Seks sa dva muškarca - pitanja za žene

E odabir gosta ili gošće je na neku ruku i komplikovan i uzbudljiv. (mi smo realizovali obe varijante i trazenje gostiju je potrajalo, dogovor je bio da on trazi gosta a ja gošću). Mi smo izdefinisali da to budu osobe koje ipak bar malo poznajemo. Znači neki drugi treći krug, nazovi poznanici.
I mogu vam reći da sam naišla na gomilu odbijanja (naravno), ali nije bilo nekih naručitih snebivanja i zgražavanja i čuđenja.
Bilo je tipa: ma svašta nisam ti ja za to, ma ne bih nikako, nisam ti sadu tom fszonu i slično...
Bila je jedna devojka koja seo duševila što sam je pitala ali nije htela ni slučajno ali bilo joj je bas drago što sam je pitala. I tako..
Ali mozda bi bilo bolje otvoriti temu "kako ste našli goste"
:heart:
Tnx za priču baš me je pokrenula na razmišljanje ….

Da, to o čemu pišeš, o tome sam razmišljala i o puno ograničavajućih faktora, tako da me način na koji mislim o tome inhibira da to i uradim…ili cu promeniti misli u jednom momentu ili ću maštati zauvek…izbor je moj
da ovde se piše o tome kao ideji, mašti ili nekom imaginarnom pokretaču koji završi tu gde je i počeo
niko nije stigao do planiranja, ako sam dobro shvatila, zato što ne želi da ide dalje od puštanja filmova
a ne zato što ga muče ovakva pitanja gde kako s kim…
jedino što izvesno znam za sada.
da tu treću osobu ne bih volela da sretnem još jednom u životu.
znači preskočila sam sve bitne elemente planiranja i udarila finiš na trku za koju nisam nisam obula ni patike haha
Pa jbg, prvo sto je i na samom startu to stvar planiranja... Ugovaranja... Pre bi bilo lepse kada bi se na spontan nacin dogodilo iz to da se druze ljudi koji pokazuju medjusobno seksualno dopadanje (dodji na pice, da se druzimo, smejemo, zezamo, pa dokle ode/naspram velikih ocekivanja i planiranja) . Pricam iz perspektive zmz, mada mislim da je slicno.
A ovo drugo, ako bih, ja bih zapravo voleo da sretnem tu osobu na ulici. Zasto? Jer to da je sretnem uz "sve je ok" notu i mogu normalno da pricam sa njom bi mi govorilo da zapravo ta trojka nije bila greska, vec jedno ispunjeno zajednicko iskustvo i lepi momenti koji ne remete nase zivote.
Zato i kazem koliko je bitno to sa zrelim ljudima raditi.

Pazi sad vamo - svima su nam puna usta ljubavi i još punija iskrenosti i razumevanja.
Imaš na primer divnu ženu koju voliš. Ne laže te, ne vara te okolo, rodila ti decu, prolazile zajedno kroz sito i rešeto života na Balkanu. Voli te do groba, potpuno je iskrena prema tebi zato što ima u tebe neograničeno poverenje. Ti je isto toliko voliš, uvek kažeš da bi za nju sve učinio.
I onda ti se voljena žena ispovedi i kaže - ja bih trojku sa tobom i još jednim likom.
Neće da te vara, neće da te ostavi, hoće da zajedno s tobom ispuni jednu svoju vrlo intimnu fantaziju.
Pitanja za svakog ponaosob:
1. Kako ćeš da reaguješ?
2. Zašto ćeš baš tako da reaguješ?

Jos jedna tema o seksu (no ljubav). 😎

Često čujem od žena kako im je se ne sviđa trojka, gde su 2 žene i muškarac.

Kapiram to iz mnogo razloga, da ne ulazim u druge, ali dovoljno je to sto zena tu nije u centru paznje.

Međutim, sta je sa drugom kombinacijom: dva muskarca i zena!?

Da li ste ikada probale tu kombinaciju?
Da li biste probale?

Ako jeste, sta vam se najvise svidelo, a sta ne?
I da li to manje-vise redovno praktikujete?

Dakle, pitanja su za zene.

Moze i neki muskarac da odgovori ako je u takvoj kombinaciji sa svojom partnerkom, pa prenese iskustva svoje partnerke u ovome.

MV5BMTgyMzA1MTU5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjE5NjUzOQ@@._V1_.jpg
Nisam, niti zelim. Previse mi konfuzno i nezamislivo. Obrnuto bih rado, ali treba naci trecu osobu i ne samo eto koja bi pristala, pa da to bude dovoljno, vec bas da ti se svidi, a to nije lako. Prosto se nadju ljudi neplanirano ili se ne nadju. To trazenje je usiljeno.

traženje je usiljeno, spontanost je divna...ali
baš me interesuje kako se spontano dolazi do razgovora o seksu
sa nekim u mimohodu tek tako iz čista mira i bez uvertire
to je naučna fantastika.
mi bauljamo u mraku… imamo neku nejasnu zamisao voleli bi da probamo ali
gde naći još jednog igrača?
meni je ok na primer da to bude žena za prvi put možda bih se lakše posle tog iskustva upustila u komb. sa mmf

to je naučna fantastika.
meni je ok na primer da to bude žena za prvi put možda bih se lakše posle tog iskustva upustila u komb. sa mmf

Dva su mesta, sto ja znam, gde ta 'tema' spontanije došeta u razgovor: nudistička plaža i klubovi gde se okupljaju istomišljenici.

U Novom Sadu je nekad to bio onaj mali kafe-antikvarnica (Nublu se zove, cini mi se), i tu smo upoznali par cura za trojku.
Solo muskarca nikada nismo trazili, ali mene su, dok sam jos bio mlađani momak, vrbovali par puta parovi na nudistickim plazama. Ali i to vrbovanje krene tek nakon par dana poznanstva.

Primetila sam puno gadljivih postova o ljudima o njihovim telima i tečnostima koje luče jer su zaboga živi….

ne znam kako se ljudi koji se gade telesnih tečnosti uopšte iebu, ljube, ili grle sa drugim ljudima.
i kako pre svega vide sebe obzirom da imaju iste funkcije i identične telesne tečnosti kao i sva živa bića.
kako to može da bude bljak? kako su njihove tečnosti divne a tudje su bljak?
evo, stvarno ne razumem!

Primetila sam puno gadljivih postova o ljudima o njihovim telima i tečnostima koje luče jer su zaboga živi….

ne znam kako se ljudi koji se gade telesnih tečnosti uopšte iebu, ljube, ili grle sa drugim ljudima.
i kako pre svega vide sebe obzirom da imaju iste funkcije i identične telesne tečnosti kao i sva živa bića.
kako to može da bude bljak? kako su njihove tečnosti divne a tudje su bljak?
evo, stvarno ne razumem!

Upravo krenuh da otvaram novu temu, podstaknut istim tim sto si uocila.

Sta je za ljude seks, ako im se vec gade telesne tecnosti? 🤷‍♂️

Al zurim na aviJon, pa drugi put 😊🖐

to je naučna fantastika.
prosto

kao kad klinci kupuju qurton pa traze:
hanzaplast
analgin
dezodorans
qurton
penu za kupanje
orbit
:lol:

znaci na pesackom prelazu
cao
odnekle te poznajem, ili mi je jako los ufur?
kez ko colgate i komplemenat
super ti te gilje
el si tu divnu terakotu za kosu sama oslikala, ili si bila kod frizera?
dodje mi da te apim za guzicicu
ja sam inace frilens istoricar
razveden sa tri vanbracne cerke od 7 zena
imas renesansi vrat kao leonardova dama sa hermelinom
grizo bi te iza usiju dok ne ovlazis ko nijagara
........

piece of cake :lol:

Izvinite, meni nije gadna moja telesna tecnost niti moga partnera. Ali kada se ne bih gadila telesnih tecnosti koje izlaze iz vagine nepoznate zene - onda ne bih bila normalna. Da moj momak udje u drugu nepoznatu devojku i onda u mene i da ja tpo poistovecujem sa sopstvenim i njegovim telesnim tecnostima onda mi je to skroz nenormalno.

Back