- Poruka
- 1.253
salim se bre
e angele zamisli neko je toliko naprzen na tebe da pristane na trojku samo da bi bio s tobom, makar tako
sta kazes na to, komentar?
Smiri se malo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
salim se bre
e angele zamisli neko je toliko naprzen na tebe da pristane na trojku samo da bi bio s tobom, makar tako
sta kazes na to, komentar?

sto ne odgovaras. mada, mogla bi se preceniti, pa da se navuce na taj seks, na blud, da vidi da te nije bash tolko volela, ono svasta
![]()
al samo sa 2 ribe 
ma ne bih. narocito ne sa jos jednom zenom, u nekom ludilu u nekom stanju predapokaliptickom mozda sa dva muskarca
ma ne bih. narocito ne sa jos jednom zenom, u nekom ludilu u nekom stanju predapokaliptickom mozda sa dva muskarca

pa ovo su predapokalipticni meseci, nema razloga da cekas vise ;-)
Trosite mace i ne stedite, vreme prolazi da ne ostanete suve 
Sto neko rece na temi,retki su i muskarci koji bi zaista pristali na tako nesto.

muskarci su hrabri na recima :-) evo frozena, uveliko nudi svoju imaginarnu devojku drugoj devojci, spreman je i tuki da ponudi, al nesto mi se cini da se samo nadje u protoriji sa dve gole devojke odmah bi stricnuo u gace ;-)
bio sam i sa 5

evo pipam joj gacice i sva curi mmm
zeli te odmah tako je lozis do ludila 
***,Zabica nije sad tu tako da ti propada fantazijaJa bih odmah sa tobom i zabicom![]()

Ma jel?Nisam bas sigurna da je tako....Obicno se muskarac vise spetlja nego devojka.Mozda jer nije siguran moze li da zadovolji dve devojke onako kako one zele.Svaki muskarac naravno da bi voleo seks u troje ako su 2 ribe
Bolje da si pitala dal bi prihvatili ako je jedan ucesnik istog pola, e to bi bilo zanimljivo
***,Zabica nije sad tu tako da ti propada fantazija![]()
u medjuvremenu 
Ma jel?Nisam bas sigurna da je tako....Obicno se muskarac vise spetlja nego devojka.Mozda jer nije siguran moze li da zadovolji dve devojke onako kako one zele.
ajde ti lagano samoMoze i Katarina da se upoznate malo bolje![]()
A ja cu biti zauzet necim yummyu medjuvremenu
![]()

Seks u troje je eksperimentalna zabava, bas briga muskarca dal ce da zadovolji obe ribe. Mene licno ne bi bilo briga ali ne verujem da cu ikada imati prilike da se u to uverim
Seks u troje je eksperimentalna zabava, bas briga muskarca dal ce da zadovolji obe ribe. Mene licno ne bi bilo briga ali ne verujem da cu ikada imati prilike da se u to uverim

ajde ti lagano samo![]()
ja lagano kruizmmmm 
Muskarca je uvek briga hoce li ostaviti utisak dobrog jebaca(cak i kad je u pitanju jedna zena).Do sada nisam srela nijednog kome to nije vazno.
Zasto neces?Nisi za eksperimentisanje ili ..?
i doziva tvoje Ime
hahahane obracaj panju na mene, samo kuckajja lagano kruizmmmm
![]()

Naravno da jesam ali znas sta, ne pitam se tu samo ja vec i devojka, dakle treba da nadjem ili bi devojku ili strejt devojku koja je pomalo luda. A ja trenutno nemam nikakvu devojku haha

muskarci su hrabri na recima :-) evo frozena, uveliko nudi svoju imaginarnu devojku drugoj devojci, spreman je i tuki da ponudi, al nesto mi se cini da se samo nadje u protoriji sa dve gole devojke odmah bi stricnuo u gace ;-)