Seks u troje ili možda u četvero?

Meni bi morala da bude neka ljubavna drama ako bih to radio. Na pr, moja voljena i ja sa jos jednim mnogo cool parom. I oni opusteni a u nama da iskoci sve ono sto se potiskivalo iz ormara.
Na pr, posto sam ovako blentav vrv bih prvio poceo sa partnerkom drugog para dok ovo dvoje piju pice i gledaju i komentarisu. I onda bi mi voljena vrv prisla s ledja i pocela da sikce u uvo: Ovo volis skotino? mmm aaa? jel to volis? Jesi srecans sada skoute? I onda bi ona krenula s drugim likom sa sve komentarom: kad mozesh ti, sad mogu i ja, hajde dechkou, hebi hebi hebi samo hebi frajerou.
Tu eventualni problem vidim samo ukoliko je 1 par jako zadovoljan a drugi uopšte nije. Mislim na sving par.

da, želim to duže vreme, i muž je konačno za moj rođendan 4. jula našao kolegu raspoloženog da mi priušte to iskustvo.
obojica su mlađi od mene, i muž i kolega, dakle nije neki čiča u pitanju, tako da će to biti jedan potpuni spektakl

@kapetanmark, mišljenja?
I moj bivši je 7 god mlađi. To mi sad dođe kao bazna linija, ko god je stariji od njega taj je star, a mlađi od njega su ok 😁😎
To je fer i korektno 😊

I moj bivši je 7 god mlađi. To mi sad dođe kao bazna linija, ko god je stariji od njega taj je star, a mlađi od njega su ok 😁😎
To je fer i korektno 😊

muškarci naših godina (stekla sam utisak da si i ti 40+) su dosta zapušteni, koliko god voleli da se teše da stare kao vino, ne možeš da nađeš našeg vršnjaka da već nema stomak i kosu koje je odavno napustila čet i povukla se iza 38. paralele. šta mi onda drugo ostaje nego da okrenem pogled ka mlađim

E sad nas ložiš ovdje da imaš mogućnost za tako nešto?
Ma viđam se sa više dama,ali dve od njih,baš obožavaju sex.Ispunjavaju mi svaku želju,čak i znaju jedna za drugu.
Jedna mi je ,u nekoj šali,i predložila da probamo u troje.
Da sam mladji,pristao bih bez razmišljanja,a ovako bi se opteretio time da li mogu da zadovoljim obe u isto vreme,i da li bih povredio onu drugu,ako to ne bih uspeo,pa na kraju ostao bez obe.
Nije to kao na filmu,gde su plaćeni i dopingovani za to.

Ma viđam se sa više dama,ali dve od njih,baš obožavaju sex.Ispunjavaju mi svaku želju,čak i znaju jedna za drugu.
Da sam mladji,pristao bih bez razmišljanja,a ovako bi se opteretio time da li mogu da zadovoljim obe u isto vreme,i da li bih povredio onu drugu,ako to ne bih uspeo,pa na kraju ostao bez obe.
E moj @ljubota ozbiljna ti je to dilema. Predlažem da otvoriš temu pa konzilij sa Ljisa nek vidi šta i kako je najbolje prići ovom problemu.

Nije fazon da ti zadovoljiš njih obadvije, nego da se svo troje međusobno zadovoljite. Dvije žene koje na to pristaju i ne očekuju da ih samo muškarac zadovolji.

Sve je moguce... na forumu.

Back