Seks u Troje: da li bi probali?

Ja bih odmah sa tobom i zabicom :rumenko:
***,Zabica nije sad tu tako da ti propada fantazija:malav:
Svaki muskarac naravno da bi voleo seks u troje ako su 2 ribe

Bolje da si pitala dal bi prihvatili ako je jedan ucesnik istog pola, e to bi bilo zanimljivo
Ma jel?Nisam bas sigurna da je tako....Obicno se muskarac vise spetlja nego devojka.Mozda jer nije siguran moze li da zadovolji dve devojke onako kako one zele.

Moze i Katarina da se upoznate malo bolje :rumenko:

A ja cu biti zauzet necim yummy :mrgreen: u medjuvremenu :lol:
ajde ti lagano samo :lol:
Seks u troje je eksperimentalna zabava, bas briga muskarca dal ce da zadovolji obe ribe. Mene licno ne bi bilo briga ali ne verujem da cu ikada imati prilike da se u to uverim

Muskarca je uvek briga hoce li ostaviti utisak dobrog jebaca(cak i kad je u pitanju jedna zena).Do sada nisam srela nijednog kome to nije vazno.
Zasto neces?Nisi za eksperimentisanje ili ..?

Muskarca je uvek briga hoce li ostaviti utisak dobrog jebaca(cak i kad je u pitanju jedna zena).Do sada nisam srela nijednog kome to nije vazno.
Zasto neces?Nisi za eksperimentisanje ili ..?

Naravno da jesam ali znas sta, ne pitam se tu samo ja vec i devojka, dakle treba da nadjem ili bi devojku ili strejt devojku koja je pomalo luda. A ja trenutno nemam nikakvu devojku haha

muskarci su hrabri na recima :-) evo frozena, uveliko nudi svoju imaginarnu devojku drugoj devojci, spreman je i tuki da ponudi, al nesto mi se cini da se samo nadje u protoriji sa dve gole devojke odmah bi stricnuo u gace ;-)

Zavisi, ja sam mislio da cu odma da svrsim kad sam skidao nevinost, a u stvari bio sam u takvom grcu da nije mogao da mi se digne

Svi su razliciti

Back