Seks, kao “izduvni ventil”

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada se opteretite, kada dodjete u situaciju da imate osecaj da cete da "puknete"
Da li je seks vaš “izduvni ventil” ili nešto drugo
Da li je to muzika, sport, pranje kola, vožnja, cepanje drva, pevanje, uspomene kojima se vratite na kratko?
Ili vas samo seks spašava..? :)
Seks kao izduvni ventil moze biti opcija ali ne mora biti pravilo.

Kada se opteretite, kada dodjete u situaciju da imate osecaj da cete da "puknete"
Da li je seks vaš “izduvni ventil” ili nešto drugo
Da li je to muzika, sport, pranje kola, vožnja, cepanje drva, pevanje, uspomene kojima se vratite na kratko?
Ili vas samo seks spašava..? :)

Muzika.

Da mi je seks jedno resenje sada bih bio u zatvoru :lol:

Seks je lek za sve....
Kod mnogih je tako ali ima i kada nema seksa .koje su to stvari u tom slucaju koje nam služe kao izduvni ventil
Da li je to muzika,šetnja u prirodi, trcanje, plivanje kafici, odlazak na neku utakmicu gde se baš izduvaš kao balon ,
ili neki koncert gde skaceš jer ako ne skaceš ti si ćaci :rotf: ili uspomene na minuala vremena.. ili ?

Kod mnogih je tako ali ima i kada nema seksa .koje su to stvari u tom slucaju koje nam služe kao izduvni ventil
Da li je to muzika,šetnja u prirodi, trcanje, plivanje kafici, neki sport sport, uspomene na minuala vremena?
u poslednje vreme primetio sam da mi je spavanje kzduvni ventil, kad ne znam sta cu samo zakucam u krevet, 15 min 15 min, probudim se resetovan

Da li je to muzika,šetnja u prirodi, trcanje, plivanje kafici, odlazak na neku utakmicu gde se baš izduvaš kao balon ,
ili neki koncert gde skaceš jer ako ne skaceš ti si ćaci :rotf: ili uspomene na minuala vremena.. ili ?
Sex nema alternativu...
Nekada mi je brzina bila strast koja je posticala energiju zadovoljstva...
Sada ako je bas tako podesilo se da fali.... trčim do granice izdržljivosti...

Некоме је секс издувни вентил, а мени је тренинг до отказа или вишесатно пешачење у некој планинској забити издувни вентил за недостатак секса. Тако да је заправо једина позитивна ствар код одсуства сексуалног живота то што те у том моменту остале ствари мање иритирају јер имам ту контрабригу у виду хроничне нејјебице

Back