Ko je reko ne?
Jel volite da je krevet širok, prostran ili je više sexy na užem krevetu?
Jel volite da je krevet širok, prostran ili je više sexy na užem krevetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovo je verovatno vezano za moje pitanje koje sam potom izbrisao?definisi rodjaka ? musko ili zensko![]()
nikako. treca osoba nema tu sta da trazi.gledao nas neki čovek na plaži u Grčkoj.. nije smetalo.. bio je malo dalje .. naravno to pre desetak godina kad smo bili mladi
da li bi dali trećoj osobi da vas snima ?
nikako. treca osoba nema tu sta da trazi.
da li ste imali seks sa drugom ili drugaricom svog dragog/drage, ili sa njegovim ili njenom rodjakom/rodicom?

o Boze... zar je i to upitno danas...definisi rodjaka ? musko ili zensko![]()

ne davia zasto me ne pitas da li sam joj hebao strica ? ili drugod rodju ?
sto si tako iskljuciv![]()
bingo!durko ae ne dipr ... smorio si me na drugoj temi ja cu tebe ovde i kosmicka ravnoteza ce biti uspostavljena
elel NE, NISAM NITI BIH svojoj dragoj uradio takvo rodoskrnavljenj ikada. Posrrao bih se po svojim principima.
Da li ste se sexali u istoj sobi, na razlicitim krevetima , u prisustvu drugara / drugarica ?

1:1 a nekad i 1:0nije mi strano
da li vasa partnerka dozivi nekoliko vrhunaca dok vi dozivite jedan ili je uvijek u pitanju ravnoteza 1:1![]()

zene su poznate da njihovo tjelo proizvodi sijaset malih orgazama uz onaj glavni, a i da taj glavni umeju lakse dozivljavati nego muskarac ponovo...1:1 a nekad i 1:0
isto

ili samo ljubite

nemam skim
Ne.Nenemam skim
A vi?![]()

Ahahahaane bih, uvijek mogu birati
ex Yu partneri probali iz svake rep. ponesto![]()

a komplimentu za tak drazesne djevojke
mislim, fala u njihovo ime