Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od njega nismo ni za kur...da prostisslobodno vreme i prostorija![]()
Sta treba,da oglasi u novinama da je imao neko odnose s nekim.Ili neki razglas.Зашто је то тако?
Teške reči ?Hteo bi Sanco da mu raportiraju.
Taj je jednoj clanici trazio privatni snimak, kaze diskrecija zagarantovana.
Ortodoksna budala.
Зашто је то тако?
Nikad lakse.Teške reči ?![]()
Шта из твоје перспективе није тако?Zato što nije tako.
Tako je samo iz tvoje perspektive, ali nije tako.
A tako je bio nekada zanimljiv proizvod kompanije Takovo, ne secam se da sam igde naisao na nesto slicno.![]()
То неки који на тај начин лијече своје комплексе.ili obrnuto, najmanje rade a najviše priznaju![]()
Шта из твоје перспективе није тако?
Zato što nije tako.
Tako je samo iz tvoje perspektive, ali nije tako.
A tako je bio nekada zanimljiv proizvod kompanije Takovo, ne secam se da sam igde naisao na nesto slicno.![]()
Јесте. Имали су пралине у неким социјалним паковањима од танке пластике, провидне. Али феноменалне. Чоколада јако квалитетна а унутра пуњења тај кокос, банана и лешник. Кокос сам највише волела, дивно а није преслатко. Све су зезнули.a sto je Slatka kuća imala onu čokoladicu Mini kokos (baš ovako se zvala) i povukli je, to neću nikad prežaliti
kokos unutra najkremastiji mekani topli fil, a ne grumuljičasto i stvrdnuto kao ostale čok.![]()
Ја хтио горе да вам одговорим, каве везе то о чему пишете има везе са темом? Кад ти написа чоколада.Где је секс ту је и чоколада![]()
То нико не каже.Sta treba,da oglasi u novinama da je imao neko odnose s nekim.Ili neki razglas.
Па неће те тај неко гледати са злим очима, него слушати.ja verujem u evil eye, i mislim da najtimnije stvari treba čuvati za sebe.
Koliko si tup jbtПа неће те тај неко гледати са злим очима, него слушати.
Па неће те тај неко гледати са злим очима, него слушати.