Seks sa zivotinjama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Steffan:
iggymag:
Snezna_kraljica:
Nesi:
animal-smiley-085.gif
Bas medena ovcica, preslatka!... Kad pomislim kako neko moze da ih napada....... grozno....

Slazem se....fuj bjak... :cry:

Lazni moralisti, ma vi se MENI gadite... :)

Ova Snezna Kraljica pogotovo... uvek se tu kao nesto gadi i zgrozava a vamo ne moze da odoli a da ne baci pogled na temu... :wink: pa jos zamislja kako je napastvuju... pazite samo dokle ide njena perverzna masta.... prvo se zamisli pa se ZGROZI... ko zna sta joj pada na pamet... hahahaha... :)
A ti, bezobraznice jedan, priznaj da si i ti moralista. I da si otvorio ovu temu samo da bi video dokle ljudska glupost moze ici (a onda se tu nasla sexy-iva, k’o kec na jedanaest…), bilo ti je dosadno. Bas tebe briga sta ko misli o tebi.
Luckasta si ti biljcica… :wink:
MORALISTO!

Snezna_kraljica:
A ti, bezobraznice jedan, priznaj da si i ti moralista. I da si otvorio ovu temu samo da bi video dokle ljudska glupost moze ici (a onda se tu nasla sexy-iva, k’o kec na jedanaest…), bilo ti je dosadno. Bas tebe briga sta ko misli o tebi.
MORALISTO!

hahahah
Koga si ti nasla da idealizujes :shock: :lol: :roll:
Savet svim papkarima a narocito slatkim ovcicama, ako vidite Stefana : RUN LIKE HELL!!! :twisted:

Snezna_kraljica:
MORALISTO!

Shhh... shhh... tise bre, nemo me brukas pred ljudima... ljudi, ne verujte joj nista, ja sam moralan isto koliko i pomahnitao orangutan nakljukan johanbinom... hahahaha... :)

Steffan:
Snezna_kraljica:
Volim, volim....
Ovaj forum je razdor nasih rodbinskih i prijateljskih veza..... :lol: :lol: :lol:

:) :) Bludnice bestidna... :)

Pa nego sta nego volis, znas onu: "ako ne mozes protiv nas pridruzi nam se..." :wink:

Do kraja dana ceo forum ima sa nama da bludnici, napravicemo pravu Nojevu barku!!! hhahahahahahaaha

Ma vidis, nije taj Noj bio lud uopste. Sve po malo...
A jel dobio ime zato sto je gajio posebne simpatije ka Nojevima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back