Seks sa 15 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Pulija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja razumem vas i mozda bi se ja postavila tako nekako ,ne protiv toga ali smatranjem da su deca od 15 god...pa jesu ali uvek postoje izuzetci....znate....evo ja imam 15 god. dve god sam sa deckom u vezi i zasto nebi spavala sa njim ako se ja osjecam spremnom,ne zbog pritiska razumijete???a prvi put sam stupila u seksualne odnose nakon god. i nesto malo veze

Nikolina__:
Ja razumem vas i mozda bi se ja postavila tako nekako ,ne protiv toga ali smatranjem da su deca od 15 god...pa jesu ali uvek postoje izuzetci....znate....evo ja imam 15 god. dve god sam sa deckom u vezi i zasto nebi spavala sa njim ako se ja osjecam spremnom,ne zbog pritiska razumijete???a prvi put sam stupila u seksualne odnose nakon god. i nesto malo veze

Imas 15 :?: U, bre 8-)

Zapravo, u novim generacijama, to je godina koja je uglavnom namenjena za prvi seks. Granica se spusta s generacijama.. ali verujem da ce dostici i 14. a tu ce i ostati.
Citao sam neka istrazivanja.. po skolama.. uglavnom oko 15. ne svi naravno.. ali nekih 35% sto je ipak veliki procenat za tako rani ulazak u seksualni zivot.

Pa ne znam bas da li je tako. Mislim, to da se kresu ko ludi u 15. Nisam ja tako davno zavrsila skolu (pre dve godine) i ne verujem da se bas toliko drasticno promenila situacija.
Uvek smo imali u razredu i one "naprednije" devojke sto su ranije imale momke i spavale sa njima i one "normalne" (il kako ih vec nazvati).... Svuda ima svakakvih, ali su ipak te "napredne" uvek bile u manjini.
Meni je sa 15 godina najveca preokupacija bilo da li cu se izblamirati kad se budem prvi put poljubila sa deckom i koliko je to gadno (hehe) kad ti neko gurne jezik....

Pulija:
Petnaest godina je vreme.....da se prvi put zaljubiš......da počneš da se šminkaš.....da krišom ispred ogledala proveravaš da li su ti grudi porasle...a guza se smanjila.....da bezuspešno nagovaraš roditelje da te puste sa drugaricama na more....da dobiješ prvog keca....da počneš da slušaš Azru....da zapališ prvu cigaru....počneš da nosiš tange.... izvučeš pramenove....izbušiš nos.....počneš da izlaziš u grad malo duže....budeš istovremeno dovoljno mala da gledaš crtane filmove, nosiš pidžamu na medvediće....pevaš na kiši...(a nisi pijana.....to dolazi kasnije...kad porasteš)....i dovoljno velika da se koketno smeškaš tipovima iz kraja...nosiš ultra-mini suknju i čitaš "Anu Karenjinu" (sa ubeđenjem da si je u potpunosti razumela)..... A sex....on dođe kasnije.... kad ti se nakupi dovoljno svećica na torti.....kada sa nekim vodiš ljubav zato što misliš da ćeš umreti od želje....a ne da impresioniraš drugarice......ili da "vidiš kako je"......kada...nemaš 15 već mnogo više.....

ludopileglodjekosku:
Petnaest godina je vreme.....da se prvi put zaljubiš......da počneš da se šminkaš.....da krišom ispred ogledala proveravaš da li su ti grudi porasle...a guza se smanjila.....da bezuspešno nagovaraš roditelje da te puste sa drugaricama na more....da dobiješ prvog keca....da počneš da slušaš Azru....da zapališ prvu cigaru....počneš da nosiš tange.... izvučeš pramenove....izbušiš nos.....počneš da izlaziš u grad malo duže....budeš istovremeno dovoljno mala da gledaš crtane filmove, nosiš pidžamu na medvediće....pevaš na kiši...(a nisi pijana.....to dolazi kasnije...kad porasteš)....i dovoljno velika da se koketno smeškaš tipovima iz kraja...nosiš ultra-mini suknju i čitaš "Anu Karenjinu" (sa ubeđenjem da si je u potpunosti razumela)..... A sex....on dođe kasnije.... kad ti se nakupi dovoljno svećica na torti.....kada sa nekim vodiš ljubav zato što misliš da ćeš umreti od želje....a ne da impresioniraš drugarice......ili da "vidiš kako je"......kada...nemaš 15 već mnogo više.....
lepo...ja sam zanemela...divno...text danashnjeg dana

ludopileglodjekosku:

moj covek. Samo to ume lepse da sroci od mene.

...nazalost ovde su stvari malo izopacenije a izgleda s tendencijom da se granica spusta na nize...
...ne znam samo gde su nestale one iluzije o ljubavi medju decom... pa onda da prvi decko treba da bude nesto posebno...
...da prvi put bude nesto posebno...

ludopileglodjekosku:
Petnaest godina je vreme.....da se prvi put zaljubiš 14......da počneš da se šminkaš 14.....da krišom ispred ogledala proveravaš da li su ti grudi porasle axxxx, doveka :lol: ...a guza se smanjila to kod mene ne mrda :mrgreen: .....da bezuspešno nagovaraš roditelje da te puste sa drugaricama na more 15....da dobiješ prvog keca uhhhh....da počneš da slušaš Azru hmmmmm....da zapališ prvu cigaru 15....počneš da nosiš tange 11 :-o .... izvučeš pramenove 11....izbušiš nos sad tju pupak (17).....počneš da izlaziš u grad malo duže neogranicheno od kada sam se smuvala sa danashnjim dechkom, znachi, 14....budeš istovremeno dovoljno mala da gledaš crtane filmove, nosiš pidžamu na medvediće....pevaš na kiši...(a nisi pijana.....to dolazi kasnije...kad porasteš)....i dovoljno velika da se koketno smeškaš tipovima iz kraja...nosiš ultra-mini suknju i čitaš "Anu Karenjinu" sva sretja, pa je zavrshih!!! 16 (sa ubeđenjem da si je u potpunosti razumela)..... A sex 16....on dođe kasnije.... kad ti se nakupi dovoljno svećica na torti.....kada sa nekim vodiš ljubav zato što misliš da ćeš umreti od želje....a ne da impresioniraš drugarice......ili da "vidiš kako je"......kada...nemaš 15 već mnogo više.....
kad sam ja shta odavde =)
u svakom sluchaju, svidja mi se =)

ludopileglodjekosku:
Bravo!! Odlican takst! Jel pises ti neke knjige ili tako nesto?

Back