tetka971
Ističe se
- Poruka
- 2.693
Marina,
hvala još jednom.
hvala još jednom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam povisenu sedimentaciju, zensko sam 17/36.leukociti 5.1, eritrociti 4.5, zeljezo 12.6, u mokraci 8-10 leukocita, malo bakterija. hoce li mi neko reci dijagnozu i terapiju ili stadalje
smanjeni broj Le na znaci virusnu infekciju,,tacnije moze da znaci mnogo toga ali se nikad ne gleda izlovano od klinikih simptoma i rezultata drugih dijagnostickih postupaka.Smanjene su mi sledece vrednosti:
WBC - 3.2
GRA# - 1.6
GRA% - 49.6
PCT - 0.161
Znam da smanji broj leukocita ukazuje na virusnu infekciju, sta znace ovi drugi rezultati? Hvala!
Da ne otvaram novu temu da pitam ovde...
Moj deda ( 76 godina ) ima povishenu sedimentaciju ( 105 ) i leukocite ( ne znam tachno ) sve ostalo je ok... Ishli smo svuda i na ultra zvuku abdomena, tachnije jetre ( dijafragma je nekako sa prekidima ) i kao da postoji neki krug neshto, nemam pojima ni ja na jetri... Doktorka i dalje shalje na razne analize... Sad meni treba konkretan odgovor... On je operisan od karcinoma debelog creva pre 10 godina... Da li postoji mogucnost da je nastao novi tumor na jetri i da je sedimentacija i leukociti zbog toga visoka...
Hvala
Odradite skener abdomena i na osnovu rezultata uputiće vas na dalje pretrage i adekvatnog specijalistu.
Sta ocekujes da se tu vidi?
Da se potvrdi poreklo "senke na jetri"pošto je čovek imao karcinom kolona a i sedimentacija od 105 je znak da nešto nije u redu.