Seks pitalice - odgovori pa pitaj

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
durko ae ne dipr ... smorio si me na drugoj temi ja cu tebe ovde i kosmicka ravnoteza ce biti uspostavljena :D

elem tvoje pitanje : NE, NISAM NITI BIH svojoj dragoj uradio takvo rodoskrnavljenj ikada. Posrrao bih se po svojim principima.

Da li ste se sexali u istoj sobi, na razlicitim krevetima , u prisustvu drugara / drugarica ?

durko ae ne dipr ... smorio si me na drugoj temi ja cu tebe ovde i kosmicka ravnoteza ce biti uspostavljena :D

elel NE, NISAM NITI BIH svojoj dragoj uradio takvo rodoskrnavljenj ikada. Posrrao bih se po svojim principima.

Da li ste se sexali u istoj sobi, na razlicitim krevetima , u prisustvu drugara / drugarica ?
bingo!

to je poenta pitanja, Bogu fala dobio sam izuzetan odgovor iz prve. ima nade za ovaj svjet, naravno da ima.

mani me kosmickih teza, jednostavno ne davi bar u ovoj temi. jer je kratka i jasna, pitalice su. a sad zasto je neko postavio pitanje ... ok primetio sam da volis malo ubacivati mudrolije uz da kazemo humor, ali ovo je tema da kazemo KRATKA, blic pitalice, i sa tipa da ili ne

odgovor dobijen, idemo dalje

nikada nisam to cinio u istoj sobi pored drugih

seks pomagala ili igracke za vasu dragu u toku seksa sa vama, da li vam je to strano ili ne?

1:1 a nekad i 1:0 :P
isto
zene su poznate da njihovo tjelo proizvodi sijaset malih orgazama uz onaj glavni, a i da taj glavni umeju lakse dozivljavati nego muskarac ponovo...
zensko tjelo je svakako nadarenije i po tome sto ima puno zapaljivih tacaka, slicnoe jacine i naboja, dok se na muskom tjelu ocrtava najvise jedna tacka a to je medjunozje....

tako da nista cudno nije da bude1 -2 1-3 ili 2- 5 u korist dame, bitn oje da bude 1-1 bar... da nebudemo egoisti i krelci

da li vam je sex bez poljubaca uopste privlacan?

Back