seks po horoskopu

strelac ko strelac,
uvek nesto lovi :lol:
zvuchi ozbiljno....zena sa pushkom...bezmo :aaa:

e....evo neshto shto radim...u duhu ovog podforuma :malav:
IMG_20200119_203628.jpg
 
https://www.krstarica.com/horoskop/...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Dok je određenim znakovima seks potpuno sporedna stvar u životu, ova tri horoskopska znaka imaju neutoljivu želju za vođenjem ljubavi. Neki od njih to žele i više puta dnevno.

Vaga

Vage su na tronu ako merimo nivo libida. One ne vole samoću, a obožavaju prisnost. Seks im je gotovo najvažniji deo veze pa su uvek raspoložene za dozu telesne ljubavi.

Ovan

Ovnovima je seks izuzetno bitan. Oni su jedan od vatrenih znakova i to jasno pokazuju. Jako ih uzbuđuju spontani odnosi, a nije im stran ni seks na javnom mestu. Rizik ih samo još više uzbuđuje!

Devica

Kao i na sve, Device na vođenje ljubavi gledaju kao na priliku da se u nečem dokažu. Osim toga, imaju i vrlo visok libido pa im nije teško da odu i na drugi kraj grada kako bi pokazale partneru nešto novo što su u međuvremenu naučile.
1342761




Ima li na forumu vagica..ovnica i devica? :prstic:
ehe ima
 
Da ne volim Diskać Sajlens,sad bih ja vama rekao šta mislim.Volim Momčinu na ovom forumu,ali on je muškarac,tako da bih ga terao da radi sa mnom kada me uhvati prolećna manija,a to nije lepo za telo,jer tu se raspadneš fizički.A Diskać bih samo branio,natakarivao bih svima glave o koleno ko je pipne,tako da ne mogu da kažem živeo horoskop,ćutaću
 
Koja budalet'na pravi horoskope na Krstarici?
Za ovu nedelju mi između ostalog stoji:
...Vage će briljirati tokom ove nedelje. Biće zadovoljne i emotivnom sferom. Kako su interesantne muškarcima neće im manjkati udvarača ...
Ubaci nas ladno sve u pedere...:kletva::poludeo:
 

Back
Top