Seks iz ljubavi ili ljubav iz seksa

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj kolega je imao zanimljive uzrecice...
Nije mi penis geometarski kocic pa da ga zabadam gde stignem.
Bolje dobar drk nego los seks.
Malo na sirov nacin je objasnjavao da nece da bude sa nekim cisto zato sto mu je dosadno....
Znaci neko ko ima seks a nije u vezi, zapravo njemu je dosadno pa zato ima seks. Jesam li ja dobro shvatio sta si ti napisao ili ima neka zackoljica izmedju redova?

Pa i ne slažem se baš... Imao sam drugaricu, dobru drugaricu, ona je htela seks i ja sam naravno pristao ( a ko ne bi). Nije bilo "pražnjenje", njoj je značilo a iskreno i meni, a da nisam bio zaljubljen u nju. Nikakve posledice nikada nisu bile, nikada nismo ponovili, nije uticalo na naš odnos, i dalje smo dobri drugovi.

Pa i ne slažem se baš... Imao sam drugaricu, dobru drugaricu, ona je htela seks i ja sam naravno pristao ( a ko ne bi). Nije bilo "pražnjenje", njoj je značilo a iskreno i meni, a da nisam bio zaljubljen u nju. Nikakve posledice nikada nisu bile, nikada nismo ponovili, nije uticalo na naš odnos, i dalje smo dobri drugovi.
To je rijetko.Al ko tako moze sasvim legitimno.Cudi me da niste htjeli repete oboje.

Kod mene je odvojeno, ali može da se desi spoj te dve stavke ukoliko osoba baš ima seksualnu energiju. Pod seksualnom energijom ne podrazumevam koketiranje i otvorenu vulgarnost nego da se privatno poklopi sa nekim mojim sklonostima i baš se vidi da se pali i da je spremna svašta da proba i svuda da zaluta. I privatnost je tu najbitnija, istraživanje itd. Ali to onda znači da je ista kao ja, a to se teško pušta i posesivnost udara nenormalno.

Mimo toga seks... sve je dopušteno i luta se neprestano da se čovek zadovolji ili da mu se nešto desi, a nešto ukači pa mu se i svidi, kreće se iz situacije u situaciju. Nekad nisam ni gledao ništa, sve je moglo, sa svakim, sa svakog spektra pripadnosti i opredeljenja kad proradi rovac ili je dosadno (a najgore je kad je dosadno). Još ako si omladinac i svesno povodljiv, svud jurcaš, imaš najniže moguće kriterijume, i šanse, i po žurkama i po ulici i po stanovima, pa još ideš u to s namerom i sve te vuče, ihaj. A budala uvek ima. Uvek se nadje neko za nešto, negde.

Ispada da prosečni momci nemaju šanse i ne treba ni da pokušavaju. Nije tačno. Prvo, potrebno je da vam je stalo do toga da nađete devojku. Prilika može biti u kafiću, noćnom klubu, na faksu, u školi, na poslu, u busu, na koncertu, na bazenu, u teretani, biblioteci... Kada ti se desi da ti devojka privuče pažnju priđeš i nešto pitaš, kažeš.. I nema potrebe da se brineš, šta god da bude. Svako iskustvo znači, makar razgovor trajao 10 sekundi. To je najlakše raditi kada imaš 18, 20, 25, 30, posle je malo komplikovanije i zato u tim godinama treba koristiti svaku priliku da se priđe, priča, pa neka iz 100-og pokušaja dođe do veze koja vredi i sve je vredelo, a još si se i zabavljao, stekao neka iskustva koja ćeš pamtiti... Ne moraš biti bogat, nabildovan, samo pozitivno, malo vedrog duha i dešavaju se lepe stvari.
Socijalni momci i djevojke lakse nadju partnera to je logicno u vecini su.U svakom drustvu su vecina.Asocijalni ljudi tugovani naravno ima izuzetaka.Ne govorim stidljivi ljudi jel oni imaju problem svakako.Imate asocijalne ljude koji nisu stidljivi al su po prirodi asocijalni

Po meni to su sex i vođenje ljubavi(nemoj da je neko pitao "a gde je to vodiš?"). Sex je fizička aktivnost uz obostrano zadovoljstvo,a vođenje ljubavi je sex sa elementima emocija. Zavidim svima koji upražnjavaju samo ovo drugo,jer to znači ili da imaju mnogo sreće u nalaženju prave osobe ili su lako zaljubljivi. Ja da sam čekala samo ljubav,mrka kapa.:aha:

Pa pod A. Fizička aktivnost:aha:
Kod mene je to skroz obrnuto.
Kad je rekreativni, budu super emocije i bas se spojim s njom, a kad je ono pod pritiskom emotivne konekcije onda budem hladan ko kosmos. Neka uzasna me jeza uhvati, oblije hladan znoj. Kao nekakva biblijska legenda u fazonu: smej se sad a posle ces plakati i proklinjati.

Poput Prometeja, dobio vatre, al ce posle pticurina da kljuca creva za vjek i vjekovma.

Radja li se kod Vas ljubav iz seksa ili seks iz ljubavi?
Drugim recima, kad pogledate sve svoje odnose, je li prvo bio seks kao pocetak odnosa pa se onda iz njega razvila ljubav ili ste se prvo zaljubile/i pa se tek nakon toga razvio seks s doticnom osobom? :)
Љубав из секса.
Не могу да пређем ниво привлачности без мириса, укуса... тек онда се рађа права присност.

:( glasam za ljubav ako treba i bez seksa mada bi mi tesko palo, priznajem
Ljubav bez seksa se zove platonska ljubav....seks nastaje iz privlacnosti....

Љубав из секса.
Не могу да пређем ниво привлачности без мириса, укуса... тек онда се рађа права присност.
Znaci padas na dobre parfeme

Ljubav bez seksa se zove platonska ljubav....seks nastaje iz privlacnosti....

Znaci padas na dobre parfeme
Ljubav bez seksa je ljubav.Seks je seks pa je seks.Seks nije ljubav.Seks i Ljubav su 2 svijeta.To sto neko u seksualnom cinu ima emocije sa partnerom to opet nije ljubav.Sto si bolji u seksualnom cinu manje volis prirodno e sada ovo zadnje nisu moje rijeci al je tacno

Poslednja izmena:
Ljubav bez seksa je ljubav.Seks je seks pa je seks.Seks nije ljubav.Seks i Ljubav su 2 svijeta.To sto neko u seksualnom cinu ima emocije sa partnerom to opet nije ljubav.Sto si bolji u seksualnom cinu manje volis prirodno e sada ovo zadnje nisu moje rijeci al je tacno
Ja sam mislio i nadao se da ce neka zena da me komentari se a ono sve muski.....e hebi ga

Ja sam mislio i nadao se da ce neka zena da me komentari se a ono sve muski.....e hebi ga
Zene ne mogu da znaju sta je ljubav msm ono ne sve postoje zene koje su posebne Al to je druga tema vec.Zene radjaju tako da je kod nje taj evolucioni sindrom izrazeniji.Prirodno traze jakog stabilnog radi reprodukcije a to se sve kosi sa osnovnim principima ljubavi.Kod muskarac to ide drugacije.Muskarac moze da se pobuni protiv svoje prirode a zena ako se pobuni ima vecu sansu da bude sama nego muskarac.Samoca ze zenu je uzasna za muskarca se moze podnijeti otuda i strah sigurnost a kada tako razmisljas onda nema ljubavi.A to ces reci sebi i ubjediti sebe zivim sa partnerom u ljubavi jer je podnosljivije.Muskarac se ne plasi samoce vec nemoci dok se zena plasi samoce podsvjesno.

Poslednja izmena:

Back