gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Previse ste bre gadljivi, fini neki nosevi...salim se, valjda ima i neki cistunac, koji mirise...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako sam automobil deluje na seks? Da li mislite da je isto imati seks u npr. bubi ili bmw-u?
Kako sam automobil deluje na seks? Da li mislite da je isto imati seks u npr. bubi ili bmw-u?

sex u kolima je sranje,pa nek je i maybach
a ne seri da te uvek jebu po kolima? :grin:
ybg...nekad i meni popusti koncentracija,pa ljudi smo...razumi meAko si onja ko mislim da jesi, onda si me jako razočarao, pošto ej ovaj post neverovatno glup.
Može i na vozačevom sedištu,pa makar tip imao 120 kila sve se da ako se hoće![]()
Može i na vozačevom sedištu,pa makar tip imao 120 kila sve se da ako se hoće![]()
Mogao bi ovde i detaljniji opis, za nas koji imamo oko 120 kila.![]()
ček ko ima 120kg tip ili riba?
Gde si videla ribu od 120 kila, zar nisi pricala o tipu, pa rek'o koristio bi neki opis, uputstvo, tako nesto. Nismo svi manekeni, bar ne u Banatu.![]()
Lepo tip se zavali u vozačevo sedište a ona ga opkorači i sedne na njega,
licem okrenuta ka njegovom licu...on nek malo odmakne sedište unazad koliko može,
malo će je žuljati volan i menjač,ali bože moj![]()