Hehe, e jbt, kad ne mogu da odem sa ovog jbnog foruma ni na dve nedelje, ae i ja da kazem nesto... Kako se meni desilo...

Pa, bila s jednim dechkom, ne znam, mesec dana, imala 18,5 godina... Nit sam bila zaljubljena nit ista... Jednostavno sam bila sa njim posle izvesnog perioda svog zivota, pa je to bas ono sto je trebalo, (ne pitajte kome, nemam pojma

).
Elem, ja nisam imala nameru da spavam sa njim, pa nije mi se ni svidjao!
I onda, ja dodjem kod njega, aj, vatanje i ljubljenje-to mi nije bilo strano...

I ja se tako totalno opustim, pocnemo da se skidamo, ja skroz opustena, jer me bas briga, jer ja znam da necu da spavam sa njim, samo da se malo zekimo... I od te tolike opustenosti-covek glat udje u mene!

Ja to shvatim posle drugog, treceg ulaska, razgoracim oci, :shock:, odgurnem ga i pocnem da histerisem po sobi!!!

On se jadan zbunio, jer je po ponasanju i mojoj opustenosti mislio da nisam nevina, i plus sto nije bilo nikakvog bola kod mene, ma nista, (a nema malu kitu
) i covek me ispituje sta mi je, ja ne mogu da izgovorim, totalno se pogubila, jer sam ja moju "dragocenu" nevinost izgubila, a nisam planirala! I ja ti njega ubedim da se pravimo kao da nista nije bilo, to se nije desilo i ja sam i dalje nevina.
On meni, zbunjeno: "Pa, ne mozes da se pravis tako, kad se desilo, izvini, nisam znao, bla, bla..."
Otprati on mene kuci, ja kategoricno odbijam da razgovaram o necemu sto se nije desilo.

Dosla kuci, jedva zaspala, i sutra uzela da heklam.

I pocnem da razmisljam...

I te iste veceri odem kod njega i chicha-micha-gotova pricha!