Seks sa zivotinjama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DedaMraz:
Snezna_kraljica:
Steffan:
Snezna_kraljica:
Oh ne... mama je opet pila... mama, znam da istina boli, ali mi smo kopilad i nikakava rakijica i viski to nece promeniti.... :) sad znam zasto Ronik voli moje cucle... hahahahah
Ovo je prevrsilo granicu dobrog ukusa. :P :lol:

Tek sada?!!?? Uh kako si perverzna... :)
Ne, samo sam tolerantna prema ljudima koji mi prirastu za srce... :P
Ne daj mu vise da sisa pa ce biti dalje od srca[/quote]
:P :P :P :P :P

Snezna_kraljica:
Steffan:
Snezna_kraljica:
Steffan:
Snezna_kraljica:

Ronik, pa ona nas voli!!!!! :) :) :)
Rekla sam - prirastu za srce. Znaci - nakacili ste se na njega, ko neke stenice. Ne mesaj jubav sa tim. :wink:

Volis volis... :roll:
Ajde dobro - volim. slatki ste. volis li ti mene?

Ne... hahahhahaahhaahaha

Steffan:
Snezna_kraljica:
Steffan:
Snezna_kraljica:
Steffan:
Snezna_kraljica:

Rekla sam - prirastu za srce. Znaci - nakacili ste se na njega, ko neke stenice. Ne mesaj jubav sa tim. :wink:

Ne... hahahhahaahhaahaha
U redu. Onda prekidam komunikaciju sa tobom. CAO!

Snezna_kraljica:
Steffan:
DedaMraz:
Ne daj mu vise da sisa pa ce biti dalje od srca

hahahahahahaha... mama, da ni ovaj nije tvoj? :)
Koliko znam - NE :shock:[/quote]

Iju iju, pa koliko mi vanbracne brace imamo Stefane?
Da nije ona stolica u nasoj kuci takodje nas brat? :shock: :D

Snezna_kraljica:
Ronik:
Snezna_kraljica:
Steffan:
DedaMraz:
Ne daj mu vise da sisa pa ce biti dalje od srca

hahahahahahaha... mama, da ni ovaj nije tvoj? :)
Koliko znam - NE :shock:

Iju iju, pa koliko mi vanbracne brace imamo Stefane?
Da nije ona stolica u nasoj kuci? :shock: :D
:P I ti si bezobrazan, i sa tobom prekidam komunikaciju.[/quote]

Ja sam cuo za slucajeve dece po kontejnerima, ali da keva prekida komunikaciju...

Snezna_kraljica:
Steffan:
Snezna_kraljica:
Steffan:
Snezna_kraljica:
Steffan:
Snezna_kraljica:

Ne... hahahhahaahhaahaha
U redu. Onda prekidam komunikaciju sa tobom. CAO!

Mi najvise i samo tebe volimo!! Nasa mama je najbolja mama na svetu!! :) Bez tebe bi smo bili sirocad, ovako smo samo kopilad... ne ostavljaj nas.... :cry:

sada_vec_ozbiljan_momak:
jagodica:
sada_vec_ozbiljan_momak:
ja sam imao sex sa jednom zivotinjom pre par godine i tako me je ogrebala po ledjima da kada sam dosao kuci posle svega, ustao ujutru da se istusiram matori me je pitao dobro sine, da li su tebe sekli nocas, i pre neki dan sretnem tu zivotinju kako kupuje kafu u jednoj prodavnici i zakljucim ne treba imati sex sa zivotinjama, tako nekako....

el to onaj dzukac iz 'cik pogodi - dreser pasa'?
ne znam, od kada dzukci kupuju kafu.... povrsnost ta osobina me zaista dovodi do zapanjujuceg smeha, ja se smejem a drugi su zapanjeni....

verovatno od jutra.....kad ga gazda poshalje!!!

jagodica:
sada_vec_ozbiljan_momak:
jagodica:
sada_vec_ozbiljan_momak:
ja sam imao sex sa jednom zivotinjom pre par godine i tako me je ogrebala po ledjima da kada sam dosao kuci posle svega, ustao ujutru da se istusiram matori me je pitao dobro sine, da li su tebe sekli nocas, i pre neki dan sretnem tu zivotinju kako kupuje kafu u jednoj prodavnici i zakljucim ne treba imati sex sa zivotinjama, tako nekako....

ne znam, od kada dzukci kupuju kafu.... povrsnost ta osobina me zaista dovodi do zapanjujuceg smeha, ja se smejem a drugi su zapanjeni....

Naravoucenije: Ne daj partneru da ti pridje sa ledja :wink:

DedaMraz:
jagodica:
sada_vec_ozbiljan_momak:
jagodica:
sada_vec_ozbiljan_momak:

Naravoucenije: Ne daj partneru da ti pridje sa ledja :wink:
Da, naravoucenije na mestu

Da moj PC zna da govori,posle ovog sto je ovde video ubio bih ga,da to nikom ni slucajno ne kaze nikom! Zamislite,ako to citaju u nekoj ambasadi,pa nas ni Eskimi ne bi,sa vizom,primali u turizam!Ako ovo procita Iva,ici ce i pingvinima da drka,dok nam ne opale embargo! :evil:

Ih bre Ivo imam pravog kera za tebe,zove se Mrki i nije nista kresao do sada.To je jedan pit kome kad prorade hormoni naskace i na noge i na ledja a sta mislis kako bi naskocio na tebe?On bi te sigurno zadovoljio. :lol:Zar nisi nikad probala sex sa ljudima,mozda je boje?

Prevrne mi se uvek stomak kad dodjem na ovaj podforum, no smogoh ipak malo snage da dam neki komentarcic. Sex sa zivotinjama?? Pa da, i sa mrtvacima pa i sa svim gde god vidimo da moze nesto da 'udje'.
Pa zar mora svo djubre ove planete bas da bude izneseno na jelovnik ovog podforuma? :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back