gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.693
Ne,pored emotivnih,osetljivih rakova ja delujem ko vesticaa racici?..to je slicno kao skorpija..ima kljesta..8 nogu...doduse nema ono za ubadanje![]()
![]()

Ne,pored emotivnih,osetljivih rakova ja delujem ko vesticaa racici?..to je slicno kao skorpija..ima kljesta..8 nogu...doduse nema ono za ubadanje![]()
![]()
Možda je on imao neka negativna iskustva sa njima, pa je ozlojeđen.E,taman je tab prekinuo tradiciju pljuvanja devica ne kvari![]()
Jb.t ne znas ni da se igrasMožda je on imao neka negativna iskustva sa njima, pa je ozlojeđen.
Ma zezam se, ne delim ljude po tim horoskopskim znacima, toliko faktora utiče na interakcije među nama, pa ako neko veruje da je raspored zvezda u nekim momentima odlučujući i presudan, onda bože moj, ali meni to nije bitno. Imao sam par dobrih prijatelja koji su rođeni u tom znaku, nemam predrasude te vrste, ljudi k'o ljudi.
To je zato što sam astrološki nepismen.Jb.t ne znas ni da se igras
Oces sad da ti pustim Sansajn Zavidan, jel oces?To je zato što sam astrološki nepismen.Pratim to samo onako informativno, recimo kad ovde na Krsti okače neki astrološki članak za zgražavanje.
![]()
Jesi li joj pevao ovo?bio sam jednom sa ovnicom.to je bilo iskustvo za pamcenje ...
Uzalud brate, seljačina sam koja ne veruje u zvezde.Oces sad da ti pustim Sansajn Zavidan, jel oces?
Čak i ako se gleda generalno, po znakovina, našem znaku će najbolji seks biti sa nekim sa kim se naša energijom slaže - kad' klikne - a ne sa onim koji imaju najveći libido... : )
Za vezu su meni (biku) najboljši rakovi i ribe. Ipak, škorpije me najviše privlače... na neki čudan, upravo seksualan, a po mene fatalan, način.
sa devicama samo pozitivnoMožda je on imao neka negativna iskustva sa njima, pa je ozlojeđen.![]()
Imas li ti rogove?Pa šta je ovo,mama huanita...
Ajao ti si vaga meheheBože,oprosti nam
Nemam,a ovaj horoskop me toliko ubija,smandrljava me,lomi...da plašim se da ću ih dobiti.Ja ovo ne mogu...jednostavno,ne moguImas li ti rogove?
Nisam ja ništa,ja sam tatin mitraljezacAjao ti si vaga mehehe
Vaga
Vage su na tronu ako merimo nivo libida. One ne vole samoću, a obožavaju prisnost. Seks im je gotovo najvažniji deo veze pa su uvek raspoložene za dozu telesne ljubavi.
Ima li na forumu vagica..ovnica i devica?![]()
gde bas da ti tab otvori ocipa ja sam izrod![]()
evo...razmishljam da mi je mesto u malozitju posle vakog susreta sa horoskopomgde bas da ti tab otvori oci
gde si Slonce,
nema te ko para![]()
ovo ti je ljisovski horoskop,evo...razmishljam da mi je mesto u malozitju posle vakog susreta sa horoskopom((
dajzi tibi![]()