Seks sa 15 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Pulija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zefirra:
...nazalost ovde su stvari malo izopacenije a izgleda s tendencijom da se granica spusta na nize...
...ne znam samo gde su nestale one iluzije o ljubavi medju decom... pa onda da prvi decko treba da bude nesto posebno...
...da prvi put bude nesto posebno...
prvi dechko (bash), prva ljubav za mene i jesu bili neshto posebno...tj, i dalje su :-?
nego sam ja preterala...sa 14 se zaljubila, smuvala se i i dalje sam sa njim....umesto da ove godine provodim malo drugachije, ja se zalepila za dechka :x :x :x

ludopileglodjekosku:
Petnaest godina je vreme.....da se prvi put zaljubiš......da počneš da se šminkaš.....da krišom ispred ogledala proveravaš da li su ti grudi porasle...a guza se smanjila.....da bezuspešno nagovaraš roditelje da te puste sa drugaricama na more....da dobiješ prvog keca....da počneš da slušaš Azru....da zapališ prvu cigaru....počneš da nosiš tange.... izvučeš pramenove....izbušiš nos.....počneš da izlaziš u grad malo duže....budeš istovremeno dovoljno mala da gledaš crtane filmove, nosiš pidžamu na medvediće....pevaš na kiši...(a nisi pijana.....to dolazi kasnije...kad porasteš)....i dovoljno velika da se koketno smeškaš tipovima iz kraja...nosiš ultra-mini suknju i čitaš "Anu Karenjinu" (sa ubeđenjem da si je u potpunosti razumela)..... A sex....on dođe kasnije.... kad ti se nakupi dovoljno svećica na torti.....kada sa nekim vodiš ljubav zato što misliš da ćeš umreti od želje....a ne da impresioniraš drugarice......ili da "vidiš kako je"......kada...nemaš 15 već mnogo više.....

clap.gif
clap.gif

bow.gif
bow.gif

ludopileglodjekosku:
Petnaest godina je vreme.....da se prvi put zaljubiš......da počneš da se šminkaš.....da krišom ispred ogledala proveravaš da li su ti grudi porasle...a guza se smanjila.....da bezuspešno nagovaraš roditelje da te puste sa drugaricama na more....da dobiješ prvog keca....da počneš da slušaš Azru....da zapališ prvu cigaru....počneš da nosiš tange.... izvučeš pramenove....izbušiš nos.....počneš da izlaziš u grad malo duže....budeš istovremeno dovoljno mala da gledaš crtane filmove, nosiš pidžamu na medvediće....pevaš na kiši...(a nisi pijana.....to dolazi kasnije...kad porasteš)....i dovoljno velika da se koketno smeškaš tipovima iz kraja...nosiš ultra-mini suknju i čitaš "Anu Karenjinu" (sa ubeđenjem da si je u potpunosti razumela)..... A sex....on dođe kasnije.... kad ti se nakupi dovoljno svećica na torti.....kada sa nekim vodiš ljubav zato što misliš da ćeš umreti od želje....a ne da impresioniraš drugarice......ili da "vidiš kako je"......kada...nemaš 15 već mnogo više.....

Ovako je tako lepo receno... ;-) :wink:

Vidim da mnogi misle da to npr.petnaestogodisnjakinje rade zbog popularnosti ili da bi one bile naprednije od drugih djevojcica...ja ne kazem toga ima al dajte malo skontajte nisu sve takve....ja to ne radim da bi rekla e ja sam se da oprostite yebala,vec jer to meni pricinjava zadovoljstvo,jer uzivam u tome jer se ja i decko bas volimo...sve je bilo drugacije prije i ja razumijem vas koji kazete prerano....nemam nesto puno god ali mnogo toga sam prozivjela sto neki ni sa 18 nisu,opet kazem nisam to radila da bi zadivila nekoga vec iz svog meraka...a i molim vas ja spavam sa samo jednim deckom i nikad nisam niskim jos spavala to nemora odma znaciti da sam ja ***** ili sta vec navodite...shvatam ipak 15 god....i ja kazem rano je...ali eto uradila sam to i ne kajem se....

olja10:
Sto se tice zenske populacije-tukla bih je dan i noc.A sto se tice muske-ko voli nek izvoli-ipak je cinjenica da je ovo Balkan!!!

Nemogu vjerovati kako neko moze da gazi sebe a muskarce da stiti ne pricam o seksu sada vec uopste...cuj to decki mogu sa 15 a cure ne dajte kanite se toga...pa cure su zrelije od decaka u 15 god npr.za dve god.daj ne serite molim vas....cura koja spava sa samo jednim deckom,i da je uradila to zbog sebe a ne zbog drugih nije odmah ***** ili lose odgojena....ima glupaca koje to rade zbog pokazivanja u drustvu ili pritiska...ali nisu sve tako glupe da kazem....

Ja imam 15 god,a po gradu mi se pricha da sam spavala sa nekim tipovima koje ni ne poznajem...A ma koliko se drugim chinila k****,imala sam vezu od godinu dana,sa momkom koji je stariji od mene,i nisam spavala sa njim...Shta vishe ne namjeravam do da uradim dok se ne pojavi onaj za koga znam da kad spavamo necu mu sluziti kao trofej...Idealno mi je sa 16,17 god...

Idealno je samo onda kad, kao sto rece ludo pile, osetis toliku zelju da mislis da ces da umres... Brojke su upravo to - samo brojke. Ne mozes da odredis da li je idealno sa 16 ili 26.
I ja sam u srednjoj imala dugu vezu (oko 2,5 godine), i posle njega sam imala jos neke veze, ali tek sam sa sadasnjim deckom prvi put osetila da stvarno to zelim, da zelim njega i kad god pomislim na taj prvi put, uvek mi telom prodje neka toplina. Bas mi je to lepa uspomena, sve je bilo tako slatko i simpaticno i drago mi je sto to nisam uradila ranije sa nekim samo da bih to "odradila" i do kraja zivota mrstila kad bih pomislila na prvi put.

Hehe, e jbt, kad ne mogu da odem sa ovog jbnog foruma ni na dve nedelje, ae i ja da kazem nesto... Kako se meni desilo... :lol:
Pa, bila s jednim dechkom, ne znam, mesec dana, imala 18,5 godina... Nit sam bila zaljubljena nit ista... Jednostavno sam bila sa njim posle izvesnog perioda svog zivota, pa je to bas ono sto je trebalo, (ne pitajte kome, nemam pojma :D ).
Elem, ja nisam imala nameru da spavam sa njim, pa nije mi se ni svidjao!
I onda, ja dodjem kod njega, aj, vatanje i ljubljenje-to mi nije bilo strano... :D I ja se tako totalno opustim, pocnemo da se skidamo, ja skroz opustena, jer me bas briga, jer ja znam da necu da spavam sa njim, samo da se malo zekimo... I od te tolike opustenosti-covek glat udje u mene! :lol:
Ja to shvatim posle drugog, treceg ulaska, razgoracim oci, :shock:, odgurnem ga i pocnem da histerisem po sobi!!! :lol: On se jadan zbunio, jer je po ponasanju i mojoj opustenosti mislio da nisam nevina, i plus sto nije bilo nikakvog bola kod mene, ma nista, (a nema malu kitu
hehehmn.gif
) i covek me ispituje sta mi je, ja ne mogu da izgovorim, totalno se pogubila, jer sam ja moju "dragocenu" nevinost izgubila, a nisam planirala! I ja ti njega ubedim da se pravimo kao da nista nije bilo, to se nije desilo i ja sam i dalje nevina.
On meni, zbunjeno: "Pa, ne mozes da se pravis tako, kad se desilo, izvini, nisam znao, bla, bla..."
Otprati on mene kuci, ja kategoricno odbijam da razgovaram o necemu sto se nije desilo. :lol:
Dosla kuci, jedva zaspala, i sutra uzela da heklam. :lol:
I pocnem da razmisljam... :D
I te iste veceri odem kod njega i chicha-micha-gotova pricha! :lol:

Po korejskom zakonu mozhesh i sa 13...i kontam da je neko spomenuo ranije - al godine su samo brojke, to radish kad ti hotjesh i zhelish i ne bitno iz kog razloga - tvoja stvar.

Back