže. Ja sam stvarno samo želela da pomognem.
Drugo... Ninočka :!: Pa, i bilo je malo guranje u oči, ali dobro... Stojim iza svega što sam napisala. Nisam ništa zaboravila, ni što sam mislila, ni što sam rekla, tako da ne znam da li je to podsećanje bilo upereno prema meni, ili drugima koji nisu možda videli sve. Ma, nema to ni veze...
Malo se zapitam da li ti stvarno živiš nekim savršenim životom i u savršenoj vezi, pa možeš samo drugima da ukazuješ na njihovu (našu) nesavršenost, ili si samo dovoljno pametna (što ja, očigledno nisam) da ne iznosiš svoje probleme pred oči javnosti.
Sve što sam ja pisala, što je prouzrokovalo toliko različitih mišljenja, komentara, osuđivanja ili podrške, znači samo da su ovo stvari koje muče i o kojima razmišlja mnogo ljudi... Ljudi koji traže podršku ili savet. Ja sam ispričala sva svoja iskustva, što je, nadam se, nekom pomoglo.
I, ponavljam, stojim iza svega što sam ikada napisala, čak i da sam promenila mišljenje, i to bi bilo potpuno ljudski - nesavršeno, a, pogotovo što nisam...

mackica ns:
Ej, ljudi, pa nisam ni videla da se ovde moji postovi izvlače iz naftalina :idea: .
Mislila sam da sam sve rekla u vezi 'trojki' i ostalih sličnih tema :roll: .
Izazvali ste me 8) ...
Nisam ja sve ovo pisala (i ovde, i u 'sendviču') zato da bih nekog nagovarala, još manje da bih propagirala grupni sex i ostalo, a najmanje da bih se 'hvalila' svojim iskustvima (koja, btw uopšte nisu velika, sve što sam probala, bilo je sa svega 3,5 momka - u životu).
Vidim da postoje ljudi koji razmišljaju o tome, ali nemaju hrabrosti, ili prilike, da to probaju. Svi moji postovi na ovu temu su pisani samo zbog toga što ja znam koliko sam i sama razmišljala i kako sam se osećala pre nego sam uradila. I, koliko mi je bio potreban neko da me podrži, ili NE podrži, ali da mi neko sa iskustvom nešto kaže. Ja sam stvarno samo želela da pomognem.
Drugo... Ninočka :!: Pa, i bilo je malo guranje u oči, ali dobro... Stojim iza svega što sam napisala. Nisam ništa zaboravila, ni što sam mislila, ni što sam rekla, tako da ne znam da li je to podsećanje bilo upereno prema meni, ili drugima koji nisu možda videli sve. Ma, nema to ni veze...
Malo se zapitam da li ti stvarno živiš nekim savršenim životom i u savršenoj vezi, pa možeš samo drugima da ukazuješ na njihovu (našu) nesavršenost, ili si samo dovoljno pametna (što ja, očigledno nisam) da ne iznosiš svoje probleme pred oči javnosti.
Sve što sam ja pisala, što je prouzrokovalo toliko različitih mišljenja, komentara, osuđivanja ili podrške, znači samo da su ovo stvari koje muče i o kojima razmišlja mnogo ljudi... Ljudi koji traže podršku ili savet. Ja sam ispričala sva svoja iskustva, što je, nadam se, nekom pomoglo.
I, ponavljam, stojim iza svega što sam ikada napisala, čak i da sam promenila mišljenje, i to bi bilo potpuno ljudski - nesavršeno, a, pogotovo što nisam...

Podrzavam, od samog pocetka,zbog iskrenosti :!: :wink:

maco,
mislim da je nina samo htela da ukaze na dozu licemerja
ipak, pises da je tvoj mladic gledao kako te drugi muskarac sexualno zadovoljava ???
a kad si ti naslutila da je on pio kafu sa koleginicom srusio ti se svet pa si plakala danima i nocima

pa stvarno je malo bezveze...

hocu da kazem da veza treba da sazri da bi se ljudi upustili u odredjene stvari

ima ono...vidla zaba da se konj potkiva...

mackica ns:

Tvoj post nema blage veze sa onim sto sam ti ja tamo napisala ali dobro, da objasnimo.
Hm, iskreno nikada nisam imala problema sa muskarcima tipa 'prevario me, zeza me, ne prica samnom' itd. Ali to nema nikakve veze sa ovim niti ja osudjujem devojke kojima se to desilo. Ono sto sam tvojim postom htela da kazem je da mrzim pametovanja tipa 'e sad da vi probate ovo sto smo ja i moj decko mnogo manje bi bilo preljuba vise bi bilo ljubavi i tako dalje' Mislim halo?! I onda jos ispadne da apsolutno nisi bila u pravu. Gde si tacno videla da osudjujem to sto si uradila sa likom? To licno nije niti ce ikada biti moj izbor ali kao sto sam negde vec i napisala, ne osudjujem ni one kojima jeste. A ti osudjujes one kojima nije i pricas o nekoj velikoj i pravoj ljubavi koja ti se onda srusi ispred ociju. Ono sto zelim da kazem je da nikada, ali apsolutno nikada ne mozes da budes sigurna u svoj izbor pa da ga nameces drugima kao recept za savrsenu vezu. Jesam li ja igde ikada napisala 'e ja se ponasam ovako u vezi, da se i vi ponasate manje bi bilo preljuba' pa iako apsolutno nikada nisam imala problema te vrste u vezi, vec je uvek dolazilo do neke trece situacije zbog koje se veza raspala (kad vec moram da nabrajam tipa: ljubomora, zelja za porodicom sto meni nije tada bio cilj, preterana emotivnost ili prevelika daljina). Isto tako jednom rekoh da nikada necu reci nikada da i mene nece sutra snaci nesto slicno tipa prevare. Tu covek nikada ne moze biti pametan pa cak i doktorat da ima, tako da pusti me aludiranja na moju pamet i moj savrseni zivot. Zadovoljna sam svojim zivotom, to stoji, ali savrsenstvo ne postoji nigde.
Ono sto ja pokusavam da ukazem devojkama ovde je sledece: imati malo vise samopostovanja prema sebi, traziti nesto bolje za sebe a ne ostajati u nekvalitetnoj vezi jer uvek imamo izbora, nisu svi muskarci isti, postoje i oni koji su vredni vas, koji znaju da se otvore da pricaju, da vas tretiraju dobro, da stoje iza svoje reci. Zaista ne vidim razlog za tvoje tako burno reagovanje...hm..sem ako nije ono 'istina boli'.
A drugi put moje dame, ako ne zelite da cujete realan savet koji ce mozda da vas i zaboli ali je uvek blagonaklon, onda ne postavljajte pitanja na forumu ocekujuci samo tetosanje i slaganje sa vama ako je to sto radite nesto sto vam skodi.

slatke su zar ne?! kako je samo fin ovaj secer u prahu. dopada mi se osecaj dok zubi probijaju vanilice... i kada se u ustima topi secer i dzemic. a kako su samo prironule jedna uz drugu, ove polutkice... mislim, bio bi greh razdvojiti ih... kada su tako slatko zajedno.

mislim da nam se zavodljva nece pridruziti... steta... evo i ja sam zinuo...aaaa

Back