HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
A siguran sam da je bila zena za primer dok nije dosla na forum![]()
i ja verujem da jeste... eh, shta uchini ovaj forum od ljudi...:-P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A siguran sam da je bila zena za primer dok nije dosla na forum![]()
Сигурна сам.hehe... jesi li sigurna da ti se bash auto mota po mislima a ne ovo drugo?![]()

Јесте... форум је крив за све...i ja verujem da jeste... eh, shta uchini ovaj forum od ljudi...:-P

Знам.hahaha kojice... mnogo si luda, znash...![]()
Nešto sam opterećena automobilima poslednjih meseci. Ali to je privatna priča.Ipak, nameće mi se jedno pitanje, pa me zanima šta mislite.
Kako sam automobil deluje na seks? Da li mislite da je isto imati seks u npr. bubi ili bmw-u? Ne mislim na eventualno mišljenje o finansijskoj moći vlasnika/vlasnice, već sam izgled automobila. Da li se napalite više ili manje u zavisnosti od izgleda i jačine mašine? Nešto poput veličine tukija ili sisa, guze.
Koliko je npr. fića seksi? Ili Mini? On je skuplji od fiće (čisto da ne bude kešističko pitanje).![]()
Nisam citao sve postove, ali se pitam da li se neko setio kako bi reagovali npr. automehanicari na seks u kolima, da li bi takav osluskivao zvuk motora ili partnerkine uzdahe. Ljudi kojima su se automobili iz ko zna kojih razloga "popeli na glavu", sigurno ne mastaju o takvom seksu...ubi ih njihova svakodnevnica. Treba im nesto drugo, "cari novine"...Kad se setim proracuna motora SUS, odvratno, ma ni u auto ne ulazim, "zanemocam" iz momenta, postanem kao onaj "ni mrava ne bi zgazio, a kamoli da neku j..e"...loziti se na auto...sta je to...tehnofilija...no vecinu bi vredelo strpati u volovska kola...i to kao jack-pot...

Taj miris jelkice, ili osvezivaca, i ta tiha muzika... To me ne lozi, to me opija.

...Kad se setim proracuna motora SUS, odvratno, ma ni u auto ne ulazim, "zanemocam" iz momenta, postanem kao onaj "ni mrava ne bi zgazio, a kamoli da neku j..e"...![]()

Ni ja tebe ne kapiram, ako si radio proracun motora SUS i dopalo ti se to, tvoj problem. Meni je glupo i ne donosi lovu. A nije ni seksi.
Osim ako ne koriste kondome sa mirisom pomorandze.
Oprati miris?
Da, ali kad decko nema zenu.