Seks sa biljkama

Svevlad:
JJa mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...

Šta mislite o tome?

tako si to lepo napisao da mislim da cju sad da izdrkam u bashtu na babino cvecje.

yebote.... ti si bash busy....... :roll:
hehe... a sad malo dendrofilija? ovaj..... NEKO MALO TRAZHI SEBE????
malochas urolagnija, sad dendrofilija.... dok ja prodjem kroz sve teme ovde ti cjesh da razvijesh iskustvo na svakom paragrafu "Perverzija".........

postoji teorija da je persijski kralj kserks obozhavao neki platan..... i da mu je poklanjao nakit i raskoshnu odecju (?) kao zheni, zashtevao je da se svi prema drvetu ophode kao da se zaista radi o kraljici..... mislim....... :roll:

ti kako si pocheo sad cje biti josh tema i o kandaulizmu............ ili, josh gore, o koprofiliji.........

uus srebro:
Ej psycho, lako je iživljavati se na ljubičicama. Opali kaktus ili koprivu ako si neki frajer...

Ne volim muškarače... volim nežne biljčice... njihove latice me prokleto uzbuđuju... meke, u raznim bojama, prave skrivene bludnice, željne da ih neko poprska svojim semenom... i ja im onda odglumim "vetar i pčelu", njihovu omiljenu igru, zbog koje su rasle nedeljama... nekada ih lagano iščupam iz zemlje zajedno s korenjem, kojeg čistim, pa ih ponovo vraćam u zemlju u koju sam obilno svršio... one to prosto obožavaju...

Svevlad:
Ne volim muškarače... volim nežne biljčice... njihove latice me prokleto uzbuđuju... meke, u raznim bojama, prave skrivene bludnice, željne da ih neko poprska svojim semenom... i ja im onda odglumim "vetar i pčelu", njihovu omiljenu igru, zbog koje su rasle nedeljama... nekada ih lagano iščupam iz zemlje zajedno s korenjem, kojeg čistim, pa ih ponovo vraćam u zemlju u koju sam obilno svršio... one to prosto obožavaju...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Svevlad:
Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.

Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...

Šta mislite o tome?

ekstra brate!!! ja probao sa ciklamom...xexe

001.gif
062.gif
020.gif
023.gif
006.gif
023.gif
013.gif
002.gif
005.gif
070.gif

001.gif
021.gif
006.gif
003.gif
010.gif
028.gif
015.gif
010.gif
011.gif
006.gif
028.gif
005.gif
016.gif
003.gif
019.gif
016.gif
070.gif

Svevlad:
? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.

Šta mislite o tome?

jesil to ti probao ljubav za ljutom papricom :-D

E, moram nešto da priznam. Da otvorim dušu pa šta bude.
Ima jedan Filadendron u mom komšiluku. Mnogo se palim na njega, ustvari na nju, pošto je sigurno žensko. Stoji na komšijskoj terasi i čini mi se kao da me gleda svaki put kada prolazim. Tako je senzualan, nežan, erotičan. Prosto se izgubim kad prolazim pored te terase. Razmišljam da se jedne noći popnem na tu terasu i da ga otmem, kako bismo mogli da vodimo ljubav do se ne istope boje. Uh, već sam se uzbudio.............

hahahahahaaaahahahahaaaaaaaaaaaaahahhaahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahaah hihihuihihihihiiiiiiiiiiiiiiiihhihuhihihihihihihi e loooooodooo:lol: jadne biljke pored vas mukica:lol:

shaddow:
E, moram nešto da priznam. Da otvorim dušu pa šta bude.
Ima jedan Filadendron u mom komšiluku. Mnogo se palim na njega, ustvari na nju, pošto je sigurno žensko. Stoji na komšijskoj terasi i čini mi se kao da me gleda svaki put kada prolazim. Tako je senzualan, nežan, erotičan. Prosto se izgubim kad prolazim pored te terase. Razmišljam da se jedne noći popnem na tu terasu i da ga otmem, kako bismo mogli da vodimo ljubav do se ne istope boje. Uh, već sam se uzbudio.............

Da, to je onaj iskonski nagon za grehom što čuči u svakom čoveku... tuđa biljka je najslađa... kada sam prošlo leto čuvao stan svojih komšija, imao sam strasnu vezu sa njihovom palmom... ona, pošto je poreklom sa južnih mora, pokazala mi je tih dana svu svoju tropsku strast... ove godine, komšinica mi je začuđeno kazala da na njenoj palmi raste mali plod, nešto kao kokosov orah... otišao sam da vidim i zaista... moja ljubavnica je izgleda začela svoj prvi plod... pitam se da li je "dete" moje...

frozen1982.:
Ima jedan zbun preko puta moje zgrade......i stalno me gleda onako......bludno,da se sav zacrvenim.I kako sad da mu saopshtim da trenutno nisam spreman za ozbiljnu vezu?

Siđi dole i kaži mu to nežno... jer su biljke vrlo podložne stresu... samo pazi da te ne snimi neki komšija i ne pozove hitnu... mnogi ljudi ne shvataju da su biljke isto što i čovek, samo s drugačijim rasporedom organa i težnjama u životu...

Sve vise me zbunjujete. Da li svevlad trpa vas ili vi njega. Da li je on ozbiljan ili se sali. Da li je ovo zajebancija ili su svi ozbiljni. Da li ima sarkazma u vasim postovima. Puca mi glava. Sve u svemu, nezavisno od toga ko je ozbiljan tema je looda, nisam se ovako smejao odavno.
@svevlad: ako si ozbiljan, da li bi mogao da nam objasnis da li je to sex sa biljkama(ako jeste, kako to izvodis?) ili ti samo svrsavas po njima. I da li stvarno mislis da je to normalno ponasanje?
Jel te palma i oralno zadovoljavala?

LOODA TEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................

Jedini sex sa biljkom bio mi je onomad kad sam jednu priveo misleci da je ljudski, zenski stvor a ispostavilo se da je drvo drvenasto, tako da sam imao osecaj da ***** dasku, fosnu, drvo sa mahovinom ili vec nesto sa korenjem... Da nije na kraju rekla jedno jedva cujno "ah" ne bih zapazio razliku izmedju nje i neke biljke. Pih.

Back