sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Samantha Jouns:Ona mora da ti je Tina jakoooo dobro popu.ila
A tebi ne moram da se dokazujem![]()
Nemoj da mi se sekiras imam ja s tobom vece planove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:Ona mora da ti je Tina jakoooo dobro popu.ila
A tebi ne moram da se dokazujem![]()
Samantha Jouns:Ma da a i ti si mi svetac ovog foruma....ajd tjut![]()
ja im verujem.Sun Cu Vu:Koliko su devojke iskrene pri odgovoru na pitanje sa koliko muskaraca su bile?
Dosla devojka sa deckom na zurku za novu godinu.Napila se, pa odvela momka u sobu.Zavrse oni,u sobu udje drugi,dok je decko slavio ,ona povalila i drugog.Posle sat odmora pojebala i treceg.Otisla kuci,pa se popodne vrtila i kresnula i cetvrtog.ZA DVADESET SATI CETVORICU!!!meni je bilo super kako se ona osecala,moraces nju da pitas.Samo da zanas da nisi najgora............RaDoSnA:osobe u istom danu.
Da li vam se to ikada desilo?
Vasa iskustva, misljenje o tome?
Meni cim ovo pitam, naravno jeste.
Pre podne sa jednim ( moja bivsa velika ljubav ) , a uvece sa drugim...
Osecanja su mi se potpuno bila pobrkala.. Ne bih ponovila... Vii?
newerna_beba:Ja nisam nikad,ali jeste moj ex.... mene prije podne,nju popodne... jednom il' dva put se to desilo...
bejbica:Svaleri se obicno "useru" kada skontaju da je staz za svalerisanje prosao, pa pobegnu glavom bez obzira.Pogotov, ako su mladji![]()
sinnke:Ja bi isto to probao, ali tesko da cu taj film gledati. Jer mi muski prvo moramo kenjati zenskoj dva sata da se ona oraspolozi, a ja posle 10 minuta gubim zelju.
Kod mene upravo obrnuto...PLESsitnihDEMONA:Sto sam stariji sve vise gubim zelju za tim sexulanim vratolomijama.
Kad_LupimLupim:Ili si samo poblesavio od godina![]()