Seks i automobil

Nešto sam opterećena automobilima poslednjih meseci. Ali to je privatna priča. :) Ipak, nameće mi se jedno pitanje, pa me zanima šta mislite.
Kako sam automobil deluje na seks? Da li mislite da je isto imati seks u npr. bubi ili bmw-u? Ne mislim na eventualno mišljenje o finansijskoj moći vlasnika/vlasnice, već sam izgled automobila. Da li se napalite više ili manje u zavisnosti od izgleda i jačine mašine? Nešto poput veličine tukija ili sisa, guze.
Koliko je npr. fića seksi? Ili Mini? On je skuplji od fiće (čisto da ne bude kešističko pitanje). :D

loziti se na auto...sta je to...tehnofilija...no vecinu bi vredelo strpati u volovska kola...i to kao jack-pot...

loziti se na auto...sta je to...tehnofilija...no vecinu bi vredelo strpati u volovska kola...i to kao jack-pot...
Nisam citao sve postove, ali se pitam da li se neko setio kako bi reagovali npr. automehanicari na seks u kolima, da li bi takav osluskivao zvuk motora ili partnerkine uzdahe. Ljudi kojima su se automobili iz ko zna kojih razloga "popeli na glavu", sigurno ne mastaju o takvom seksu...ubi ih njihova svakodnevnica. Treba im nesto drugo, "cari novine"...Kad se setim proracuna motora SUS, odvratno, ma ni u auto ne ulazim, "zanemocam" iz momenta, postanem kao onaj "ni mrava ne bi zgazio, a kamoli da neku j..e"...:)

Da, ali on covek odlicno zaradjuje, a ja sam nezaposlen, svojom krivicom.
Znaci ne radim to sto mi se ne svidja, to oko motora, i mogao bi da se bacim na seks u automobilu...
Evo da se uozbiljim, nekom je nesto uzbudljivo i novo, a za drugog je to rutina koja ne donosi nista zanimljiivo, cak moze biti i odbojno.
Covek je negde spomenuo striptiz, znao sam tipa koji je to izgustirao do te mere da mu se gadio zadah tih zena koje igraju (miris njihovih oznojenih tela), a mnogi bi se ubili od srece samo da zavire u striptiz bar. Ovaj je tvrdio da moze da nanjusi miris zenskog polnog organa i to mu se gadilo.

Back