Dubravka
Iskusan
- Poruka
- 5.687
neka hvala...Dudo de nađi još jednu ribu pa da se utrojkamo...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka hvala...Dudo de nađi još jednu ribu pa da se utrojkamo...![]()

ajde Dubi sa svarozicem i sa mnom, necemo nikom reci![]()
ne pred Neizrecivom, ona misli da sam fin čo'ek...
))))aj sto je predamnom al sto je pred celom nacijom forumskom))))
ali ja cu svima pricati....ajde Dubi sa svarozicem i sa mnom, necemo nikom reci![]()

i ja sam mislila...ne pred Neizrecivom, ona misli da sam fin čo'ek...
PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
slazem se~Када би ми предложила тројку ослободио бих је па нек се је*е са ким хоће, мсм ако јој је лоше, или би да мења, или јој је мало, па слободна си рибо, нађи себи штошта.
MZZ...voleo bih da probam...PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
.gif)
hahaha samo ti treba jos jedna sitnica...MZZ...voleo bih da probam...
...jos samo da nadjem dve ribe
jao, al si ti savremen...meni ne smeta![]()

bas volis da se cudno zabavljassve zbog dobre zabave![]()