gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Moze li neko da mi kaze kolika je normalna sedimentacija? Hvala!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gurmanci:imam jedan problematican Da li je moguce da zub bude uzrok? Leukociti na gornjoj granici normalne.
Molim vas da mi kazete da li je sedimentacija od 70 previsoka za muskarca od 48 godina a leukociti su dobri i eritrociti a jedino su trombociti malo povisemi i da li ima razloga za zabrinutost.gurmanci:Ostale vrednosti su sasvim ok, samo je krvna slika na donjoj granici normalne. Osecam se odlicno, a ovu proveru sam uradila posle bezbroj godina tako da nemam sa cime da uporedim rezultat.
Jeste previsoka , trebalo bi da se otkrije uzrokvaskolina:Molim vas da mi kazete da li je sedimentacija od 70 previsoka za muskarca od 48 godina a leukociti su dobri i eritrociti a jedino su trombociti malo povisemi i da li ima razloga za zabrinutost.
Hvala unapred
U medicini je sve mogucevaskolina:hvala vam a jel moze od zuba da se pojavi toliko
Sve to moze biti uzrok, krenite sa lecenjem.vaskolina:Ne ta osoba samo kaslje i ima malo povecanu temperaturu a i ima dosta pokvarenih zuba.Nezali se da ga nesto boli.
malena_JA:Kada sam vec ovde,zanima me kolike su normalne vrednosti sedimentacije za devojcicu koja ima 3 godine?
mljacko:Da li je sedimentacija 3 normalna? Zensko sam, imam 27 godina.
lyra:Molim dr. da i meni odgovori. Da li je moguće da osoba ima virusnu ili bakterijsku infekciju ako su leukociti u krvi normalni (6)-i celokupna krvna slika je O.K.?