Seks u Troje: da li bi probali?

ne. jedna od te dve devojke mi se jednostavno nije dopala, a druga... to mi je bliska drugarica, tu noc smo bile strasno pijane i izgledalo je kao dobra ideja, da je i moj decko bio tu ko zna sta bi se desilo ;-) ali par dana kasnije... jednostavno, previse mi je draga i znaci mi, da bih rizikovala nase prijateljstvo. nisam sigurna da bi mogle ikad vise da popijemo kafu i malo tracarimo kao sto mozemo sad... zato od trojke sa njom nije bilo nista :/ drugih iskustva slicne vrste nemam...

Pozdrav z:poz: Nisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva? z:lol:

probao, nije to nesto posebno, najbolje je kad se dvoje mladih i lepih ljudi vole :)

jedna grize dok druga lize, ruke na sise zato pali, zari, samo se pale i vriste tesno je mesto, mesto je vrelije sve vise jedna porazena pada, skida tange da se njise zna shta sleduje, sad se siri jezikom drugoj ne dozvoljava da se smiri oci kolutaju, vidim voli da ga primi druga u zanosu pali kameru da snimi k'o da nije nikada... (oooo..) zbog druge situacija nije ispala prikladna zato je zgrabih i drugoj prste u picu nabih pa radih k'o sumanut, punim ovu to ti je stil barabin malo pedu pa malo djana, smena, obe su "cao" sada bicarke obe sisale kobas da vas udaram po guzi? :P

Jedan momak došao u svoj grad na, kako se ono beše to zvalo, redovno odsustvo pred kraj vojnog roka. Leto. Izašao u grad oko 22. Naleteo na terasi jednog kafića na dve koje je poznavao od ranije. Jedna crna, jedna plava. Jedna do tad spavala samo s jednim tipom, a druga bila baš "vesela" devojka. Pili čitavu noć, smejali se, zezali. U pet ujutru šetali kraj reke, a zatim otišli u park. Svitanje. Opijeni. Nasmejani. Srećni. Vesela predloži da se ide kod nje na doručak. Sama je kod kuće. Odlazi da se presvuče. Vraća se u nekom super vrućem šorcu. Sprema doručak. Gledaju se. Neka čudna energija u vazduhu. Slatko klopaju. Gledaju se. Tišina, ali nije neprijatna. Vesela predloži da malo prilegnu. Mala soba i veeeliki bračni krevet u njoj. Znaju šta će da se desi, jasno je to svima, kao što je jasno i bistro predivno letnje jutro koje proviruje kroz spuštene roletne. Odjednom, čuje se ključ u vratima. Neočekivano, pojavljuje se njena majka. Zategnuta situacija. Majka je nervozna zbog neke svoje situacije. Momak i čedna devojka kreću kući. Osećaju se čudno i lepo im je dok idu u suprotnom smeru od svih onih koji su krenuli na posao. Rastaju se. Momak se proteže u krevetu, i srećan tone u san...

Naravoučenije: postoje te neobične situacije, ti magični trenuci u kojima je sve moguće. Samo ako se poklope zvezde.

Pozdrav z:poz: Nisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva? z:lol:

Pristao bih na trojku samo pod uslovom da pored mene i devojke ucestvuje jos jedna zemska...ne dozvoljavam da mi neko 'ebe devojku preda mnom... :mrgreen:

Back