Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.915
Tacno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da, za tebe sam čuo da si pojhebao hrpu forumašica. I to su mi se baš žalile neke od njih. Tako da menjam izjavu. Svak je dakle lažov ko kaže da je jehbao forumašicu izuzev Džordžija.
Maaa laaaazuuuE da, za tebe sam čuo da si pojhebao hrpu forumašica. I to su mi se baš žalile neke od njih. Tako da menjam izjavu. Svak je dakle lažov ko kaže da je jehbao forumašicu izuzev Džordžija.
Ma ne lažu, pokazivale mi ožiljke.Maaa laaaazuuu

Ne znam ništa o tome!A pukle pedere na krevetu![]()
OčiglednoGrozni ste

Ko i zašto?Grozni ste
Takoe!!meni 3 nude sastanke..al ja necu iz inata..hocu da im dokazem da mi muskarci sa foruma nismo tako laka roba..
Ja upravo pokušavam da dokažem suprotno.meni 3 nude sastanke..al ja necu iz inata..hocu da im dokazem da mi muskarci sa foruma nismo tako laka roba..
To sa ana.rs ili ovdjemeni 3 nude sastanke..al ja necu iz inata..hocu da im dokazem da mi muskarci sa foruma nismo tako laka roba..
Ma gdje su te hrpe, ovdje vidim 5,6 fimejlz i to je to.E da, za tebe sam čuo da si pojhebao hrpu forumašica. I to su mi se baš žalile neke od njih. Tako da menjam izjavu. Svak je dakle lažov ko kaže da je jehbao forumašicu izuzev Džordžija.
Eno leže razjhebane po beograckim trotoarima, ne pada im na pamet da idu na internet više nikad.To sa ana.rs ili ovdje
Ma gdje su te hrpe, ovdje vidim 5,6 fimejlz i to je to.![]()
ovdje..za anom mogu samo daTo sa ana.rs ili ovdje![]()

Не говорим “добар дан” некад “Помаже Бог” а некад га само извадим и зањишем, лагано.Је л дођеш некад ту и кажеш добар дан без да причаш да си јебo
Генуине трансфер блаума.Не говорим “добар дан” некад “Помаже Бог” а некад га само извадим и зањишем, лагано.