Seks u troje ili možda u četvero?

Ma ne, nego kada oboma dođe želja za tim da nešto malo promenimo, odemo u provod. Ako nekome ne možeš odoleti, on ili ja, to nije ovo što pričam. Mislila sam na zajedničku akciju. Sve je to doduše teorijski :think:. Ali nisam daleko mentalno od toga. Osim što nemam nekoga sa kim se volim. :D
Aha pa spomenula si po potrebi.
Pa rekoh na šta misliš kad si to napisala?

Ma hvalisanje je najmanji problem, ja sam slobodna osoba, meni to nije moralni problem niti bi se stidela kada bi se pročulo, meni je više do osećaja sigurnosti da mi se ništa nepredviđeno neće dogoditi. To može samo sa pouzdanim osobama.
Pa meni je jako bitno da postoje osobe od povjerenja i koje u to ulaze isključivo zbog toga što žele nešto novo probati i da će se nakon toga normalno ponašati, ono odgovorno i zrelo.

Ljudi, jeste li provalili da je Paula jedina zena koja prica o seksu. Ja mislim da je red da joj kupimo nesto lepo.
ahahhahaha
da li je to moguće da samo ja pričam o sexu ???
A meduza? (doduše malko manje poslednjih meseci)
Možda je to stoga što sam jedina nezadovoljena? :rotf:

A ovako jedan ja jedan je klasika i nikome neće biti čudno ništa niti će se snebivati. Nemam problema i kad upoznam tek ženi i to se dogodi.
Pa što se ovo razlikuje? Dobro, ti si muškarac pa gledaš drugačije. Žene su slabije fizički, prosto je moguće da te neko savlada, siluje šta sve ne, zato je ženama ta vrsta sigurnosti bitnija.

Nemoguće da nemaš neku "siguricu" koja se po potrebi upotrijrbi. 😂
Ja sam sve sigurice rasterala. Neću da se petljam sa zauzetim muškarcima, a ove slobodne me žao da vezujem ako nemam ozbiljnije planove.
Sad, ti zauzeti jesu opcija, ali zbog nekih pređašnjih trauma psihički ne bih mogla da nosim. Takva mi je sad sudbina :D

Ja sam sve sigurice rasterala. Neću da se petljam sa zauzetim muškarcima, a ove slobodne me žao da vezujem ako nemam ozbiljnije planove.
Sad, ti zauzeti jesu opcija, ali zbog nekih pređašnjih trauma psihički ne bih mogla da nosim. Takva mi je sad sudbina :D
Nema tu nekog vezivanja, nego gledano racionalno, ti je neko kome je dobro sa tobom kad je, a dobro i tebi. Bez suvišnih pitanja, zbog čega sad i čemu to. 🙂

Nema tu nekog vezivanja, nego gledano racionalno, ti je neko kome je dobro sa tobom kad je, a dobro i tebi. Bez suvišnih pitanja, zbog čega sad i čemu to. 🙂
Pa jel misliš na te zauzete? Ja sam imala dugogodišnju vezu, pisala sam o tome par puta, sa oženjenim sa mojih 20 i kusur, baš je dugo trajalo. Ai sam na kraju bila kod psihijatra :). Znači, nakupila sam se osećaja niže vrednosti, niko ne zna kako je grozno biti druga koju neko krije non stop, i sad ne bih mogla ni 5 minuta biti u poziciji da me neko skriva. Ma može biti ne znam ko.

Ako misliš na slobodne, da, tu se može poneko naći za kompromisno rešenje.

Pa jel misliš na te zauzete? Ja sam imala dugogodišnju vezu, pisala sam o tome par puta, sa oženjenim sa mojih 20 i kusur, baš je dugo trajalo. Ai sam na kraju bila kod psihijatra :). Znači, nakupila sam se osećaja niže vrednosti, niko ne zna kako je grozno biti druga koju neko krije non stop, i sad ne bih mogla ni 5 minuta biti u poziciji da me neko skriva. Ma može biti ne znam ko.

Ako misliš na slobodne, da, tu se može poneko naći za kompromisno rešenje.
Da, da isključivo na slobodne koji će biti tu kad zatrebaju. Logično to zauzeti ne mogu ispuniti.

Da, da isključivo na slobodne koji će biti tu kad zatrebaju. Logično to zauzeti ne mogu ispuniti.
Ali vidi strukturu tih slobodnih.
Znači ako su slobodni ili nemaju ozbiljnu vezu tj imaju samo kombinacije ili su skroz sami u tom trenutku.
Oni koji su skroz sami a i ja sam sama tu je teže održati nivo slobodnih viđanja.. jer ako je dobar sex zašto bi čekali 5 dana? Daj odmah sutra.Ako je dobar sex, to je vučna sila da se bude sa nekim. Obično je to kod mene išlo ovako, krenemo kao neobavezno, pa se viđamo sve češće i za mesec dana se preseli kod mene :D . Ali možda i može, uslovno. Ali vidiš problem, oboje slobodni a viđaju se jednom u mesec dana? To znači da je taj sex nešto mlak...

Ali vidi strukturu tih slobodnih.
Znači ako su slobodni ili nemaju ozbiljnu vezu tj imaju samo kombinacije ili su skroz sami u tom trenutku.
Oni koji su skroz sami a i ja sam sama tu je teže održati nivo slobodnih viđanja.. jer ako je dobar sex zašto bi čekali 5 dana? Daj odmah sutra.Ako je dobar sex, to je vučna sila da se bude sa nekim. Obično je to kod mene išlo ovako, krenemo kao neobavezno, pa se viđamo sve češće i za mesec dana se preseli kod mene :D . Ali možda i može, uslovno. Ali vidiš problem, oboje slobodni a viđaju se jednom u mesec dana? To znači da je taj sex nešto mlak...
E jbg sad pa ne možeš sve imati idealno.
Sjeti se da je to samo privremeno i da treba čekati jer je tako dobro i u tome su čari tog odnosa. Bolje čekati i pet dana pa imati nešto dobro, nego kao sad u tvom slučaju što nema danima ništa. Pa i ako je mlako kao što napisa opet se nešto dešava što je bolje nego ništa s dani se nižu i prolaze. 🙂

E jbg sad pa ne možeš sve imati idealno.
Zašto ne može?
Sjeti se da je to samo privremeno i da treba čekati jer je tako dobro i u tome su čari tog odnosa.
ali zašto ako smo oboje slobodni? zašto to mučenje od čekanja?
Bolje čekati i pet dana pa imati nešto dobro, nego kao sad u tvom slučaju što nema danima ništa. Pa i ako je mlako kao što napisa opet se nešto dešava što je bolje nego ništa s dani se nižu i prolaze. 🙂
mlako kažeš... e jbt. ne volim takve kompromise. Da sam ih pravila ne bih bila ovde gde sam sad. Volim strastveno da ulazim u stvari, nisam neka mlaka osoba.

Back