Seks sa zivotinjama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedva smogoh snage da dam adekvatan primer sexa sa zivotinjom. Recimo ja sam imao sex sa saranom, vratili se moji sa pecanja, naravno bilo je tu mnostva ribe i ja naravno zapeo za sarana i samo saran, gledam ja velika usta svasta mi se svidelo u tom trenutku.... I krenemo da ga spremamo za klopu... e pa kada bi ti znao koji je to sex jesti sarana kada si gladan, ne da sam najebao sa onim sitnim koskicama i onim glupostima izmedju mesa, uzas jedan

animal-smiley-085.gif

Snezna_kraljica:
Nesi:
Bas medena ovcica, preslatka!... Kad pomislim kako neko moze da ih napada....... grozno....
kraljicice, vristao sam kada sam video ovak komentar, naravno vristao sam od smeha , moram da priznam da je bilo bas suptilno sa tvoje strane.... btw, koje pomenuo da oni zoofili napadaju ovce ??? oni im valjda samo dolaze sa strane... bar koliko sam ja mogao da zakljucim na forumu....

sada_vec_ozbiljan_momak:
Snezna_kraljica:
Nesi:
Bas medena ovcica, preslatka!... Kad pomislim kako neko moze da ih napada....... grozno....
kraljicice, vristao sam kada sam video ovak komentar, naravno vristao sam od smeha , moram da priznam da je bilo bas suptilno sa tvoje strane.... btw, koje pomenuo da oni zoofili napadaju ovce ??? oni im valjda samo dolaze sa strane... bar koliko sam ja mogao da zakljucim na forumu....
Drago mi je sto sam te nasmejala, ali ne razumem – cime? :shock: 8)
Suptilno? Ne znam da li oni napadaju ovce, ali su bile pominjane i u jednoj drugoj slicnoj temi pre nekog vremena. Ubuduce se distanciram od ovih stvari, bas je grozno (mada je ova tema vise pokrenuta iz sale)
A ovcica je preslatka, ponavljam! 8)

iggymag:
Snezna_kraljica:
Nesi:

Slazem se....fuj bjak... :cry:

Lazni moralisti, ma vi se MENI gadite... :)

Ova Snezna Kraljica pogotovo... uvek se tu kao nesto gadi i zgrozava a vamo ne moze da odoli a da ne baci pogled na temu... :wink: pa jos zamislja kako je napastvuju... pazite samo dokle ide njena perverzna masta.... prvo se zamisli pa se ZGROZI... ko zna sta joj pada na pamet... hahahaha... :)

DJ_MaRe:
Snezna_kraljica:
Nesi:
hehe... skaci ti samo malena, neces jos dugo... :twisted: samo da te steffan dohvati... :twisted:
(batice, sada ja vodim za 29 :arrow: 400:371 :wink:)

hehe... tu nasla da mi nevino skakuce i izazovno bekece... more zapamtice ona mene.. :P

Ma stizem te do kraja dana garant... samo gledaj... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back